TODAYS OUTFIT! YES, I LOVE IT!

 • 18.01.2017 kl.21:19
 • //
 • mote

LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT!

For noen dager siden fikk jeg en herlig liten sak i posten. Nemlig denne flotte strikka kjolen fra Shein.com. Den er rett og slett helt perfekt og jeg har på følelsen at jeg kommer til å bo i den. Nå deilig og komfortabel og så fin! Den er i onesize, men setter seg fint etter kroppen. Jeg synes den passer perfekt over en strømpebukse! 

Sponset av Shein.com

Du finner denne kjolen HER! Og den er ikke dyr :D Jeg skulle til å gå ut døra for å fixe vipper og bryn da jeg tok disse bildene, så her ser dere meg helt usminka eller ordna på håret! Jaja.. Er jo stort sett sånn jeg går :)

Hva synes du om kjolen?


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

NY JAKKE OG OPP TIL 85% BLACK FRIDAY SALG!!

 • 24.11.2016 kl.22:14
 • //
 • mote

Hei alle fininger!! ♥

Først må jeg bare vise dere mitt siste tilskudd i garderoben. Denne stripete blazeren passer til veldig mye, men kanskje aller best til jeans! Det er hvert fall sånn jeg valgte å style den i dag, og så kan det jo hende den havner utapå en kjole etterhvert også! Du finner jakken HER.

Jakken er sponset av Shein

BLACK FRIDAY!!!

Denne dagen er ikke til å komme utenom. Dagen der det bugner over av gode tilbud. Jeg er ekstremt fan av å handle på salg og Shein går ut med opp til hele 85% salg. Det er jo nesten gratis. Vær rask, for her vil det bli fort utsolgt!! I tillegg har de også GRATIS FRAKT både på Black Friday og Cyber Monday! Sjekk det ut HER, eller klikk på bildet for å komme til salget! (Fri frakt er Beijing tid, så husk at det er +7 timer)
MIN BLACK FRIDAY PLAN!!

Det er nesten så jeg blir litt stressa over denne dagen. Det er så mange tilbud og jeg er så redd for å gå glipp av noe! Planen min er derfor å gå til byen sammen med Marcelo og mannen i morra formiddag og se om vi finner noen godbiter. Senere på kvelden tenker jeg å kose meg med diverse salg på nettet! Åååå som jeg gleder meg! Det føles bare så godt å få kjøpt ting skikkelig billig! ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 
PPS: NÅ BLIR DET SNART ADVENTSKALENDER PÅ BLOGGEN MIN IGJEN! FØLG MED!

KLAR FOR Å FESTE OG FEIRE KJÆRLIGHETEN!

 • 05.11.2016 kl.17:32
 • //
 • mote

Hei fininger ♥

Denne dagen har jeg ventet på noen uker nå. Endelig skal jeg komme meg på en skikkelig fest sammen med noen av de beste vennene i verden! Jeg har jo ikke vært ute eller festet sånn på ordentlig siden før Marcelo ble født og det tar meg faktisk helt tilbake til bryllupet! Åhh. Det skal bli så deilig å bare koble ut, drikke vin og kose seg! Marcelo skal være hos mamma, så det blir skikkelig uvant å være borte fra han hele natta. 

Anledningen for denne festen er intet mindre imponerende enn at vårt kjære vennepar Henrik og Linn har vært kjærester i 20 år. Tenk dere det a!! De er 33 år og så kan de allerede feire 20 års jubileum! Det er så stort!! ♥ Henrik har jeg kjent hele livet mitt og er den vennen jeg har hatt absolutt lengst. Vi vokste opp sammen og har fulgt hverandre i tykt og tynt hele livet egentlig. Må si at vi definitivt har hatt flere oppturer enn nedturer. Den største nedturen må vel ha vært den dagen jeg våknet av at han hadde spydd utover hele meg (det var en gang i barndommen). Eller vent, var det jeg som spydde ut over hele han? Jaja, der kan du se. Det er jo faktisk ganske mange år siden. Og så for 20 år siden traff han altså Linn. Vi gikk på ungdomskolen og det var to jenter som "kriget" om han. Linn ble fort en favoritt hos meg og jaggu endte han ikke opp med henne. Skal ikke prøve å ta æren for det valget, men vi kan hvert fall slå fast at det ser ut til at han valgte riktig. Lite visste jeg da om at de skulle ende opp med å gifte seg og feire 20 års jubileum i en alder av 33 år. Hvor ofte skjer det liksom? Vel.. Så vidt jeg husker var det en dag på Trosten, som var navnet på ungdomsklubben vi hang på i ny og ne. Det var der det skjedde. De ble kjærester! Etter denne dagen har begge disse vakre menneskene vært i livet mitt og jeg er så stolt av dem og så glad for å kunne være med å feire dem i dag! Lenge leve kjærligheten ♥

Se på de to her a! ♥ 

Her er vi stadion sammen alle fire. 16. mai 2015! Koselig!!


Som dere sikkert har skjønt er jeg veldig klar for fest og gleder meg til å ta med meg mannen og slå hæla i taket i dag! :) Slik ser jeg altså ut: 

Jeg tror ikke jeg kommer til å ta så mange bilder fra festen, men dere kan følge meg til på instagram, for der kommer jeg til å dele bilder på my story utover kvelden! Hvor lurt det er får tiden vise.. Det blir reunion med hvitvina for min del, så det kan jo bli spennende :)

Ønsker alle en kjempefin lørdagskveld Gratulerer til Henrik og Linn! Vi snakkes mer i morra ♥

#fest #jubileum #20år #party #outfit #festklar #kjærlighet


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

KLAR FOR JENTEKVELD I NY OUTFIT!

 • 29.10.2016 kl.01:50
 • //
 • mote

Klærne er sponset

Hei alle fine ♥

Skulle jo ha postet dette innlegget før, men blogg.no har vært nede i hele dag, så da blir det en sen post. Heller ikke helt uvanlig til meg å være det da! 

I dag skulle jeg på middag med noen jenter og tenkte det var en fin anledning til å prøve noen av de nye klærne jeg har fått i det siste. Antrekket jeg valgte i dag var en jumpsuit fra me&i. Den kom på nyhetsslippet i Oktober og er bare helt helt fantastisk. Hvem hadde trodd at jeg på nesten 90kg skulle kle en jumpsuit? Ikke jeg hvert fall, men denne føler jeg meg sååå fin i. Den går fra xs til xl. Jeg bruker M, så det forteller vel egentlig at den kan passe hvem som helst! Høstens desidert beste klesplagg for min del. Ikke nok med at den er fin med sine blå og svarte regnbuer, men den er også utrolig behagelig. Den heter Rainbow jumpsuit og du finner den HER.

Det som er så fint med denne, er at den passer både til hverdags og til fest. Får du på noen høye hæler og en svart jakke, er du klar for byen med en gang.


Her har jeg satt den sammen med en svart Bomber Jacket fra Shein.com. Den finner du HER. Jakken er tøff og komfortabel og kan også passe både til fint, eller til for eksempel jeans. Pumpsa husker jeg ikke hvor er kjøpt, men de er jo veldig basic, så sånne finner man overalt!
Love it!! ♥ Her ser dere at armene er tre kvart og jumpsuiten har også lommer. 
 

I dag skulle jeg på jentemiddag, men jeg skulle ikke ut, så da ville jeg stæsje den opp litt mer hverdagslig. Jeg tok derfor en deilig sennepsfarga strikket cardigan over istedenfor den svarte jakka. Du finner cardigan HER. Super fornøyd med denne og gleder meg til å matche den med andre klær også. Så behagelig og perfekt til høsten må jeg bare si! ♥


For å gjøre det enda mer hverdagslig, byttet jeg ut pumpsa med Converse og da var jeg klar for kosekveld med jentene!!


Hva synes du om antrekkene?

#mote #klær #fashion #shein #meandi #antrekk #outfit


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

PERFEKT PONCHO TIL HØSTEN!

 • 22.09.2016 kl.23:26
 • //
 • mote

Hei alle ♥

For noen dager siden kom denne herligheten hjem til meg! Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har hatt en Poncho før, så gledet meg til å prøve den. Den er veldig behagelig med skimrende stener foran og to dusker i endene. Stoffet er i 100% polyakryl og føles veldig god på kroppen. Stoffet er tett og av god kvalitet så den varmer godt også! Det er jo perfekt på høsten! Dere kan finne ponchoen HER. 

Sponset poncho fra KlingelStylingtips:Ponchoen kommer i flere farger og er et plagg som passer høsten til! Anbefaler dere å ta en titt på Klingel.no for å se alt det fine de har! 

Likte du Ponchoen?

#mote #fashion #styling #poncho #hatt


Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. PS: NÅ HAR DE OGSÅ SALG SOM DU FÅR I TILLEGG TIL MIN RABATT!!

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits