EN TUR HOS FRISØREN!

Hei igjen fininger! ♥

Håper alt er bra med dere og at alle er klare for den store dagen i morgen! Det er jeg!! :) Kjolen er klar og håret er nesten ferdig fixa!! Jeg var nemlig hos Fager Frisør igjen på mandag og vakre Henriette fixa håret mitt. Det var virkelig på tide for det hadde blitt ganske slitt etter Brasilturen blant annet. Og selv om jeg synes det er fint å ha så langt hår, så var det deilig å få av de slitte tuppene. Jeg har vurdert å klippe meg kortere også, men er så usikker. Liker det lange håret når jeg skal ordne meg, men sånn i hverdagen så hadde det kanskje vært deilig med litt kortere. Til skuldrene eller noe sånt, men vet ikke om jeg skal gjøre det! Det får evt. bli ved neste frisørbesøk! :) 

Da jeg var der om mandagen tok vi en mørkebrun farge helt innerst og selv om fargen så litt mørk ut med en gang, så elsket jeg den. Den gikk så fint til huden min så jeg fikk nesten lyst til å farge hele håret i den fargen! men Så lagde Henriette noen litt lysere striper nedover i håret mitt og det ble masse liv i det og veldig fint synes jeg. Det gjør seg så godt med litt striper i håret om man skal krølle eller f.eks flette håret! Vi valgte fletter denne gangen og jeg fikk en flette som startet foran i panna og gikk hele veien rundt. Skulle virkelig ønske jeg hadde klart å flette sånn selv, for det er jo så fint! Vi skal prøve fler fletter ved en senere anledning. Vi har noe ganske kult på gang, som antagelig vil skje om ca en måned. Så da er det bare å følge med. Jeg og ei venninne skal bli styla på en helt spesiell måte, til en helt spesiell anledning. Hva det blir, får dere vite etterhvert!

I dag viser jeg dere bare kort hvordan håret mitt ble, og så skal jeg komme med mer detaljer og en kjempefin GIVEAWAY om ikke så lenge!! Dere kan følge med på min profil, men gå også gjerne inn på Fager sin instagramside HER, eller facebooksiden HER! Jeg synes virkelig de fortjener å få flere følgere, så hadde vært så hyggelig om du ville hjelpe til. Damene som jobber der er virkelig helt suverene! De har mange års erfaring og tar virkelig godt vare på deg når du er på besøk! I tillegg har frisøren en cafè i samme lokale, så der går det an å bestille seg de deiligste retter. Ble en kyllingburger på meg, med rent kyllingkjøtt! Sinnsykt god :)

//Samarbeid med Fager Frisør


- In the making -

- Det ferdige resultatet - 


Ønsker alle en kjempefin 17. Mai i morgen, og går alt etter planen i morra blir det denne fine kjolen fra me&i på meg! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgen legger jeg også ut Marcelos fine antrekk! Gleder meg til en dag med gladmusikk, glade mennesker og mye kos!! Følg med på Instagram Story ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

NYE BRYN OG VIPPER PÅ MEG!

Hei alle sammen og god lørdag ♥

Nå går jammen dagene i ett for meg her, og det er bare litt over to dager til vi reiser til Brasil. Jeg har gjort så mye gøy den siste uka og blir nesten litt stressa for alt jeg skal gjøre før vi drar. Men jeg tror jeg begynner å komme i mål nå altså. Eller i mål er jeg ikke, men planen er klar og jeg har fått kjøpt inn det jeg skal!

På onsdag etter vi var på sykehuset med Marcelo fortalte jeg at jeg skulle ha litt "meg-tid". Den tiden brukte jeg på Lash & Brow i Sarpsborg. Det var min første gang der, men jeg har hatt litt kontakt med Nadia som driver stedet. Jeg valgte hele tre behandlinger, så her ble det glatte legger og fine bryn og vipper. Først startet jeg med å få voksing av legger av Emilie. Hun tok seg god til og var veldig nøye i arbeidet, så det var veldig positivt. Både hun og Nadia gikk over og nappet på steder voksen ikke hadde tatt da hun var ferdig. Etter denne behandlingen tok Nadia over og hun begynte med farging av vipper. Hun tok en blåsvart farge som jeg synes passet veldig bra. Nadia var også veldig nøye og tok på farge en gang til etter første gangen fordi hun ikke var 100% fornøyd. Sånt liker vi.

Så var det bryna da!! Det vanskeligste av alt synes jeg i hvert fall. Jeg valgte farge og forming av bryn med tråd. Det har jeg aldri gjort før, så det var spennende å prøve. Hun startet med farge og fant en som var litt mørkere enn min naturlige, men den så veldig fint ut. Så gikk hun over med tråd. Det var en litt rar følelse å fjerne med tråd og smertemessig så var det omtrent det samme som voksing. Men jeg synes sluttresultatet ble enda finere enn med voks. Veldig glatt og fint rundt bryna, og formen er jeg også veldig fornøyd med. Det som irriterer meg er at bryna mine er forskjellig. Akkurat som den ene er høye enn den andre og litt mer bustete innerst. Om noen har noen gode tips mot det eller vet om en behandling for å få bryna symmetriske og fine, så tar jeg gjerne i mot tips! ♥

Sjekk resultatet på bryn og vipper her:

Jeg er veldig fornøyd og jentene på Lash & Brow er veldig flinke. Denne behandlingen er ikke sponset, hvis noen skulle lure. Jeg ville bare vise dere og anbefale dem! Du kan sjekke ut Facebooksiden deres HER. Jeg har ganske lange øyenvipper, men de er ikke like fyldige som de en gang var og de vipper ikke så mye oppover som jeg skulle ønske. Jeg vurderer derfor en annen vippebehandling senere! =) Noen forslag?


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

NÅR DU ER PÅ DIETT OG FAMILIEN BESTILLER PIZZA!

Hei dere og god tirsdag! ♥

Og god andre dag på diett for min del. For ja, det er som du tror. Jeg, som så mange andre har begynt på diett i januar. Nytt år, nye muligheter.. du har hørt det før! :) Jeg har allerede klart å ta av meg en del av kiloene etter graviditeten, og nå skal resten bort. Jeg har ingen planer om å bli syltynn, men jeg vil tilbake til der jeg var og jeg vil føle meg bra, sunn og frisk igjen! Nå etter alt jeg har døtta i meg i jula, føler jeg meg motbydelig. I bet you know the feeling! Så sånn er det. I dag var det andre dag på min very low calorie diet. Jeg får i meg et sted mellom 500 og 800 kalorier daglig, og man trenger ikke være geni for å skjønne at det er et greit underskudd. De første dagene er verst, men jeg har bestemt meg og da blir det sånn!

Jeg våknet i dag med en blanda følelse i kroppen. Jeg var sulten, men jeg følte meg bra. Som om kroppen var blitt bittelitt sunnere! ...Jeg hører broren min romstere rundt på kjøkkenet og kjenner en mildt sagt behagelig duft smyge seg inn på soverommet. Stekt egg! åhhh... Jeg kan jo ikke! "Jeg lagde litt frokost til oss jeg" kommer det fra han da jeg går ned trappa. Og no offence, det er ikke hver dag brodern glimter til med frokost, men det måtte jo selvfølgelig skje i dag. "Du kan kanskje ikke spise sånn du" kommer det så.. Og han hadde så rett! Jeg holdt meg pent unna og lot gutta i huset kose seg med egg, hamburger og jeg vet ikke hva, mens jeg blanda meg en shake og tenkte på stranda i Brasil og meg selv i bikini. 

Dagen gikk og i dag var definitivt vanskeligere i går. I dag har jeg vært konstant sulten. I går var det null stress. Men jeg har bestemt meg og jeg har ikke vurdert å spise noe annet enn jeg skal selv om det frister. Utover dagen har jeg blitt litt mer ør i hodet og sånn er det de første dagene. Kroppen må vende seg av med ribbefett og marsipan og vende seg til... Shake! Jeg har virkelig ikke engasjert meg i hva de andre skal ha til middag de siste par dagene, men du vet når du er på diett så virker det som om andre gjørs på å spise gode ting foran trynet på deg. Vel, i dag kom familien hjem med pizza! Rykende fersk fra pizzasjappa og som det lukta! Det er ikke uvanlig med pizza her i huset, så jeg vet at det ikke ble gjort med vilje, men det der var et øyeblikk som fikk meg til å tenke på stranda i Brasil igjen.. og meg selv i bikini. 

Dette skal nok gå bra. Nå skal jeg straks ta meg mitt siste måltid for dagen og i morgen starter dag 3! Jeg er spent og motivert. Noen i familien sier at de allerede synes de ser jeg har gått ned i vekt. Det er jo veldig hyggelig, selv om jeg vet at det bare er for at jeg skal føle meg bedre. Man går jo ikke synlig ned i vekt på en dag! hehe. Men uansett. hyggelig at de prøver å gjøre meg glad ♥ 

Jeg skal ikke anbefale noen å gå på lavkalori diett og det er ikke derfor jeg skriver dette. Men jeg vil være ærlig, og jeg gidder ikke late som. Jeg la faktisk på meg ca 25kg i graviditeten og jeg vil tilbake. Uansett, planen er å være veldig streng nå før jeg reiser, for så å gradvis gå over til vanlig sunt kosthold! Det skal jeg klare!!


Stranda i Brasil.. og meg selv i bikini...

Ønsker alle en fortsatt fin uke! Og kos dere med maten dere spiser, uansett om det er shake eller pizza eller noe helt annet!


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

NÅR DU TRODDE INGENTING KUNNE ØDELEGGE KVELDEN OG SÅ KOMMER DU PÅ DETTE.. KRISE!!

Hei dere ♥

Se for deg at du har stått en time på badet, sminken ligger perfekt, håret er krøllet og satt opp, antrekket sitter som et skudd, smykkene er kjøpt inn for anledningen og drikka står klar i gangen. Du tar på deg den lille, snertne veska og kommer deg ut av døra og inn i taxien. Du skal på fest! Alt føles helt perfekt og du gleder deg utrolig mye til en dag med gode venner. Endelig samles dere og skal legge tankene på barn og eksamen til side..Denne kvelden skal ingenting få ødelegge.. Du drømmer deg bort i god mat og partylåter, da du plutselig kommer på.. NEEEI!! Jeg har glemt å ta på meg parfyme!!! Krise!! 

Det er noe med den herlige duften som helt uten å være synlig faktisk gjør hele antrekket. Den bringer fram den gode følelsen og er akkurat den finishen du trenger for å føle deg helt HEL. Det er faktisk litt krise om man glemmer å ta på seg parfyme. I allefall føler jeg det sånn, og tror nok jeg har flere med meg. Det har skjedd med meg før og det har skjedd med flere av mine venninner også. I nøden er gode venner godt å ha, og ofte har jeg både lånt ut og lånt parfyme når krisen har oppstått! Flere som kjenner seg igjen kanskje?

Er det fler enn meg som har hatt den samme favoritten i mange år? Jeg tror min absolutte favoritt har vært det hvert fall i 10 år. Men jeg bytter også innimellom og prøver andre ting. Jeg må alltid ha minst to parfymer hjemme, bare så jeg kan bytte litt etter humøret! Akkurat for øyeblikket har jeg bare to parfymer som begge har blitt brukt en del og må derfor gå til innkjøp av en ny snart. Har du noen dufter å anbefale kanskje? Du finner mange herlige PARFYMER HER, og jeg digger og scrolle meg opp og ned den siden for å finne ut av hva min neste erobring skal bli! 


Her er de to jeg har nå. Duften til høyre heter Hugo Boss Ma Vie og er en frisk og feminin duft. Veldig glad i denne. Til venstre holder jeg Giorgio Armani Sì som er både sensuell og eksotisk. En herlig duft denne og! ♥

Mange ønsker seg parfymer til jul eller kanskje du ønsker deg en selv. Da kan jeg anbefale deg å titte på parfymer hos Nordicfeel. Nå har de også gavepakker i en utrolig fin innpakning, så da slipper man jo og gjøre det selv! :)

Du lurer kanskje på hva min favoritt er i og med at jeg har hatt den samme i så mange år, og her er min TOPP 3 liste!

 1.  Dolce & Gabbana Light Blue
 2.  Hugo Boss Ma Vie
 3.  Giorgio Armani Sì


Bilder fra pinterest

Da gjenstår det bare å spørre, HVA ER DINE FAVORITTER?


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

STOR GIVEAWAY PÅ SMINKE !!!

Hei alle ♥

I dag kommer en kjempefin giveaway til dere!! Dette er sponset av ingen andre enn meg selv fordi jeg har bestilt litt for mye, sånn at jeg kan gi litt tilbake til mine lesere!! Dette er hva du kan vinne og hvordan du deltar kan du se under bildene!! :) Pakken inneholder 10 herlige produkter til en verdi av 891kr.

Pakken inneholder:

 • Face Cream Contouring Palette

En fantastisk Cream Contour Palette med alt du trenger for å lage konturer, gi lys, glød og farge til ansiktet. Beriket med jojoba-olje for fuktighetsgivende egenskaper.

 • Mineral Finish Baked Blush & Highlight

Luksuriøst bakt mineral-pudder for highlighting, blush & kan brukes som en siste finish over hele ansiktet for en vakker glød. Ekstremt fint og lett å påføre. Strålende effekt! 

 • Mild Cleansing Face Mousse 50ml

​​Mildt, renseskum som passer selv sensitive hudtyper. Renser huden fri for sminke og smuss, med en deilig og frisk duft.

 • Shine Trio Highlighter/Blush/Bronzer

Nydelig trio krem highlighter/blush/bronzer som gir huden din en vakker glød og et delikat shimmer. Tre vakre, flatterende farger passende for de fleste hudtoner.

 • 7 Days Nail Polish - Lucky

Ny gel neglelakk serie som består av alle dine favorittfarger, med ekstra god og langvarig holdbarhet. God, bred kost for enklere påføring! 

 • Matte On The Go Baked Powder

Luksuriøst bakt transparent setting pudder som setter makeupen og matter ned, helt uten skjolder eller å bli kakete. Etterlater en silkemyk finish, tetter ikke porer og inneholder argan olje som nærer og pleier huden. 

 • Mini Blending Sponge Pink

Blending Sponge er et supert verktøy for feilfri base. Blend og påfør alt av flytende produkter.
Du får et perfekt resultat, helt uten skjolder og uten striper etter kost.
Kan også brukes for "baking", for å påføre en konsentrert mengde pudder.

 • Shimmer Body Lotion

En nydelig body lotion med lett og vakkert gullskimmer beriket med avokado-olje, basert på fuktighetsbevarende ingredienser. Dufter av sommer - lett og friskt.

 • Brightening Triple Action Face Primer

En primer til ansiktet som gir en flott glød og gjør huden klar for foundation. 
Primeren er lett på huden og inneholder lysreflekterende ingredienser som skjuler linjer og ujevnheter.

 • Smooth And Creamy HD Lipstick - WOW

Nydelig, kremet leppestift i trendy farger. Godt pigmentert og tørrer ikke ut leppene, med en deilig tropisk duft.

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VINNE:

Giveawayen foregår både på facebook og Instagram og du kan delta et eller begge steder. 

For å delta på Facebook: KLIKK HER

For å delta på Instagram: KLIKK HER

Del gjerne innlegget og kommenter gjerne her hvor du har vil delta! :) VINNEREN TREKKES OM EN UKE, TORSDAG 22. SEPTEMBER


Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits