VÅREN HAR KOMMET TIL VALENCIA!

INNLEGG POSTET 27.02.2012.

Det har blitt noen dager uten blogging nå, men jeg kan iallefall bekrefte at våren har kommet til Valencia. Her skinner solen fram til den går ned litt før kl 19. Er man ute på dagtid er det nesten som å være i sommervær!

I går møttes vi en gjeng nordmenn for å spise og hygge oss sammen kl 21 på kvelden, Da satt vi ute, og det var deilig! :)

Ellers begynner Fallas nå, som er spanias største festival! Den varer fram til 19. mars. Jeg kan skrive litt mer om selve festivalen senere, men innleggene blir nok å omhandle den festivalen framover! :)

Ellers har jeg fått meg en ny jobb som "innkaster" på favorittbaren min i gate her jeg bor. Jobben min er altså å invitere folk til baren og gi de rabatt på drikke og ellers være hyggelig! Har kun jobbet en helg foreløpig, men det virker veldig bra! De jeg jobber sammen med er veldig hyggelige og baren er faktisk veldig bra, noe som gjør det lettere å jobbe der! :)

Nå skal jeg ut å gå tur i sola!Hvordan er været i Norge?

Ha en fin dag alle sammen!

-Kristine-

HVORFOR JEG BOR I VALENCIA? TAKE A LOOK :)

INNLEGG POSTET 17.02.2012.

Svaret finner du under her !! Det er fortsatt ikke steikende varmt her, men det blir bare bedre å bedre :)

 
Liker du været der hvor du bor?

-Kristine-

13 THINGS I LOVE ABOUT VALENCIA!!

INNLEGG POSTET 13.02.2012.

Som de fleste har fått med seg, så bor jeg i Valencia! Har fått etterlyst å skrive litt mer om akkurat det, så tenkte jeg kunne begynne med å nevne hvorfor jeg ELSKER denne byen!! :) Det blir ikke i rekkefølge, men 13 ting som absolutt gjør det verdt å bo i denne byen!!! (hadde tenkt til å skrive 10, men det ble for knapt)

1. DE LAVE PRISENE !! Det er ikke alt som er billig her, men f.eks vin kan du få helt ned i 1? for flaska. Jeg kjøper ofte El Coto, som koster 5? (ca 40kr) og den er supergod! Ellers er også matvarene billigere!! Og går du ut og spiser kan du fint både spise og drikke for 15? tilsammen! Det er vel levbart?? :)

2. ALLE BEAUTISALONGENE!! Det kryr av skjønnhetssalonger her. Innenfor 5 minutters gange kan jeg sikkert finne 5 forskjellige. Der gjør de alt fra frisørting til manikyr/pedikyr. Jeg har foreløpig ikke begitt meg ut på så mye, men det åpnet en salong i underetasjen der jeg bor for litt siden, så tenkte å høre litt med priser på å fixe negler der! Rett over gata koster det 30? så vidt jeg husker, og det er et litt "fancy" sted!

3. TAPAS!! Jeg elsker tapas, og har bare blitt mer og mer glad i det etter jeg flytta hit. Det er så utrolig mye godt man kan spise!

4. CARMEN!! Carmen er gamlebyen i Valencia, og den er utrolig koselig, både på dagtid og kveldstid. Et kjempefint sted for å gå å ta seg en kaffe eller en drink! Eller kanskje en liten matbit.

5. LA PLAYA!!! Nå er det ikke strandvær enda, men stranden i Valencia er jo et meget stort PLUSS! Hva er vel bedre enn å kunne ligge en hel dag å slække på stranda, ta seg et bad, en is og bare kose seg! Gud jeg gleder meg til varmen kommer.

6. LENGRE SOMMER!! Fordelen med å bo her er at man slipper å vente så lenge på varmen. Nå er det fortsatt ganske kaldt her, men det er deilig å tenke på at det i løpet av en måned begynner å bli mye deiligere, og i April kan jeg dra på stranda! DIGG! Dessuten varer sommern sånn ca fram til oktober.

7. UTELIVET!! Er det ikke kjedelig hvis man går på byen i Norge, og når man først har kommet i skikkelig form og har det moro, så må man dra hjem! Vel, det trenger man ikke bekymre seg for her! Her kan du feste helt til daggry!

8. SPRÅKET!! Spansk er jo et fantastisk fint språk, og å bo i Valencia gjør det mye lettere å lære seg dette språket! :)

9. Å BLI KJENT MED NYE MENNESKER!! Jeg er en person som liker å bli kjent med nye mennesker, og det som er så fint med denne byen, er at det bor mennesker fra over hele verden her. Noen jobber (svært få), og noen studerer! I tillegg så er det veldig lett å bli kjent med nye her. Folk er åpne og ikke redd for å prate med deg, selv om du ikke kjenner de fra før.

10. ALLTID NOE Å FINNE PÅ! Du kjeder deg ikke i Valencia. Hvis du vil ut å ta noe å drikke, ta bilder, titte på flotte bygninger, feste, spise god mat, gå på kino, gå på konsert, se på fotballkamp eller basketkamp, så er mulighetene mange i Valencia!

11. METRO!! Du kommer deg hvor du vil i denne byen, som er forholdsvis stor på under 15 minutter! :) Jeg har klippekort! 10 turer for under 7? !

12. PARKENE!! Det er mange utrolig fine parker her. Blant annet en rett der jeg bor, som faktisk går igjennom hele byen. Før i tidel var det en elv, derfor ligger den nede i en grop med bruer over seg. Nå har det blitt en kjempefin park der man kan drive med idrett, sole seg, slappe av eller hva man måtte ønske.

13. VINEN!! Det går ikke ann å ikke like vin når man bor her! Det er så mye godt :) og i tillegg er det billig! Jeg er mest glad i rødvin, men tar også et glass hvitt i ny og ne..GOTTA LOVE IT!! Eller hva?

Har du vært her og har noe å føye til, så kom med det! :) Kunne sikkert funnet på enda fler ting, men her er iallefall noe! :) Kom gjerne med spørsmål, eller si ifra om det er noe du vil lese mer om!? =)

Hasta luego!

-Kristine-

SØNDAG I VALENCIA!

INNLEGG POSTET 12.02.2012.

Etter litt for mange episoder med Gossip Girl i går kveld/natt våknet jeg rimelig sent i dag, med lettere hodepine! :) Har omsider fått kommet meg opp av senga, tatt meg en varm, lang dusj, satt på vask, ordna i litt klær og nå sitter jeg henslengt i sofaen!

Hva er vel bedre med litt jamon y queso da? :) En rimelig sen lunsj, men pytt sann! :)Ikveld blir det bursdag for Anais, ut og spise og så litt festing tenker jeg !! Yohooo !!

Innlegget i avisa kommer forresten denne tirsdagen, så det blir spennende!

Ha en fin søndag alle sammen!

-Kristine-

SPANSK - NORSK AFTEN!

INNLEGG POSTET 05.02.2012.

Først og fremst takk for tilbakemelding på det forrige innlegget mitt! Det er alltid kjekt med litt tips :) Jeg har ligget rett ut med oppkast noen dager, så har derfor ikke blitt noe blogging. I går var jeg fin i farta igjen, noe som igrunn passa bra for Katrine skulle få besøk av to norske venninner. Jeg dro bort til dem, der vi spiste middag sammen, vorsa og gikk ut :) Det ble en ganske fuktig kveld, så formen i dag har ikke vært helt på topp, men formen er stigende!!


Bildet hentet fra google.no

Jeg sitter nå og spiser wienerpølser fra Norge (har i frysern da se) og potetmos.. hva er vel bedre dagen derpå!? :) Om et par, tre timer bærer det avsted igjen for å møte jentene. Da skal vi ut og spise noe av det beste jeg vet i hele verden. TAPAS!! :) Og rødvin selvfølgelig.


Dette var det beste bildet jeg fant av tapas da jeg søkte på google. Det er ikke akkkurat sånn jeg ser for meg tapas, men jeg skal få tatt noen bilder ikveld, så blir det et eget tapas innlegg! :)

Det er så deilig å være sammen med nordmenn! Jeg føler at det nesten ikke er rom for misforståelser i det heletatt. Vi er lissom så på bølgelengde og har det bare kjempemoro! :) Gleder meg til nok en kveld med disse jentene! Etter middagen skal vi videre på brasiliansk fest, noe som sjeldent slår feil!

Jeg kommer forresten i avisa på tirsdag. Byavisa i Fredrikstad :) om det finnes en nettversjon av den, så skal jeg legge den ut her!! Mer blogging i morra folkens! Må begynne å planlegge antrekk for kvelden :)

Ha en fin kveld!

-Kristine-

 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits