BRYLLUPET - MAKEOVER WEEK!

Hei vakre mennesker ♥

Nå har det gått to måneder siden bryllupet og det er så mye jeg vil dele med dere. Dette innlegget skal derfor vies til alle forberedelsene og da spesielt i uka før bryllupet, for da skjedde det ikke rent lite. Både jeg og hyttetomta fikk en real makeover og gjorde oss klare til den største dagen i mitt liv! ♥

Nå tror du kanskje at jeg brukte uka på å sette på extentions og fakenegler, men det gjorde jeg altså ikke. Jeg ville være mest mulig naturlig, men selvfølgelig ville jeg også se best mulig ut. Neglene prøvde jeg bare å spare litt, og lakket de med en helt nøytral, lys farge på selve dagen. Ellers var jeg så utrolig fornøyd med bryndesignet jeg fikk hos Purejoy sist jeg var der, at jeg valgte å freshe opp de også med voks, napp og farging. Det er alltid så koselig å komme til Nina, og jeg har begge gangene fått mye skryt for resultatet. Dette skjedde på onsdag før bryllupet. Du kan trykke HER for å lese om første gang jeg var hos Nina, og for å se før/etter bilder. 

Behandlingen hos Purejoy er delvis sponset


Nina klar til å angripe ansiktet mitt! Litt moro må vi jo ha det og.. :)
Modern fikk også fixa på bryna før bryllupet! :)

Dagen etter, på torsdag bar det avsted til frisøren. Egentlig så synes jeg at jeg hadde en ganske fin hårfarge, men på bilder så kom det veldig tydelig fram at det var en ettervekst der. Og det ganske langt ned i håret. Derfor farget jeg håret i en lekker sjokoladebrun farge som visstnok ikke er så langt ifra min naturlige farge. Jeg var hos Therese Hoff, som må være byens beste frisør. Salongen ligger i gågata i Fredrikstad og det jobber flere gode frisører i salongen! Jentene er alltid så blide og hyggelige også, så det er en fryd å komme dit! :) (Ikke sponset). Jeg har ikke bilde fra selve frisørturen, men her er et bilde fra slik håret var får jeg farget det:


Litt ettervekst ja.. Etter bildet ser dere jo på slutten fra stylinga.


Nå begynte jeg å bli fornøyd med meg selv og klar til den store dagen, men på hytta så var ikke alt helt klart. Godt at jeg hadde fri uka før bryllupet for der ble det mer jobb enn jeg hadde forventet. Vi lagde en ny sportsplass på hytta i ukene før brylllupet, noe som gjorde utrolig mye for helhetsinntrykket av tomta. Dette er noe familien hadde planlagt en god stund, men det kunne vel ikke passet bedre nå. Jeg vil vise dere et før og etter bilde av den plassen, slik at dere kan få et inntrykk og så skal jeg vise dere fler bilder av hvordan vi pyntet på tomta i et eget innlegg.


Det ble så fint med det nye gresset, og enda finere ble det når vi fikk satt på plass bord og stoler og pyntet plassen! Bare sjekk her:


Rart at dette er samme plassen som dere ser på "før-bildet". 

Dagene gikk utrolig fort og vi ga oss ikke før rundt kl 23 fredagskvelden. Da skulle jeg hjem og dampe kjole og legge fram alt jeg trengte til dagen etter. Det var hektisk, og bare gled dere til jeg skal fortelle om kjolen. Det trenger et eget innlegg :)

Lørdag 27. juni, vår bryllupsdag ble jeg hentet kvart på ni hjemme hos meg selv, og da bar det avsted til Lillis Verden der jeg skulle bli ordna for dagen. Håret var vasket og føna dagen før og det skulle bli så deilig å være her fram til vielsen. Med meg var min kjære forlover, Hege som også skulle bli ordna til den store dagen. Vi var på Lillis Verden på utdrikningslaget mitt og ble så fornøyd, spesielt med sminka og derfor valgte vi dette stedet en gang til. Tiden gikk riktignok utrolig fort og nervene mine gikk opp og ned i bølgedaler. Ca ti minutter før vi ble henta sto jeg og googla hvilken side jeg skulle gå på i kirken, så dere kan selv tenke dere. Mye man kan bli usikker på i siste øyeblikk og mye unødvendig panikk, men sånt hører vel litt med.

Ordning av hår, sminke, champis, neglakk og en matbit om hverandre gjorde at tiden fløy avgårde, men som vi koste oss!! 

In the middle of the transformation.. :)


Viktig å roe nerva litt..;)Og da sjåføren kom og henta oss 20 minutter før vielsen så vi sånn her ut.. Utrolig fornøyd med både hår og sminke. 
Kl. 13 var det vielse i selveste Domkirken og det skal dere få lese om i et eget innlegg ♥


På det siste bildet er vi rett utafor kirken. Herregud, for en dag dett var! ♥ Jeg jobber med bildene fra bryllupet om dagen, og det vil bli flere innlegg framover!! Stay tuned :)

Jeg blir kjempeglad for tilbakemeldinger!! Hva synes dere om stylingen?

#bryllup #wedding #makeover #sminke #hår #styling #brudestyling #brudekjole #hytta #føretter #lykke #sommer #jenter


LES OGSÅ: "MUST HAVES" DENNE SENSOMMEREN! Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

NYE BRYN FRA PURE JOY!

INNLEGGET BLE OPPRINNELIG POSTET 30.05.15

Hei alle sammen ♥

Nå har jeg endelig fått orden på bryna mine! Takket være Nina på Pure Joy i Fredrikstad. Nå hadde jeg jo "spart" et par uker, men jaggu trengtes en opprydning. Jeg er ikke god på å ordne bryna mine selv, så er utrolig takknemlig for jobben Nina gjorde! Dette er første steg mot fine bryn til bryllupet. Neste time er 4 dager før jeg gifter meg, så da blir de helt perfekte til den store dagen! Pure Joy ligger over Japan Photo i Fredrikstad og har mange fine behandlinger. 

Her ser dere resultatet. Jeg ble veldig fornøyd! Og modern sa faktisk at ho aldri hadde sett bryna mine så fine før, så det er jo et godt tegn! :) 


Før og etter behandlingen..


De selger også flott mineralsminke som jeg snart skal prøve ut! Det siste bildet er tat rett etter behandlingen, derfor jeg er så rød ;)

Før, under og etter behandlingen.. ♥


Her har du meg sammen med vakre Nina som fixa bryna! ♥


Sminke fra Barefaced Beauty..


Velværeprodukter fra salongen..


Fornøyd med "nye" bryn! :)

Behandlingen er delvis sponset.

Hva synes du om behandlingen? Ordner du dine selv eller på salong?

Pure Joy tilbyr også mange andre type behandlinger og selger også diverse produkter. Du kan se alt ved å klikke inn på hjemmesiden HER, eller facebooksiden HER. Vil du gå rett til nettbutikken kan du klikke HER.

Jeg ble veldig fornøyd og kommer ikke til å nøle med å besøke salongen ved flere anledninger!! =)

#purejoy #sminke #bryn #øyenbryn #styling #napping #voksing #salong #beauty #skjønnhet #velvære 


 

LES OGSÅ: "MUST HAVES" DENNE SENSOMMEREN!

BABYSHOWER FOR SUPERMAMMAEN!

Hei dere ♥

Jeg holdt ikke det jeg lovte. Jeg skulle ha postet dette innlegget i går, men det kommer ikke før nå! Det har vært noe galt med siden her jeg skriver innlegg, så jeg får beklage og skylde på det. Det er iallefall litt av grunnen til at det kommer senere enn planlagt.. :)

På onsdag var jeg på Babyshower for vakre Rebekka. Ho er ei venninne som jeg har hatt så og si hele livet, dvs. vi ble kjent i barnehagen og jeg må si at det er ganske stort at ho nå skal bli mamma. Om under 3 uker! Hjelpes!! Jeg kaller ho supermammaen for jeg er sikker på at det er akkurat det ho kommer til det. Ei dame som er så flink og engasjert i barn skal du lete lenge etter. Ho har vokst opp med å passe barn, jobber i barnehage og har rett og slett det man kaller "barnetekket". 

Det var så koselig å samles sammen med jentene og feire denne store begivenheten sammen. På en deilig, varm sommerdag møttes vi i leiligheten til ei felles venninne. Rebekka trodde ho skulle på middag og slappe av med ho, men da ho satt i sofaen og ante fred og ingen fare, vælvet det inn 12 damer og 3 babiser!! Kaker, godis, brus, gaver og noen morsomme leker gjorde kvelden helt perfekt!! Nå er det bare å vente på at den lille gutten skal komme! Jeg er så spent! 


En kjempefin dag ♥

Noen flere som digger babyshower? 


 

#baby #babyshower #jenter #gravid #kos #jentekveld 

LES OGSÅ: "MUST HAVES" DENNE SENSOMMEREN! FølG meg på Facebook HER og Instagram HER

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

HVERDAGEN SLO MEG I TRYNET!

 • 20.08.2015 kl.22:21
 • //
 • Blogg

Hei dere ♥

Tilbake til jobb og hverdag. Jeg vet rett og slett ikke hvor de siste par ukene har blitt av, men ser jeg på bloggen så har jeg i hvertfall ikke surra dem bort her. For en drøy uke siden startet jeg på jobb igjen og siden da har det gått slag i slag. Planlegging, oppstart med 1. klasse og mine første spansktimer med 10. klasse. Alt har vært utrolig spennende, men etter nesten to måneder med ferie, så føler jeg virkelig at hverdagen har slått meg. Selv om jeg er veldig sliten om dagen, så trives jeg utrolig godt i min nye tilværelse. Å være 1.klasselærer er kjempegøy. Tenk så mange år disse små barna skal gå på skole og så skal jeg få være med å gi de akkurat den starten de trenger. Veldig fascinerende og litt skremmende.. Men jeg skal gjøre mitt beste!

Må bare få sagt at det er utrolig deilig at sommeren endelig har kommet. Det har vært noen deilige dager her i Fredrikstad og jeg håper det kommer til å fortsette i lang tid framover. Det synes jeg virkelig vi fortjener. Kjolene og de korte shortsene har jo nesten ikke blitt brukt i sommer. På lørdag var jeg med lillebror til Bø fordi han skal bo der i 3 år og studere. Litt rart å sende av gårde "lille gutten", men tror han kommer til å få det veldig bra det. Tenk at halve byen består av studenter. Det må jo bare bli godt studentmiljø av det. Gleder meg til å besøke han etterhvert. Og hvis noen trenger restauranttips i bø, kan jeg anbefale "den gode nabo". Der kan man sitte ute og det var veldig koselig! Mulig det er den eneste restauranten der også. hehe. I tillegg til alle fast food sjappene.

I går var jeg på babyshower for Rebekka som skal føde om 2,5 uker. Som tiden flyr. Jeg har tatt mange bilder, som jeg tenkte å dele i et eget innlegg. Satser på at jeg er klar for å dele litt innlegg på bloggen igjen nå. Vært utrolig dårlig på den siste uka. Men det kommer :) Jeg har masse på hjertet og mye jeg vil dele med dere!!

Nå er klokka over ti, så da må jeg begynne å tenke på å legge meg. Mye tidligere enn jeg pleier, men det tar visst litt tid å komme inn i rytmen, så jeg må bare være litt streng med meg selv! =)Håper alle har hatt en fin uke med enten skole eller jobb. Bilder fra babyshower kommer i morgen!! Lover..;)

Hvordan har starten på ditt nye skoleår/jobbår vært?


 

#blogg #hverdag #comeback #skole #skolestart #jobb #planer #babyshower #bilde #personlig

LES OGSÅ: "MUST HAVES" DENNE SENSOMMEREN. Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

SMOOTHIE: GRØNN FLØYELSDRØM!

Hei fininger! ♥

Denne dagen har starta så bra! Jeg har trena beina og når jeg kom jeg fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en smoothie. En deilig, grønn, sunn smoothie. Jeg hadde alle ingrediensene jeg ville bruke, så da var det bare å sette i gang. Følte denne ga meg akkurat det jeg trengte rett etter trening og den er superenkel å lage! Følg med!!

Dette trenger du:

 • Ananas (jeg brukte frossen). Jeg brukte litt mindre enn det dere ser på bildet.
 • 1/2 avokado
 • Saften av 1 lime
 • Spinat. Brukte så mye som dere ser på bildet. Vet ikke om det er nødvendig, men jeg tok av stilken.
 • Litt melk til å spe opp med. Jo mer melk du tar, jo tynnere blir smoothien. Prøv deg fram. Tåler du ikke melk, kan du bruke ren juice!


Slik gjør du:

 • Legg de frosne ananasbitene i blenderen. Bruker du fersk ananas, bør du tilsette 2-3 isbiter også.
 • Kutt og putt i avokadoen.
 • Press ut saften av 1 lime. Her bruker jeg en kniv som jeg snurrer den halve limen på. 
 • Kutt av stilken på spinaten og ha i denne også.
 • Tilsett melk etter ønske.

Vips!! Der har du en fantastisk digg og sunn smoothie ferdig til å nytes! Pynt gjerne med en lime slik jeg har gjort. "Sola" er lagd av mannen og gjør seg til alle slags drinker!

♥ Sunn - grønn - frisk - deilig ♥

Denne smootien er inspirert av en grønn smoothie jeg så de hadde på Greenhouse her om dagen med samme navn! Jeg prøvde den ikke der, men den hadde en del av de samme ingrediensene. Smoothien funker som mellommåltid, etter trening eller når du bare har lyst til å tilføre kroppen din noe godt!

Fikk du lyst til å prøve denne smoothien?

Håper dere har hatt en fin dag og at dere likte oppskriften!! ♥

#smoothie #grønn #powersmoothie #oppskrift #matogdrikke #drikke #drink #forfriskende #sunn 


 Del gjerne innlegget og les også : MUST HAVES DENNE SENSOMMEREN.  Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits