hits

REDD SØNNEN MIN SKAL DØ HVER ENESTE DAG!

Hei igjen fininger! ♥

I dag skal jeg skrive om noe som er litt vanskelig å snakke om. Det er akkurat som at når jeg skriver noe om det, så blir det mer virkelig på en måte. Og selv om jeg skulle ønske at jeg ikke var redd for dette i det hele tatt, så er det reelt. Og så tror jeg kanskje jeg ikke er alene om å føle det sånn. 

Jeg ble mor for første gang April 2016. Jeg har alltid hatt mye med barn å gjøre i livet mitt, men å bli mamma er virkelig noe jeg ikke kunne forestille meg hvordan ville være. Joda, man kan se for seg alt det morsomme, alle bleieskiftene, alle utfordringer man møter med små barn, men den følelsen det å bli mamma gir... Den klarte jeg ikke å se for meg på forhånd. Det er sant som de sier... livet blir plutselig snudd på hodet og ting som betydde noe før er plutselig helt ubetydelige, mens den lille skapningen plutselig betyr alt i verden. Jeg har vært forelsket noen ganger før og elsker mannen min, men den kjærligheten jeg føler for barnet mitt er noe helt spesielt. Det går jo ikke an å sammenligne egentlig, for følelsene er så forskjellige. Jeg tror kanskje det har noe med at barnet er mye mer sårbart. Du vet at barnet på en måte er avhengig av deg og at du betyr alt i verden for dem. 

Dette bringer meg tilbake til overskriften.. Redd sønnen min skal dø hver eneste dag. Det er helt grusomt å tenke tanken en gang og jeg tror jo selvfølgelig ikke at han skal dø, men jeg lyver hvis jeg sier at jeg ikke bekymrer meg for at noe skal skje han. Og disse bekymringen møter jeg i større eller mindre grad hver eneste dag. Jeg er for eksempel redd at han plutselig skal slutte å puste når han ligger og sover. Hver dag før jeg legger meg må jeg lyse med telefonen ned på sønnen min for å se at han puster. Noen ganger hvis jeg ligger i senga og ikke får sove med en gang, sjekker jeg en gang til før jeg sovner. Nå sover Marcelo på samme rom som oss, så det er ikke noe pes å sjekke, men jeg klarer ikke legge meg uten å se at alt er bra med han.

Ellers er jeg generelt redd for at noe skal skje noe. At han skal sette noe i halsen, klatre opp og dette ned fra noe, falle ned trappa, få tak i kniv eller andre ting som kan skade han. Vi passer jo på han hele tiden, men det har hendt at vi har vært ute for noen "nestenulykker" der han har vært litt raskere enn noen kunne se for seg. Om sånne ting skjer, kan jeg fort ligge på kvelden og se for meg alt det grusomme som kunne skjedd.. Jeg kan se for meg at han skal prøve å ta et skritt i trappa f.eks og faller ned, sånne grusomme ting som jeg overhode ikke vil se for meg, men det skjer bare. Man kan jo virkelig bli paranoid av sånn tankegang.

Nå skal det sies at jeg ikke utstyrer sønnen min med hjelm og jeg lar han utforske verden slik barn skal gjøre. Men det går ikke en dag uten at jeg får en tanke eller følelse som forteller meg at jeg er redd for at han skal dø. Kanskje er det normalt? Jeg vet ikke? Jeg vet jo at de fleste er redde for at det skal skje noe med barna deres, men er det sånn man tenker på daglig?

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Er det vanlig å være redd for at barna sine skal dø nesten daglig? hvordan er det med deg?


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 
PPS: Hvis dere legger til "Instamamas" på SnapChat, kan dere følge dagen vår der. Jeg deler kontoen med 8 andre mødre! 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!!

Hei alle! ♥

Her kommer svare på spørsmålsrunden. Bedre sent enn aldri. Spørsmålene er uthevet med mitt svar under. Håper dere fikk svar på det dere lurte på og tusen takk for alle spørsmålene :) 

Ser herlig ut! Men du: har du noen tannsykdom mtp fargen du har på tennene? Og i så fall hvorfor bleker du dem ikke? :)

Tusen takk! Nei jeg har ingen tannsykdom. Jeg hadde regulering i tenårene og tenna fikk da en del merker og ble gulere + at de sikkert har blitt gulere med åra tenker jeg. Jeg har faktisk tatt en del behandlinger mens jeg har vært i Brasil og fargen på tenna har blitt mye bedre. Jeg har vurdert å bleke dem og har ting til å gjøre det hjemme i Norge. Så får se om jeg gjør det da! Det eneste jeg er usikker på er en tann jeg har som er rotfylt. Vet ikke om den blekes da, og vil ikke at det skal bli veldig stor forskjell, men jeg får snakke med tannlegen om det! :)

som brasilianer synes jeg det er så jævlig flaut å se på bloggen din. Man merker så utrolig godt du er fra trash-fredrikstad når du kaller deg selv for "Brassefrue". Du er ikke fra brasil. Håper bare sønnen din lærer seg portugisisk i det minste, så han ikke blir som et av de barna med en utenlandsk forelder som kaller seg selv for halvtbarn men som ikke kan noe om sin egen kultur.

Dette var vel egentlig ikke et spørsmål, men jeg føler for å kommentere det likevel. Jeg skjønner egentlig ikke hvor alle påstandene kommer fra, men jeg skal prøve å forklare litt. Navnet «Brassefrue» kommer ikke av at jeg tror jeg er fra Brasil. Det kommer av at jeg er gift med en brasilianer. Jeg bytta navn på bloggen da jeg bytta etternavn fordi den gamle bloggen hadde mitt gamle etternavn. Brasse = brasilianer. Brassefrue = Frua til en Brasilianer. Du kan si hva du vil om Fredrikstad, men jeg kunne ikke tenkt meg å bo noe annet sted i Norge! :) Elsker den byen, selv om jeg elsker å reise også.

Sønnen min lærer seg portugisisk da både jeg og mannen min snakker språket. Han har også mye kontakt med den brasilianske kulturen og kommer til å ha like mye av den i seg som den norske. Ingen fare for at han ikke kommer til å kunne noe om sin egen kultur. Marcelo er faktisk mest brasilianer fordi han er halvt brasiliansk, kvart norsk og kvart dansk! :)

Kan du skrive et innlegg om hva mailson tenker om å bo i Norge? Ser ut som han trives godt i Brasil. Og kunne du evnt flyttet til Brasil? :)

Jeg kan absolutt vurdere å skrive et eget innlegg om det, men først kan jeg kort forklare at han trives godt i Norge. Til å begynne med var det litt vanskelig pga. språket og fordi han ikke kunne jobbe og sånn, men nå går alt veldig bra. Han trives selvfølgelig også godt i Brasil. Det vil alltid være hjemlandet hans. Jeg kunne godt bodd i Brasil i en periode, men ikke permanent. Ikke fordi jeg ikke trives, men det er så mye som fungerer bedre i Norge og når man har barn så får man mye mer hjelp og oppfølging i Norge om man trenger det. Vi har snakka om dette og vi er enige om at det er best å bo i Norge og heller reise til Brasil på ferie. Det har vi råd til når vi bor og jobber i Norge. Hadde vi bodd og jobba i Brasil hadde det vært mye vanskeligere å dra på ferie til Norge. Lønningene er ikke akkurat noe å skryte av her.. 


Hva ser du frem til i 2017?

Åhh, jeg føler at jeg alltid har mye å se fram til. Først og fremst ser jeg fram til at vi skal kjøpe vårt eget sted å bo. Jeg håper det skjer i løpet av kort tid etter vi kommer hjem. Jeg ser også fram til å komme tilbake på jobb. Det blir spennende å se hva som venter meg der. Ellers gleder jeg meg til sommeren i Norge med familien der. Jeg ser fram til alt som kommer til å skje med Marcelo. Alt fra å begynne å gå til å begynne å snakke litt. Ser også fram til et år der vi kan komme litt i orden. Både med hus, økonomi og jobb. Mailson har jo enda ikke jobba 100% over tid, så det håper vi at skal skje nå. Og da er det sikkert nye reiser som skal planlegges! Jeg ser også fram til to klespartier som jeg både skal på og arrangere når jeg kommer hjem! 

Hvordan ser en dag/uke ut for deg?

Dagene i Norge og Brasil er ganske forskjellig. Her hvor vi er nå våkner vi som regel ca kl 8. Da står vi opp og går ut på terassen. Jeg lager grøt til Marcelo som han får og etterpå spiser vi frokost med fersk brød/rundstykker fra bakern. Etter dette drar vi gjerne på stranda eller finner på noe annet. Evt drar på noen utflukter. Vi spiser lunsj rundt kl 13 og middag rundt kl 19. Tre dager i uka trener jeg med en gruppe her fra 18 - 19. Ellers bruker vi ettermiddag/kveldene til å kose oss her i leiligheten, gå litt turer rundt i området her. Sette oss med noen venner på en bar/café. Marcelo sovner som oftest mellom 20 og 21. Noen ganger mens vi er her hjemme, hvis ikke sovner han i vogna der vi er. Det har ikke vært noe problem egentlig.

I Norge husker jeg nesten ikke hvordan en normal dag ser ut for meg. Det føles så lenge siden og nå er Marcelo mye mer aktiv enn før, så det må jeg nesten fortelle om når vi har kommet inn i rutiner igjen hjemme.  

Når du vil finne på noe med vennene dine, hva gjør dere som oftest sammen da?

Det kommer litt an på når det er, men på hverdager blir det som oftest å gå en tur (gjerne med Marcelo også), dra på café, se på serier, ta en kopp kaffe hjemme, playdate med barna våre eller lignende. Er det en lørdagskveld så kan det være at jeg møter noen venninner og spiser noe god mat og tar litt vin f.eks. Det skjer ikke så veldig ofte lenger, men det er veldig koselig når det skjer. Nå når jeg kommer hjem skal jeg på et kjoleparty med bare jenter og jeg skal selv arrangere et klesparty fra me&i hjemme hos meg. Sånne ting er veldig koselig. 

Har du noen favorittretter?

Jeg tror jeg har alt for mange. Men alt til sin tid. Jeg digger fårikål, men bare når det er fårikålsesong. Jeg elsker også julemat, men bare når det er jul. Om  sommeren er det grillmat som står øverst!! Ellers til hverdags er jeg veldig glad i retter som biffsnadder, lasagne, pizza, pastaretter, picanha. Hva som er favoritten varierer litt og generelt så liker jeg å ha et variert kosthold. Ser at det jeg har nevnt her ikke er så veldig sunn mat nødvendigvis, men jeg liker det også altså. Jeg liker egentlig alt. Men jeg vil bli flinkere til å lage mer sunn mat!!

Beste sommerminnet?

Hvis dette kan kalles sommer (selv om vi er i Mars), så må det vel være Brasil. Ellers har jeg de beste sommerminnene fra hytta på Solviken. Der har jeg vært hver sommer siden jeg ble født og det er vårt lille paradis i Norge. Bare så synd at sommeren er så kort i Norge.

Beste barndomsminnet?

Åssen skal man klare å komme på et. Det er jo så mange. Men noen av de beste barnsomsminnene er alle sprella jeg fant på med Henrik. Da vi sto på jetski om vinteren f.eks. Vi hadde så mye gøy og det har vi fortsatt når vi treffes. Og vi har kjent hverandre siden vi ble født omtrent så det er nok minner å ta av. Ellers har jeg veldig mange minner sammen med venninner som Rebekka og Hege. Jeg og Rebekka hadde en stor interesse i å passe barn og jeg og Hege kunne sitte i flere timer og ordne med og skrive i skoledagbøkene våre og planlegge livet. Var vel ikke så mye som gikk etter planen kanskje!?

Hvilke fag likte du da du gikk på grunnskole/videregående?

Jeg tror faktisk matematikk var en av mine favorittfag på skolen. I tillegg til gym da. Etter jeg har blitt eldre har jeg fått mer sansen for språk.

Når skal du begynne å jobbe igjen? Skal Marcelo begynne i barnehagen da? Hvilke tanker har du om det?

Jeg begynner å jobbe igjen rett etter påske. Lurer på om det er 18. April. Marcelo skal ikke begynne i barnehage med en gang. Jeg skal bare jobbe to måneder før jeg har ferie igjen, så da er han hjemme med pappaen sin eller andre i familien. Han kommer heller ikke til å begynne i barnehage med en gang i August. Vi vil vente litt siden vi har muligheten til det. Føler ikke at han har behov for å gå i barnehage enda og så vil vi også spare mye penger på det. Han begynner nok tidligst i barnehage fra januar 2018, hvis han da får plass. Mannen min jobber foreløpig ikke på dagtid og flere i familien jobber turnus, så vi vil få det til å gå opp den første tiden. Vi må rett og slett bare se an litt. Så lenge vi har mulighet til å ha han hjemme, stresser vi ikke med det, men etter han er to år er han helt sikkert i barnehage. 

Hva jobber mannen din med?

Han jobber på restaurant nå. Det var det han hadde meste erfaring med fra Brasil. Men han er ikke låst fast i at han må jobbe i restaurantbransjen, så vi får se når vi kommer hjem om det også kan bli noe annet ved siden av. Fin blogg forresten:-) har en datter på 8 mnd selv så synes det er gøy å lese om Marcelo:-)

Tusen takk! Så hyggelig å høre! Jeg synes også det er koselig å følge med på andre med barn rundt samme alder!

Jobbet ikke du med å å ned i vekt forresten?

Jeg har jobbet med å gå ned i vekt etter fødselen og begynte vel egentlig i sommer. Jeg har siden da gått ned ca 17kg og vil fortsatt gå ned noen til. Jeg la jo på meg en del med Marcelo så målet er egentlig å komme tilbake i en sunn og fin kropp. Jeg føler meg på god vei til det nå. I utgangspunktet vil jeg ned mellom 5 og 10kg til, men jeg må se litt underveis når jeg er fornøyd. Jeg har begynt å trene her på øya også, så det tenker jeg å fortsette med når jeg kommer hjem!

Hva jobber du med til daglig og hva er du utdannet som?

Jeg er utdannet almennlærer og jobber også med det til daglig. Selv om jeg akkurat nå er i mammapermisjon.

Har du et godt forhold til familien og hvordan er familien din?

Jeg har et veldig godt forhold til familien min. Vi bor jo sammen med den ene broren min nå og mammaen min ser jeg eller snakker jeg med hver dag. Jeg har også en far og mange søsken som jeg ser ganske ofte. 

Familien min er stor og veldig åpen. Alle er velkommen hos oss og det er noe jeg synes er veldig fint! :) Vi er faktisk en søskenflokk på 9 stk. To av brødrene mine er helsøsken, mens jeg utenom det har 5 halvbrødre og 1 halvsøster. Jeg har også tre stesøstre, så vi er mange!! Men det er koselig :) Har du noen form for tannproblemer mtp fargen du har på tennene?
Har du noen tannproblemer?
Når skal du tilbake på jobb?
Har dere søkt barbehage? Evt skal han gå 100%?

Alle disse har jeg svart på tidligere. Når det gjelder barnehageplass så vet jeg ikke om han skal ha 100% med en gang han begynner eller om vi for eksempel søker om halv plass. Vi må se an hvordan jobbsituasjonen til mannen min er når den tid kommer. Han skal hvert fall ikke begynne i barnehage på en liten stund. Men han skal selvfølgelig få mye tid sammen med andre barn likevel. Jeg har både familie og venner med barn rundt samme alder!

Kunne du tenkt deg å få flere barn?

Ja absolutt. Jeg har alltid hatt lyst på tre barn, og minimum to. Vi har ikke planlagt noe neste barn enda, men jeg vet at jeg hvert fall vil gi Marcelo en bror eller søster, så får vi bare se etter det. Et barn av gangen (helst). Det er vanskelig å planlegge 100%, men jeg vet jeg vil ha fler enn en. Så håper jeg kan bli gravid igjen. Men ikke helt enda! Jeg vil nyte tiden med Marcelo litt først og få ting enda mer på plass før vi tenker på en ny! Og når den tid kommer, så skal dere nok få vite det!

Hva skulle Marcelo hete om han jente?

Oi. Det vet jeg faktisk ikke. Da vi fant ut at Marcelo var en gutt så hadde vi hverken jentenavn eller guttenavn klart. Og etter dette så begynte vi å tenke bare på guttenavn. Det sto mellom Marcelo og Gabriel, men mannen min hadde veldig lyst på Marcelo + at søskenbarnet til mannen min fikk en sønn to uker før oss som fikk navnet Gabriel. Plutselig føltes bare Marcelo riktig og når han kom ut var det  100% en Marcelo.

Utenom det er det mange jentenavn jeg synes er fine og jeg synes det er lettere å finne jentenavn enn guttenavn. Jeg har egentlig hatt veldig lyst til å kalle ei datter for Olivia, men mannen synes det navnet ligner for mye på olivenolje på portugisisk, så da blir det nok noe annet. Jeg har noen jentenavn i hode, men jeg vil spare å dele de. Vet jo ikke om jeg noen gang får jente, og det kan forandre seg. 

Liker han seg i varmen?

Marcelo liker seg veldig godt i varmen, og trives aller best uten klær. Så spent på hvordan det blir når vi kommer hjem. De første to dagene var han veldig sliten pga. varmen og han fikk også en forkjølelse mens vi var i nord. Men han har blitt veldig vant til det nå og elsker jo stranda og sånn. Så jeg håper på en god, norsk sommer!!hvor lenge har mannen din bodd i Norge?

Han har bodd i Norge siden August 2014, så det nærmer seg 3 år. Helt utrolig hvor fort tiden går. 

kunne du ha flyttet permanent til Brasil?

Man skal aldri si aldri, men i utgangspunktet ikke. Vel.. med helt økonomisk frihet så hadde det stilt seg annerledes. Men jeg liker Norge og systemene vi har der. Det er et godt sted for barn å vokse opp. Jeg tror derfor ikke jeg ville flyttet permanent til Brasil, men jeg kunne tenke meg at vi hadde et hus i Brasil som vi kunne dra til når vi ville. Da kunne vi vært der over en lenger periode når vi har mulighet til det. Men det er nok et stykke fram i tid. Om vi ikke vinner på lotto. Men da må jeg først begynne å tippe :)

hva er du utdannet ?

Jeg ble først utdannet barne- og ungdomsarbeider, men nå er jeg utdannet almennlærer og jobber på en barne- og ungdomskole.

kommer evnt fremtidige barn til å få Brasilske navn?

Det vet jeg ikke. Det er ingenting som er bestemt, men vi vil at barna skal ha et navn som går an å uttale på begge språk. Noen navn brukes jo også i begge land. Jeg synes det er fint med brasilianske navn, så ser ikke bort i fra at det blir noe sånt. 

hvordan går letingen etter egen leilighet/hus?

Det står litt stille, men jeg følger med på finn.no og gleder meg til å gå på visninger igjen når vi kommer hjem. Jeg håper vi kan finne et sted innen sommeren. Det er virkelig et mål!! 

snakker/forstår du brasilsk?

Ja, jeg snakker og forstår portugisisk som er språket de snakker i Brasil. 

Kos deg i Brasil:) 

Tusen takk :)

Kan du prate portugisisk? :) (for etter hva jeg har forstått er det språket i Brasil?)

Ja det kan jeg :)

Skal Marcelo lære både norsk og portugisisk?

Ja, det skal han! Jeg snakker både norsk og portugisisk med han og Mailson snakker bare portugisisk så han kommer til å lære begge deler. Det første ordet han har vist forståelse for er faktisk portugisisk og er tchau og betyr hadet. Da tar han opp armen og vinker :) Sååå søt! Han begynner kanskje litt senere å snakke, men vi synes det er viktig at han får inn begge språka! Ha en fortsatt fin dag alle sammen! I dag har vi vært på Lopes Mendes, som er (eller var hvert fall) regnet som den 7. fineste stranda i verden. Vi tok båt dit og gikk den siste halvtimen for båtene stopper ved en annen strand. I går pøsregna det hele dagen så det var en deilig og etterlengtet strandtur. I morgen blir det nok stranda igjen. Vi skulle egentlig på en rundtur med båt, men tror det blåser for mye til det. Så vi får se hvor vi havner. De siste dagene skal nytes hvert fall! Så kommer bilder og litt sånn etterhvert her! Ikke mange dagene igjen nå.. Tenk at det snart har gått to måneder! 


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

SPØRSMÅLSRUNDE! FYR LØS!

Hei folkens ♥

Da er det faktisk på tide med min første spørsmålsrunde her på bloggen! Jeg har egentlig tenkt at det ikke er noe vits å ha det før, for jeg har tenkt at jeg ikke har vært interessant nok til at noen skal gidde å spørre om noe! Likevel er det jo en del som leser bloggen min og jeg får stadig spørsmål i kommentarfeltet og tilbakemeldinger fra folk som har fulgt bloggen min lenge. Så nå tenkte jeg at det var på tide..Det har jo faktisk skjedd en del i livet mitt den siste tiden og ikke minst med Marcelo siden han ble født. Nå er vi jo også i Brasil og noen lurer kanskje på ting rundt det også! Det er helt greit å være anonym. Jeg skal svare så godt jeg kan! Det er lov å komme med ønsker om ting dere vil lese om framover også! Bare fyr løs! ♥

Jeg har fått forskjellige spørsmål på de siste innleggene mine som jeg ikke har fått svart på enda, så jeg samler sammen alt og svarer i et eget innlegg! Siden vi drar herfra på mandag, så tror jeg at jeg svarer når vi kommer fram til Ilha Grande! 

Håper alt er bra hjemme! Her har vi fått besøk av tanta til Marcelo, Mainara og nyter de siste dagen her hos familien. På mandag drar vi til Maraba og på tirsdag drar vi til Rio og Ilha Grande!! Det blir en spennende, ny epoke på reisa!! Forteller dere mer om den siste uka i neste innlegg!! På lørdag blir Marcelo 10 måneder og forresten! :) 

Hade så lenge og spør i vei! :) ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

OK, JEG HAR EN TILSTÅELSE!

Hei! 

Ja du hørte riktig. En tilståelse å komme med. Jeg var så godt i gang og jeg har allerede to utkast skrevet som bare må justeres litt før de kan publiseres. Ja, jeg snakker om bloggen. Det begynte jo egentlig så bra og jeg tenkte at jeg skulle oppdatere dere ofte med både ting om Marcelo og ting og meg. Litt om hva vi har gjort, hvordan han har utviklet seg osv. Men så skjedde det noe..

Jeg ble hekta. På "Jane the virgin". Jeg prøvde for litt siden (les: noen dager siden) å se etter en litt jentete serie. Ja, noen ganger har man bare behov for noe girly. Og det var da jeg fant denne serien! Historien om en jomfru som ble gravid fordi en lege gjorde en feil og inseminerte Jane istedenfor ei annen dame. Historien er mye mer komplisert enn som så, og har resultert i at jeg har blitt helt oppslukt. Hver ledige tid jeg har som når Marcelo sover eller er sammen med noen andre har jeg brukt på denne serien. Og ja jeg er snart ferdig med sesong 2 som desverre er den siste!!! Help! What to do?

Jeg vet jeg er litt overdramatisk nå, som forøvrig denne serien også er. Så la oss bare si at jeg er påvirket, en smule. Det er egentlig mye i serien som.. hva skal jeg si. Ikke er helt meg. Men jeg kan ikke noe for det, jeg klarer ikke å legge den fra meg! Så innleggene på bloggen har blitt nedprioritert. Bortsett fra dette. Jeg tror jeg vil slappe mye mer av etterpå når jeg skal se på serien når jeg har fått skrevet dette! ♥ Så ha meg unnskyldt! Det er kanskje flere som kjenner seg igjen i å bli hekta på en serie? Sist jeg var så hekta var da jeg så Orange is the new Black! Å som jeg gleder meg til ny sesong der! Nå skal jeg slutte her. Har en shake, en kaffe og en episode som venter :)


Random bilde

Hvilken serie er du eller var du sist hekta på?


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

NÅ FLYTTER VI!

Hei ♥

Det er natt til fredag og jeg kan hvert fall si at jeg ikke når det ene målet mitt om å blogge hver dag. Jaja, det er kanskje ikke verdens undergang! Denne uka har gått veldig fort, selv om jeg ikke helt hva jeg har brukt den til. La meg tenke.. Mandag husker jeg ikke helt, tirsdag traff jeg to venninner som ikke jeg har sett på en stund og var på 6 månederskontroll med Marcelo (kommer eget innlegg om det). På natta sov jeg nesten ikke fordi jeg hadde så vondt i magen og ellers gikk onsdagen med til litt husarbeid. I dag har jeg ordna litt hjemme, vært en tur i byen og så har jeg og Marcelo vært på middagsbesøk hos ei venninne.

Vi holder på å snakke med banken om dagen, så håper virkelig vi kan få boliglån snart. Tenk så spennende når vi kan begynne å se etter ny bolig. Jeg ser for meg hva jeg vil ha. F.eks rekkehus eller vertikaltdelt bolig hadde vært midt i blinken. Da er det sånn passe stort for en liten familie og så har det ofte en hageflekk. Jeg håper vi kan bo i nærheten av der vi bor nå, i Trosvikområdet for vi trives så godt her. Åhh, som jeg gleder meg og for en forferdelig nedtur det vil bli om vi ikke får lån. Jeg kan hvert fall si at det ikke er lett i dag med kravet om minimum 15% egenkapital og fast jobb hos begge parter. Men tenk dere så kult å kunne pusse opp sånn man vil ha det og innrede det akkurat sånn man vil. Det er en av mine største drømmer akkurat nå, så krysser fingrene for å få et positivt svar snart!! Jeg trives der vi bor nå, men gleder meg veldig til den dagen vi kan si: Nå flytter vi!!

I morgen blir det en harrytur til sverige på meg, etterfulgt av litt foodprep, Innimellom lager jeg og ei venninne opp litt mat som vi fryser ned så vi har på dager vi ikke gidder å lage mat. Er så hyggelig å gjøre det sammen med noen. Kanskje det blir å prøve en ny rett som faktisk er en av mine mål denne måneden! 

Ønsker alle en god helg så lenge. Vi snakkes plutselig! ♥

Innlegget inneholder sponset produkt


Kjole fra me&i HER, veske fra Klingel HER (sponset)


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign