BLOGGERS MONTH OFF!

 • 19.09.2015 kl.22:54
 • //
 • Blogg

Hei dere ♥

For en sløv blogger jeg er! Det siste innlegget mitt ble postet 30. august og siden da har jeg hatt utrolig lite overskudd til å blogge. Jeg har flere planlagte innlegg på gang, men har ikke hatt tid eller ork til å ordne med det! Det har rett og slett skjedd for mye annet. Mange ganger skulle jeg ønske at bloggen var jobben min, at det var det eneste jeg hadde å tenke på fordi jeg synes jo det er utrolig gøy å blogge og merker at jeg savner det når jeg ikke gjør det. Men sånn er det ikke. Jeg har en 100% stilling som lærer og det krever en del, spesielt i oppstarten. Jeg vil gjøre en så god jobb som mulig, og det må derfor bli min første prioritet! :) Bloggen er en hobby og noe jeg gjør fordi jeg liker det, så egentlig har jeg ikke følt at det har vært noe problem å kombinere. Men noen ganger kan det være andre ting som krever min tid litt ekstra. Både på jobb og privat.

Den siste tiden har vært en sånn tid.. ting begynner endelig å falle litt på plass for meg og mannen med tanke på hans papirer og framtid her i Norge sammen med meg. Det er utrolig deilig og sånn sett bare positivt. Selv om det er litt å ordne med! Jeg kan fortelle mer om det senere. 

Min agenda for dette innlegget var egentlig bare å si at jeg har valgt å ta en liten ferie. En måned OFF blogging, og så kommer jeg sterkere tilbake når September blir til Oktober. Uansett så er det veldig hyggelig å se at folk er innom her selv om det ikke skjer noe som helst her! Settes pris på!! :)

Vi snakkes mer snart folkens! 

"bloggferieklem" fra meg :D


leather jackets

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits