ER DU EN KLATREMUS?

Hei dere ♥

Nå i disse helsetider så er det vel ikke helt feil å sette fokus på en aktiv livsstil. Jeg har en stund og med jevne mellomrom hatt veldig fokus på kosthold. Ja, dere vet. En eviglang slankekur.. Den tar lissom aldri slutt! Men jaggu er det godt å bevege kroppen sin litt au, selv om jeg ikke skal skryte på meg å ha vært en veldig aktiv person de siste månedene.

Men det gjelder å finne noe som er gøy, og når jeg tenker på aktiviteter som jeg har gjort fra tid til annen som faktisk er morsomt, så kommer jeg ikke utenom klatring. Det er ikke noe jeg har drevet mye med, og jeg er nok langt fra flink. Hvert fall med tanke på høydeskrekken som inntreffer bare jeg er et par meter oppe i klatreveggen.. Likevel er det utrolig gøy og noe som føles som et kick for meg. Jeg håper virkelig jeg kan ta turen til en klatrevegg snart, bare for å ha det litt gøy og for å utfordre meg selv litt! :)

Du har kanskje klatret ute du? Jeg har vært mest inne, men jeg har veldig lyst til å prøve ute også. Det finnes jo så utrolig mange fine klatreparker nå, og jeg har så lyst til å dra på den som heter "Klatring på Grensen". Aller mest så hadde det jo vært kult å dra i en ordentlig fjellvegg for å klatre, men det vet jeg ikke om jeg hadde turt!

Jeg har kommet over mange utrolig fine klatrebukser (som etter min mening også kan brukes som turbukser), men jeg må bare vise dere en dame- og herrefavoritt! 

Damefavoritt (denne er på salg)

 

Herrefavoritt

KJØP DEM HER!

Innlegget er skrevet i samarbeid med addnature.no

Liker du å klatre? Hva synes du om buksene?


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

POKÉMON GO IS MOMMY´S CARDIO!

Hei alle ♥

Har dere sett no kulere body før kanskje? Vår kjære Mie kom med denne til oss her om dagen, og dere ser jo hvor fornøyd Marcelo ble med ny body!!

Og så ligger det jo en viss sannhet i dette og da! For ca fem uker siden bestemte jeg meg for å begynne å gå turer igjen. Det er en fin start etter graviditeten og keisersnittet. Å gå turer har jeg alltid likt, og hva er vel bedre enn å gjøre det på sommeren!? På fem uker har jeg gått tur så og si hver eneste dag. Tror kanskje det er to dager jeg ikke har fått det til, men da har jeg vært i aktivitet på andre måter! Vel.. samme uke som jeg startet å gå turer, kom Pokémon Go til Norge, og etter å ha hørt så mye om det gjennom brødrene mine tenkte jeg at dette måtte jeg prøve. Og da var det gjort. Jeg skjønte ikke så mye til å begynne med, men skjønte fort at hovedpoenget var Å GÅ! Midt i blinken for meg.. Og slik ble Pokémon Go min cardio!! Jeg hadde bestemt meg for å gå uansett, men det er absolutt en morsom greie og egentlig helt genialt at det har kommet et spill hvor man faktisk må ut av døra, ut og gå, ut å møte andre. Det er nok av folk som blir sittende på romma sine rundt om kring og spiller, så Pokémon Go er noe av det bedre som har kommet opp for å fremme god helse i denne verden! (når det gjelder spill) Folk vil aldri slutte å spille, så hvorfor ikke gjøre det mens man beveger på seg!?

Det negative med spiller er jo at mange kun går og ser ned i mobilen. Så man bør velge når man spiller og ikke spiller. Og hvis man spiller, så trenger man faktisk ikke å se på skjermen hele tiden! Det har jo skjedd ulykker rundt om i verden nettopp pga. dette spillet, så det er viktig å huske at det finnes en verden utenfor den du ser på skjermen. Der dukker det nemlig kun opp Pokémon, ikke biler! 

♥ Min lille sjarmør ♥​


 

Spiller du Pokémon Go? Har det fått det i bedre form?

#pokemon #pokemongo #cardio #trening #mamma #baby #4måneder #søtnos

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

 

SOMMERKROPPEN FORFALLER!!

Hei dere ♥

La oss snakke litt om denne sommerkroppen som det var så mye fokus på før sommeren kom. Eller har egentlig sommeren kommet, for det føles nemlig ikke sånn? Vel, nok om det. Jeg, som mange andre brukte vårmånedene til å komme i form til sommeren. Sunne måltider, mer aktivitet, planlegging av trening, kosthold, mål, kurer osv. Alt for å føle seg fresh til sommeren. Jeg hadde jo den største motivasjon man kan tenke seg også, siden jeg giftet meg 27. juni. Og jeg klarte meg faktisk veldig greit. Jeg nådde ikke målet jeg hadde satt meg, men jeg gikk ned noen kilo og følte meg egentlig ganske bra. Da jeg ble henta her hjemme på utdrikningslaget mitt tidlig i juni var jeg på topp. Jeg hadde akkurat gått igjennom et renselsesprogram og følte meg bedre enn på lenge. Dette var bare tre uker før bryllupet og selv om treninga dabbet av før bryllupet så følte jeg meg veldig bra på den store dagen og var fornøyd med den sommerkroppen jeg hadde fått. 

Men så skjer det noe.. Det ble ferie. Endelig kunne jeg slappe av og bare nyte. Den første uka etter bryllupet gikk med til å rydde og ordne etter festen, slappe av og innse at jeg faktisk hadde ferie. Så ble det et par uker på hytta før vi satt kursen mot Danmark. Yougurt med naturnøtter ble byttet ut med softis og vannflaska ble bytta ut med vinflaska. Nå skulle jeg virkelig bare kose meg, for det fortjente jeg. Og det gjorde jeg nok og. Men jeg hadde nok fortjent mer å beholde kroppen jeg begynte å bli ganske fornøyd med. For nå, ca en måned senere sitter jeg her med en sommerkropp som er i ferd med å forfalle. Jeg har gødta meg med sjokolade og godis og rett og slett ikke tenkt på å være sunn i det heletatt. Og selvfølgelig skal man kose seg!! Men det er så rart at jeg går på samme feilen hver gang. Hvorfor lærer man ikke. Hva er egentlig vits med å jobbe mot en sommerkropp, når man isteden kan jobbe mot en bedre livsstil som vil vare? Hva er vits med å jobbe for en sommerkropp om den en måned senere er tilbake til utgangspuntet eller kanskje verre?Vi er fortsatt i juli, iallefall en dag til og derfor bestemte jeg meg for å ta fatt på kroppen som forfaller og redde den fra å bli dvask, slapp, og grå. I dag fant jeg fram joggeskoa og treningstøyet og gjorde comeback med trening. Jeg og mannen dro bort på fotballbanen i nærheten og jogga, spilte litt fotball, tok styrkeøvelser og jogga litt til. Jeg trente overhode ikke hardt, men jeg var helt i kjelleren da jeg satt snuta hjemover etter 45 minutters trening. Jeg fikk faktisk følelsen av å være svett igjen. Den følelsen var faktisk utrolig digg, selv om den ga meg en liten aha-opplevelse, for det føltes uvant. 

Følelsen jeg fikk i dag ga mersmak og nå vil jeg begynne å ta vare på meg selv igjen. I morgen har vi planer om å dra på Spenst igjen også. Der har jeg ikke vært på over to måneder tror jeg. Kjenner at jeg gleder meg! På søndag skal jeg skive kostholdsplan for den kommende uka, for har skjønt at det er utrolig viktig å planlegge måltider. Jeg skal ikke gå på noe slankekur eller bli hysterisk på noe som helst måte. Jeg skal rett og slett bare begynne å ta vare på kroppen min igjen! Gi den det den trenger av vitaminer, næring og mosjon. Yes!! Nå er jeg klar!! =)
Bildene er knipset rett før jeg dro avgårde på trening! Motivert og klar!! =) Kroppen skal reddes!

Jeg må bare beklage at det ble litt i overkant mye prat om sommerkroppen i dag. Det høres jo ut som jeg er helt besatt av den. Poenget mitt er egentlig at jeg bare synes det er veldig rart hvordan vi mennesker er. Iallefall hvordan jeg selv er. Alt jeg jobber mye for å nå et mål og når jeg kommer dit, så er det akkurat som at da er jeg ferdig så da skal jeg lissom unne meg litt ekstra. Noe som fører til at jeg ofte havner tilbake til utgangspunktet. 

Er det bare jeg som føler det sånn, eller er det andre som kjenner seg igjen?

Har din sommerkropp forfalt? 


 

Ellers må jeg bare få sagt at jeg begynner å få en del bilder fra bryllupet nå. Jeg har jo mange idéer om bryllupsinnlegg fremover. Det blir så spennende. Jeg har ikke villet begynne før jeg hadde fått en del av bildene, for jeg vil jo at innleggene skal bli bra og noe jeg kan se tilbake på. Men tenker at jeg skal jobbe en del med det i uka som kommer, så da kan dere bare glede dere til overdose av bryllup og kjærlighet! 

LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET  OG   14 TING Å GJØRE MED KJÆRESTEN!

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ♥

Tusen takk til alle som følger meg, kommenterer, liker og deler innleggene mine! Jeg setter stor pris på dere ♥ Lesertallet har økt mye i det siste, og jeg er veldig takknemlig!

 

SJEKK UT DE NYE SKOE JEG VANT!! :)

Hei igjen dere ♥

I dag lovte jeg et innlegg med fler bilder og mindre svada, så det skal jeg jaggu prøve å holde!! Det er jo stadig vekk det er konkurranser på facebook, og veldig ofte prøver jeg å være med. Jeg liker, deler linker og kommenterer flittig i håp om å bli den heldige. Men når det er mange tusen som deltar så er ikke akkurat oddsen høy for å vinne. Likevel har jeg tydeligvis en lykkeånd over meg om dagen, for to dager før jeg giftet meg fikk jeg en melding i innboksen min om at jeg var den heldige vinner av et par Nike Free Run hos GMAX i Fredrikstad. Midt oppi alt stresset og forberedelsene til bryllupet fikk jeg denne herlige meldingen!! Jeg ønsket meg skikkelig sånne sko, men hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle vinne!! Men så heldig var jeg altså!! Så på tirsdag denne uka var jeg på GMAX for å hente mine nye deilige joggesko! Jeg valgte noen svarte med knall rosa lisser! Er ekstremt fornøyd !! Disse har jo en verdi på 1099kr, så en skikkelig bra gave var dette!! Kunne også se at over 7000 har vært med i konkurransen, og da føles det ganske stort å vinne!! ♥

I dag var en perfekt dag for å prøve skoa "in action". Treningstøyet kom på, så skoa og så bar det ut i Fredrikstadmarka! Jeg kjente at jeg nærmest fløt bortover veien her. Delvis fordi skoa er så sinnsykt myke og deilig, og delvis fordi jeg var så ekstremt fornøyd med skoa, sola og tilværelsen. Det er noe som føles ekstremt godt med å vinne noe. Det å få noe, uten å betale for det!! I love it!! 

Disse kommer jeg til å bruke mye.. Sjekk ut mine nye favorittsko her:Fikk med meg mannen og så ble det en god lang tur i skogen i dag. Sinnsykt deilig i dette været! :) Ellers har ettermiddagen blitt brukt til å slappe av og se på kamp (FFK) hos brodern! Var en utrolig deilig seier i dag over Bryne!! Virker som trenden har snudd litt nå! :D

Hva synes dere om mine nye sko fra GMAX?

#gmax #fredrikstad #vant #konkurranse #facebook #heldig #joggesko #sko #fornøyd #glad #sommer #sol #tur #nike #nikefreerun #sport


 

VIL DU OGSÅ VINNE NOE??? BLI MED PÅ MIN GIVEAWAY HER! VINNER TREKKES I MORGEN KVELD!!

Følg meg gjerne på FACEBOOK og INSTAGRAM 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits