AUTUMN MUST HAVE! + RABATTKODE TIL DEG!

 • 25.10.2015 kl.02:01
 • //
 • mote

Hei dere ♥

Er det flere enn meg som elsker høstklær? Jeg synes alltid det kommer så mye fint på høsten, og shoppinghjertet mitt banker i dobbel hastighet i månedene før jul. Det er så mye man får lyst på. Og felles for klærne som kommer på høsten synes jeg er at de ser så utrolig komfortable ut. Og hvem liker vel ikke å ha det komfortabelt? 

Jeg har funnet fram noen skikkelig godbiter blant det store utvalget på Shein.com sin hjemmeside. Jeg kunne tenkt meg samtlige av disse klærne i min garderobe og har allerede sett for meg hva jeg kan matche de med...

Finner du noen favoritter her?

Annonselenker


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

Hvilke av disse plaggene ville du hatt i din garderobe?

#mote #fashion #shein #annonse #høst #autumn #klær #musthave #jakke #genser #kjole #salg #shopping #nettshopping

RABATTKODE!!

Fram til 24. november får du nå hele 35% av ordinær pris på alle dine kjøp hos SheIn!!! :) Bruk rabattkoden: HW35 når du handler! Tusen takk til SheIn!


 

LES OGSÅ: JA, JEG ER GRAVID!! :)

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

GRAVIDITET OG PLANENE FRAMOVER!

 • 19.10.2015 kl.21:47
 • //
 • Gravid

Hei igjen folkens!! ♥

Først må jeg bare si Tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg/vi har fått etter at jeg postet innlegget om at jeg er gravid i går. Det er utrolig koselig og store deler av dagen i dag har gått med til å svare på alle meldinger og kommentarer jeg har fått!! :) Vi gleder oss utrolig masse og det er så deilig at det endelig er offentlig! Noen på jobben visste det allerede, men nå er det oppe og ute og jeg har fått så mange koselige og positive tilbakemeldinger derfra også! Så herlig ♥

Det er første gangen jeg er gravid, så alt er helt nytt for meg. Heldigvis har jeg både familie og venner som har vært igjennom greia mange ganger. Nå begynner jeg for fult å tenke på fremtiden. Hvor skal vi bo? Hva trenger vi til babyen kommer? Hva skal barnet hete? osv osv. Vi har så mye i vente, og jeg gleder meg til å dele smått og stort på bloggen framover. Vi bor hos broren min nå, noe som går veldig fint, men som ikke er helt ideelt når det kommer en liten en til i hus. Har tenkt mye på hvordan vi skal organisere det her for å få til ting, eller om vi skal prøve å se oss om etter et nytt sted før barnet kommer. Ingenting er bestemt enda, men regner med at brikkene faller litt mer på plass om et par måneder. Jeg vil gjerne høre hvordan dere bodde og hadde det da dere skulle få et barn for første gang! :) Hva er viktig å tenke på?


Meg og lille, vakre Sander ♥ Det var dette bilde jeg la ut som jeg hashtagga #øvermeg, som fikk folk til å begynne å lure litt! :)

Husker dere at jeg lagde et innlegg om mine October Goals? Dere kan lese det HER. Poenget med et sånt innlegg er jo selvfølgelig å følge det, men det er jo ikke allitd like lett. Ofte blir det bare med tanken og ting koker bort. Jeg tittet innom ista for å se hva jeg har fått til så langt og for å trappe opp ting jeg har vært dårlig på. Det første punktet mitt var å planlegge uka på søndag. Det har jeg gjort de to siste ukene og det er utrolig deilig. Det gjør at jeg faktisk husker å ta de telefonsamtalene jeg skal ta den dagen og gidder å rydde kjøkkenet fordi det står på planen. Kjekt.

Videre på lista står:

Være aktiv hver dag. Med mindre jobb teller er denne ikke gjennomført. Det har blitt mye sofa! :)

Lese en bok. Ikke gjort. 

Spise fisk to dager i uka. Neida..

Alltid frukt i huset. YES, det har jeg. Spiser stort sett noe hver dag. Mest mandariner om dagen!

Rydde i tinga mine. Jeg har begynt, men ikke ferdig.

Sove mellom 7 og 9 timer. Her er det opp og ned. Jeg må nok skjerpe meg litt :)

Bake hjemmebakt brød eller rundstykker. Pfff.. det tror jeg ikke skjer. Jeg skal prøve altså.

Spare penger. Har ikke brukt så mye så langt iallefall.

Få flere lesere på bloggen. Det har økt i det siste, så får vi se hvor det ender :)

Oppdatere instagram. Her er jeg i gang igjen :) 

En annen ting dere. Når vi er inne på oktober.. Pleier det å være så kaldt i oktober?? Jeg fryser så mye om dagen og i skrivende stund sitter jeg under dyna i senga mi. Når jeg sitter i sofaen har jeg konstant et pledd rundt meg. Hva skjer med oktober? Får nesten desemberfeeling av dette her jo. Resten av kvelden for min del skal gå med til å se på Jakten på Kjærligheten og bestille meg en kjole fra Sofia Moore. Tenkte jeg skulle velge en som kan brukes når jeg får litt mage også!! :) 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER. Ønsker alle en strålende kveld!! ♥

#gravid #svangerskap #baby #15uker #planer #october #goals #tusentakk #happy #lykkelig

JA, JEG ER GRAVID!! :)

 • 18.10.2015 kl.22:35
 • //
 • Gravid

Hei igjen vakringer ♥

Nå har jeg fått mange tilbakemeldinger på innlegget jeg postet i natt ( GRAVID ELLER BARE FET?) og nesten alle tror at jeg er gravid. Faktorer som at magen har den typiske runde gravidformen, at genseren jeg har på meg er fra mammaklæravdelingen på Hennes & Maurits og at noen av mine hashtags i dette innlegget og tidligere innlegg tyder på en liten en i magen. Det er utrolig hva folk legger merke til, men det er jo litt gøy også.

Svaret er altså at JA, JEG ER GRAVID!! Vi skal ha en liten baby i slutten av april 2016. Hva det blir vet vi ikke enda, men vi er utrolig spente. Dette er jo første barnet vårt, så alt er nytt. Må legge til at vi er utrolig glade for nyheten og det er deilig å endelig kunne dele det med flere. Å holde det skjult i så mange uker er hverken lett eller gøy. Man vil jo fortelle hele verden om det, når man opplever noe stort! Både jeg og mannen er superglad for tilværelsen og kan nesten ikke vente!!! ♥

Jeg går nå inn i den 15. graviditetsuka i morgen og merker at magen vokser mer om mer omtrent for hver dag. Fram til nå har jeg egentlig bare følt at jeg har sett litt tjukk ut, og sånn er det kanskje i begynnelsen. Det blir deilig når magen faktisk kommer fram og folk ikke er i tvil lenger om jeg er gravid eller ikke!! Klær har begynt å bli et problem, spesielt bukser. Jeg har derfor kjøpt meg to mammabukser og en genser, som dere ser på bilde. Og ja, den er fra H&M. Godt observert folkens. Jeg synes den var så søt med den sløyfa man kan knyte over magen! =) Jeg kunne godt tenke meg å kjøpe mye mer, men jeg må stoppe meg litt. Det er jo begrensa hvor lenge jeg trenger disse klærne, men de er veldig behagelige så absolutt å anbefale. 
Fosteret er 12 uker og ca 6cm fra hode til stump..♥

I uke 12 var vi på ultralyd og alt så bra ut med fosteret! Den var svært aktiv og vi kunne se at han/hun sparket fra i mageveggen og hoppet opp inni der. Nyter den gode plassen så lenge det varer. Jeg synes det er utrolig spennende med alt som skjer inne i magen og så mye som utvikler seg på kort tid. Ikke rart at jeg har vært trøtt de siste ukene. Det blir jo faktisk skapt et menneske inni meg. Absurd og helt magisk på en gang!! Jeg har heldigvis sluppet unna med de store plagene. Jeg har vært veldig trøtt og følt meg litt oppblåst og sånn, men så og si ikke kvalm. Jeg har ikke kastet opp en dag og det er jeg utrolig glad for. Jeg er svært sulten og kjenner at jeg er veldig avhengig av å spise regelmessig. Før kunne jeg jo gå 6 timer mellom hvert måltid og sånn. Det går ikke lenger. 

Jeg prøver å spise variert og drikker mye vann. Men jeg kan fortsatt bli flinkere på kostholdet. Men så lenge jeg ikke er kvalm og kaster opp, så får jeg nok i meg mye av det jeg trenger. Jeg har jo hørt om de som ikke har klart å få inn noe som er sunt i det heletatt, så der er jeg heldig. Treningen har uteblitt oppunder 100% siden jeg fant ut at jeg var gravid. Ikke fordi jeg ikke tør å trene, men fordi jeg har vært så utrolig sliten og ikke hatt overskudd. Nå begynner energien sakte, men sikkert å komme tilbake, så da er det snart på tide å gjøre et lite comeback på treningsfronten. Det er jo lurt å være i form til fødselen, samt å ha litt godt grunnlag for tiden som kommer etterpå også.

Dette blir en ny og spennende tid for oss, og nå som nyheten er ute, kommer jeg til å skrive litt om dette på bloggen også. Nå har bloggen min snart vært innom alle kategorier.. Mote, sminke, reising, samfunnengasjement, bryllup og nå svangerskap og mammablogging. Håper dere liker det og vil følge med meg videre på ferden :) Man leser jo stprt sett om unge mødre i bloggverden, så kanskje jeg kan tilføre noe nytt! 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

#gravid #svangerskap #spent #baby #babyverden #mammablogg #april2016 #15uker

GRAVID ELLER BARE FET?

 • 18.10.2015 kl.01:34
 • //
 • Gravid

Hei dere ♥

Som sikkert mange har lagt merke til så har jeg "est litt ut" i det siste. 6 kg har kroppen min fått siden sommeren tok slutt. Og magen er stedet der det meste har lagt seg. Folk har begynt å titte ned på magen min de siste par ukene... og jeg vet hva som foregår inne i hodene til de mange som kommer med det de tror er diskré blikk.. Har Kristine blitt gravid eller har ho bare lagt på seg? Og selvfølgelig kan du ikke spørre, for det ville vært utrolig frekt om du spurte og svaret er at jeg bare har spist litt ekstra mye godis og fet mat i det siste. Tenk så pinlig. 

Men siden jeg nå deler "lagt-på-seg-bilder" og spekulasjonene her på bloggen, så er det nå åpent til å si hva du tror!? Gravid eller bare fet? (ps: jeg mener ikke at jeg er fet, men sånn i forhold til for noen måneder siden..) Sannheten får dere snart! =)Hva tror du?

#gravid #fet #mage #baby #svangerskap #gåttopp #kropp #helse #livsstil

LES OGSÅ: OCTOBER GOALS! og WHITE OR BLACK OR BOTH? Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

BRYR DU DEG OM JENTER?

Er du jente eller bryr deg om jenter? Da kan du trygt lese videre.

Jeg håper at jeg gjennom de neste linjene kan røre deg, få deg til å tenke litt ekstra over ting eller minnes hva du egentlig synes om dette tema. For det er nok ikke første gangen dette streifer ditt hode.

Dette innlegget skal handle om jenter, skole, vold, rettferdighet og drømmer. Temaer som opptar meg stort og som absolutt alle vet noe om.

Jeg er lærer og jobber hver dag med barn mellom 6 og 15 år. Hadde jeg sett et barn i skolen blitt mishandlet, blitt utsatt for vold, så hadde jeg aldri godtatt det. Hadde du? Kanskje har du barn selv, eller er i familie med noen barn? Hadde du godtatt at noen av disse barna hadde blitt mishandlet i skolen? Nettopp, ingen ville godtatt det. Så hvorfor skal vi godta at dette skjer andre steder i verden?

Hvert sekund blir 4 jenter utsatt for vold, trakassering og overgrep på skolen eller skoleveien. Hvert sekund. Det betyr at i løpet av den tiden du leser dette innlegget vil det være hundretalls av jenter som blir misbrukt rundt om i verden. Det er ikke greit.

Skole og utdanning er for mange synonymt med det å få en mulighet i livet. Muligheten til en bedre hverdag, muligheten til en framtid. Tenk deg om det stedet som kan oppfylle dine drømmer og gi deg muligheten til et bedre liv, er det stedet du frykter mest av alle steder. Stedet som får deg til å grøsse bare ved tanken. Ikke fordi du ikke vil lære, eller fordi du synes det er kjedelig på skolen, men fordi du er livredd for å bli tatt på. Livredd for at du nok en dag skal føle skammen, skammen av at en mann har tråkket over grensen, brutt seg inn og tatt fra deg din verdighet og uskyld. Det er så utrolig urettferdig at noen skal oppleve nettopp dette. Alle burde ha rett til en trygg skolegang.. Vi må stå sammen, vi må si fra at dette ikke er greit! Vi må si nei til vold mot jenter!! Hvis du vedtar min lov, sier du nei til vold mot jenter i skolen. Samtidig ber du verdens ledere om å gjøre det samme. Klikk HER for å vedta min lov.

Sitter du med en ekkel følelse i magen og lurer egentlig litt på hvordan dette kan være for ei jente? Da må du lese videre, for da skal du få høre historien om ei 17 år gammel jente fra Sierra Leone. Ei jente som ble seksuelt misbrukt av sin egen lærer.

Yeama var 15 år og hadde akkurat begynt på en ny skole. Kristendom var det viktigste faget på skolen og Yeama ville gjøre det bra, men selv om hun gjorde sitt beste klaget stadig læreren over innsatsen hennes. Hun studerte hardt og visste at hun svarte riktig på prøvene, men hun fikk aldri se prøveresultatene. Derfor var det vanskelig å si imot ham. Kristendomslæreren, presten. En dag spurte Yeama læreren rett ut hvorfor han ga henne så dårlige karakterer, og hva hun måtte gjøre for å få bedre karakterer.

Da svarte han: "Hvis du ønsker å få gode karakterer, må du ha sex med meg". Og slik startet marerittet for den unge jenta. Læreren ba henne komme på bestemte tidspunkter. Noen ganger på morgenen før timen begynte, andre ganger i friminuttet. Han ba henne komme på kontoret hans hver eneste dag, noen ganger flere ganger om dagen. Dette varte i et helt år, og ble veien til å få bestått på eksamen for Yaema sin del.Seksuelle overgrep i skolen er et utbredt problem i Sierra Leone. Alle vet at det skjer, men ingen tør å snakke høyt om det. Lærere og rektorer utnytter sårbare jenter seksuelt i skolen, slik at de kan bestå eksamen og få bedre karakterer. Hvor grusomt er ikke det? Mange jenter opplever det samme som Yeama, men skam og stigma gjør at svært få vil snakke om det. Yeama har sagt at hun vil at historien skal komme ut, fordi hun vil beskytte andre jenter for å bli utsatt for det samme som henne. Historien om Yeama er sann, men for å beskytte henne er navnet hennes endret og bildene i teksten er ikke av henne.

Lærerne forteller elevene at hvis deres intelligens eller penger ikke strekker til, så kan kroppen redde dem. Det er så kvalmt og så feil at man nesten ikke vil tror det er sant. Men dette er realiteten. I de fleste land finnes det lover som skal beskytte jenter mot overgrep. Men lovene blir brutt gang på gang. Mer enn 300 000 ganger hver dag blir disse lovene brutt. Konsekvensen er at mange jenter slutter på skolen, og dermed mister sinn mulighet til utdanning og en tryggere framtid.

Plan har hvert år en jentekampanje og jobber i år for å sette søkelyset mot jenter som opplever vold, trakassering og overgrep i skolen. Plan vil vise at vi er mange som forsvarer jenters rettigheter. I tillegg ønsker de å sende et signal til politikere verden over om behovet for handling. Derfor vil de at mennesker over hele verden skal vedta Min lov. Vi skal sammen vise at vi ikke godtar dette. Plans mål er å mobilisere flere mennesker som forsvarer skolejentene, enn de som utsetter dem for vold i samme periode. Ved å bekjempe vold mot jenter sikrer vi jenter deres rett til skolegang. Utdanning av jenter er nøkkelen til å bryte fattigdomsspiralen. I jenteaksjonen 2015 vil Plan med vår hjelp vise og fortelle hva jenter utsettes for av trakassering og vold, og slik skal vi åpne verdens øyne for hvor brutal virkeligheten er for de jentene som rammes.

Vil du være med?

Jeg håper at du etter å ha lest dette innlegget har fått enda mer lyst til å hjelpe jenter i skolen. Var du egentlig klar over at det er så ille som det det faktisk er?

#minlovblogg #plan #kampanje #minlov #hjelp #jenter #vold #overgrep

Del gjerne innlegget, slik at dette kan nå ut til flest mulig. Tusen takk ♥ Gi jenter en mulighet, gi de drømmen tilbake!

 

 

 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits