LUKE 1: GAVESETT FRA THE BODY SHOP!! // 1. DESEMBER 2015

// Vinneren er trukket. Det ble Kristine Fallet. Gratulerer :)

Hei dere ♥

Mange har ventet på Desember og nå er den endelig her! Det er noe spesielt med Desember når man jobber på skole. Man får liksom litt tilbake den gode, gamle julestemningen. I klassen min skal vi ta ned et pepperkakehjerte hver dag og så er vi med på Plan-Norges julekalender der vi setter fokus på det å gi, istedenfor å få. Nå har Plan tatt for seg barnekonvensjonen, noe jeg synes er veldig flott. Vi snakket jo litt om dette under FN-dagen og jeg synes det er viktig at barna kan se hvordan andre har det rundt om i verden og ikke bare ha fokus på hva de selv skal få i kalenderen. Det blir spennende å se hvordan 1, klassingene liker denne kalenderen. Jeg tror den vil slå an!!

For alle dere som leser bloggen min har jeg ordnet en egen kalender, sponset av forskjellige butikker rundt omkring. Kanskje kan du vinne en gave til deg selv eller en du er glad i! :) 

Nå har vi endelig kommet til LUKE NR 1 og i den så skjuler det seg et fantastisk GAVESETT FRA THE BODY SHOP!!

Gaven er sponset av The Body Shop!

Dette gavesettet er fra Strawberryserien til The Body Shop og inneholder dusjsåpe, body butter, kroppsskrubb, søt badelilje og et såpestykke, alt med deilig jordbærduft!!! Strawberryserien er spesielt populær blant unge jenter, men må si at jeg digger duften selv. Vet ikke om jeg kan kalle meg ung lenger i en alder av 32 år, men jeg selv hadde blitt kjempeglad for denne og jeg tror det er noe som vil passe for de aller fleste. Den lukter så godt at du nesten får lyst til å spise den ;)


Jeg har selv tidligere jobbet i The Body Shop og jeg elsker produktene derfra. Hvem gjør ikke det egentlig? De er delikate, fargerike, lukter helt herlig og er gode mot huden. Produktene er heller ikke testet på dyr, noe som gjør at svært mange sverger til The Body Shop. Produktene kan absolutt anbefales! Du kan lese mer om ingredienser og lignende her: The Body Shop

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 1 OM Å VINNE DETTE HERLIGE GAVESETTET FRA BODY SHOP, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik BODY SHOP sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER (om du ikke allerede har gjort det). (Begge sidene).

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 1 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen).

 

Lykke til!!!  Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut! :D

 

Det er viktig at du følger oppskriften for å vinne. Jeg sjekker den som blir trukket. Alle kan delta!!!

JULEKALENDER PÅ BLOGGEN OG NY ULTRALYD! :) HERLIGE TIDER!!

Hei igjen mine fine lesere ♥

Denne uka gleder jeg meg skikkelig til. Det er så mye som skjer, og så mye jeg gleder meg til. Og nå skal jeg fortelle dere om alt sammen. ♥

For det første blir det mest sannsynlig en IKEA-tur i morra. Der er det så lenge siden jeg har vært og det er jo så stas og titte rundt på alt krims krams de har til en billig penge. Ellers er det jo 1. desember på tirsdag, noe som betyr MIN FØRSTE JULEKALENDER PÅ BLOGGEN!! Og som jeg gleder meg!! Det bør forresten dere gjøre også, for det er utrolig mange flotte gevinster med i kalenderen. Jeg er helt overveldet over hvor mange jeg har fått til gode samarbeid med og som vil sponse produkter og gavekort til mine lesere!!

De som er med er blant annet Change Lingerie, The Body Shop, Chanti, Case App, Fredrikstad Blomster, Laila´s Frisør, Pure Joy og mange fler. Premiene i kalenderen har en verdi på over 10 000kr. LIK SIDENE MINE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM FOR Å FØLGE MED PÅ KALENDEREN FRA DAG TIL DAG!!

NY ULTRALYD

Ellers var vi jo på ultralyd for et par uker siden der vi så at alt var bra med den lille babyen i magen, men vi fikk ikke vite hvilket kjønn som befinner seg der inne. Les innlegget HERPå torsdag skal vi på ny ultralyd!! Denne er privat og vi får derfor litt mer tid der inne. Håper veldig på at vi får vite noe mer nå. Ikke at det egentlig er så forferdelig viktig, men det er noe med at når man har bestemt seg for at man vil vite det, og det ikke skjer... Ja, du skjønner hva jeg mener! Klarer ikke vente til fødsel nå vettu :)

Så da blir det oppdatering på dette innen uka er omme og!! Hva tror dere? GUTT ELLER JENTE?

Kommer du til å være med på årets julekalender på bloggen?

#julekalender #kalender2015 #gaver #jul #desember #ultralyd #guttellerjente #gravid #brauke #ikea #følgmed

LES OGSÅ: FLOTT HÅR TIL JUL!!

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

NÅ SKAL HUDEN VÅR BLI FIN!

Hei dere ♥

Gjennom et samarbeid med Âme Pure har både jeg og min lillebror Philip fått lov til å teste ut hvert vårt produkt som skal gjøre huden super fresh og fin! Vi har akkurat begynt behandlingen og er kjempespent på om de gir så gode resultater som vi hører folk sier. Litt morsomt er det også at etter jeg startet dette samarbeidet fikk høre fra ei venninne hvor bra produktene er og hvor mye det har hjulpet på henne. Dette gjorde jo at jeg bare ble enda mer gira. :) Les videre under bildet for å få vite mer om hvert produkt!

Innlegg i samarbeid med Âme Pure

Philip tester:

CIT FACE ROLLER BASIC

Denne skal brukes i ansiktet og er kjent for å hjelpe mot aknearr, linjer, rynker, store porer, grov hudstuktur og pigmentflekker. For Philip ville vi teste dette i forbindelse med aknearr han har i ansiktet. Behandlingen er perfekt for å kunne behandle slike hudproblemer selv, hjemme. Den har blitt testet i en rekke kliniske studier som har vist dokumentert effekt. Resultatet gir en glatt, jevn og forynget hud. Behandlingen er ment å vare i 8 uker.

Pakken du får inneholder en CIT Face roller, en Collagen Therapy Gel som skal smøres på rett etter behandling, samt 3 stk âme pure Sanitizer Spray. CIT Rolleren kommer med forskjellige nållengder og her avhenger det av hva du vil bruke behandlingen til. Du kan lese mer om både det og mer om produktet og tilbakemeldinger HER. Philip bruker en med nåler som er 0.75 mm lange.

Kristine tester:

TRIPLE MULTIPLEX CELLULITE OG STRETCH MARKS BEHANDLING

Denne behandlingen skal brukes på kroppen og kan faktisk ikke brukes i ansiktet fordi nålene er 1mm lange, noe som blir for mye for ansiktet. Behandlingen brukes for å redusere cellulitter og strekkmerker man har på kroppen, i tillegg til å stramme inn f.eks lår. Den skal kunne slanke dine lår med 1-2 kg. Erfaringen til Âme Pure viser at man oppnår mellom 50- 80% reduksjon av strekkmerker og cellulitter, noe jeg mener er veldig bra. Tenk så deilig å endelig få bort merkene du trodde skulle være der for alltid. Behandlingen er ment å vare i 8 uker, men man kan redusere cellulitter og strekkmerker ytterligere om man repeterer behandlingen. Husk bare å få en ny roller, da den blir slitt etter ca 8 uker. Triple Multiplex er en av markedets mest dokumenterte hudbehandlinger. Ganske betryggende for en som ikke har prøvd sånt før!

Jeg ville teste denne for å se om den kan få bort/redusere noen gamle strekkmerker jeg har og redusere cellulitter som jeg tror de fleste jenter har litt av :) Jeg er jo gravid, så jeg har valgt å bare teste to små områder for å se om dette fungerer. Gjør det det, skal det rulles på etter fødselen, for da er det sikkert enda mer å ta tak i! Jeg har hørt masse positivt om produktene og etter en uke med behandling synes jeg at jeg allerede kan se litt forandring. Det blir spennende å følge med videre! For å lese mer om behandlingen eller høre hva andre synes om det, kan dere trykke HER.

Pakken jeg fikk har dette herlige innholdet, og en kjempefin svart mappe til å oppbevare alt i. Sånt liker vi ♥


Nå er vi akkurat i gang, men skulle noen lure på noe, er det bare å fyre løs i kommentarfeltet. Jeg skal svare så godt jeg kan og i tillegg så har Âme Pure en helt super kundeservice som svarer raskt på spørsmål selv en lørdagskveld. Kan jo også nevne at det nå er kampanje på begge behandlingene, så det er en del å spare! :) Sjekk ut HER.

Har du prøvd denne behandlingen, eller kunne tenkt deg det?

#amepure #cit #body #face #roller #citroller #faceroller #behandling #finhud #skjønnhet #8uker #strekkmerker #cellulitter #aknearr

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !


 

Følg også med på neste innlegg. Da skal jeg fortelle om spennende ting som skjer denne uka. Dagene flyr så fort, så rekker nesten ikke å få postet alt! =)

FLOTT HÅR TIL JUL!!!

Her dere ♥

Er håret ditt klar for jul? :) Dette er tiden hvor mange velger å gjøre noe med tufsene de har på hodet. Kanskje skal man på julebord, juleball eller bare har lyst til å freshe seg litt opp før jul og nyttår!! Mange velger å ta turen innom en frisør i Desember, og på onsdag sveiva jeg innom Laila´s Frisør i Fredrikstad for kaffehygge og litt hårprat. Laila satt opp håret mitt i en kjempekul frisyre som passer fint nå til jul! Jeg synes fletter er så kult, så vi valgte å prøve det denne gangen. Vanligvis har jeg jo håret ut, men forandring fryder! Sjekk ut dette..

Innlegg i samarbeid med Laila´s Frisør

Laila´s frisør ligger midt i Fredrikstad sentrum. Nærmere bestemt storgata 1. Det er en ganske nyoppstarta salong, men Laila har jobba som frisør i 8 år og har mye erfaring. Salongen er liten og veldig koselig! Dessuten har den veldig gode priser og absolutt noe for deg som ikke vil bruke en formue, men som samtidig bryr deg om håret ditt! ♥

Jeg bare elsker å være hos frisøren. At noe kan ordne og styre med håret mitt og få det til å se flott ut er så herlig. Føler meg alltid så fresh og fin når jeg går ut av salongen! Håret mitt har blitt ganske langt nå og det er jo egentlig veldig mye å gjøre med det, men jeg er ikke så utrolig flink til å ordne sånt selv, så da er det veldig deilig med ekspertise. Noen flere som liker å gå til frisøren?

Slenger med noen fler bilder så dere kan se både hvordan det var før og etter..

FØR.


ETTER.

Var ikke dette en kul flettevariant?

Her ser dere den lille koselige salongen!Det var en annen kunde der samtidig som skulle farge Balayage. Det virker så spennende og noe jeg fikk lyst til å prøve selv egentlig! Kanskje det blir det nestegang!?


Vakre, blide Laila..:)

EKSEMPEL PÅ PRISER:

Herreklipp   350kr    

Dameklipp    fra 280 - 500kr (avhengig av lengde)

Studentklipp   250kr               

Barneklipp   250kr                   

Lugg   fra 60kr                       

Barbering   150 - 200kr

Farge hår   fra 450 - 1400kr


Ta gjerne kontakt. Laila blir kjempeglad for nye kunder :)

Har du tenkt deg en tur til frisøren i Desember? 

#frisør #hår #skjønnhet #oppsett #jul #desember #julehår #lailasfrisør #klipp #farge #samarbeid

LES OGSÅ: RESULTATET AV ULTRALYDEN!

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

PASTA MADE IN HEAVEN!! TOO GOOD TO NOT SHARE!

Hei alle flottinger!! ♥

På fredag var det duket for litt kosemat og jeg bestemte meg for å diske opp en rett jeg kun har spist noen få ganger, men som er helt himmelsk. Dette ble tredje gang jeg skulle lage denne retten og jeg fant rett og slett ut at den er for god til å ikke dele med seg. Derfor befinner den seg nå på bloggen. Sharing is Caring ♥ Denne retten ble første gang lagd som venninnekos-middag for noen uker siden da vi var på fjellet. Den kom som et tips fra Blomsterlise, som forøvrig legger ut mange gode retter som jeg bare kan drømme om å lage. Denne retten er derimot veldig enkel og ekstremt god på en gang. Det passer meg bra!! :) 

Du trenger:

 • 500 gram pasta (Da blir det nok til 4 - 5 personer).
 • 1 hel hvitløk. Er du veldig glad i hvitløk kan du ta enda mer her.
 • 3 pk. med bacon (Jeg brukte stjernebacon fra Gilde).
 • 2 glass med pesto (evt. 3 glass om de er små).
 • 1 stor pose med spinat.
 • Hvitløksbaguetter.
 • Parmesan til å rive.Slik gjør du:

 1. Kok pastaen etter anvisning på pakka. Jeg brukte taglietelle, men her står man fritt til å bruke hva man liker best! Har prøvd flere varianter. Sett samtidig på ovnen og stek hvitløksbaguetter når den er klar.
 2. Klipp bacon i passe store biter og stek de i panna. Her trengs ikke ekstra fett. Baconet stekes til det begynner å bli sprøtt (men ikke brent).
 3. Rens og klargjør hvitløksfedd fra en hel hvitløk.
 4. Skjær hvitløken i skiver som vist på bildet. Dette for å få en litt mer nøtteaktig smak.
 5. Ta bacon ut av panna. Stek så hvitløken i fettet fra baconet. Hell så i hele posen med spinat. Det ser veldig mye ut, men det synker sammen på et blunk.
 6. Når pastaen er ferdig heller du av vannet og blander inn pestoen.
 7. Til slutt blander du sammen pastaen med hvitløk og spinat. Helt til slutt blander du inn baconet.

Nå er retten klar til å nytes!! Serveres med hvitløksbaguetter og revet parmesan!! :) Retten er enkel, rask og helt nydelig! Nam nam!!TIPS!! Når du skal velge pesto så velg en som er litt mørkere og med mer olje. Ikke velg den billigste du kommer over. Jeg fant bare denne når jeg skulle lage retten, men har brukt pestoer som er mye bedre de to andre gangene jeg har lagd dette. Man tror kanskje det er det samme, men det er det altså ikke! Er man en god kokk, kan man jo prøve å lage sin egen pesto. :)

Fikk du lyst til å prøve denne retten? Passer spesielt godt til helgekos synes jeg! ♥

#mat #kosthold #matprat #middag #middagstips #dagensmeny #meny #oppskrift #pasta #pesto #bacon #spinat #hvitløk 

LES OGSÅ: RESULTATET AV ULTRALYDEN!!

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits