SOMMERKROPPEN FORFALLER!!

Hei dere ♥

La oss snakke litt om denne sommerkroppen som det var så mye fokus på før sommeren kom. Eller har egentlig sommeren kommet, for det føles nemlig ikke sånn? Vel, nok om det. Jeg, som mange andre brukte vårmånedene til å komme i form til sommeren. Sunne måltider, mer aktivitet, planlegging av trening, kosthold, mål, kurer osv. Alt for å føle seg fresh til sommeren. Jeg hadde jo den største motivasjon man kan tenke seg også, siden jeg giftet meg 27. juni. Og jeg klarte meg faktisk veldig greit. Jeg nådde ikke målet jeg hadde satt meg, men jeg gikk ned noen kilo og følte meg egentlig ganske bra. Da jeg ble henta her hjemme på utdrikningslaget mitt tidlig i juni var jeg på topp. Jeg hadde akkurat gått igjennom et renselsesprogram og følte meg bedre enn på lenge. Dette var bare tre uker før bryllupet og selv om treninga dabbet av før bryllupet så følte jeg meg veldig bra på den store dagen og var fornøyd med den sommerkroppen jeg hadde fått. 

Men så skjer det noe.. Det ble ferie. Endelig kunne jeg slappe av og bare nyte. Den første uka etter bryllupet gikk med til å rydde og ordne etter festen, slappe av og innse at jeg faktisk hadde ferie. Så ble det et par uker på hytta før vi satt kursen mot Danmark. Yougurt med naturnøtter ble byttet ut med softis og vannflaska ble bytta ut med vinflaska. Nå skulle jeg virkelig bare kose meg, for det fortjente jeg. Og det gjorde jeg nok og. Men jeg hadde nok fortjent mer å beholde kroppen jeg begynte å bli ganske fornøyd med. For nå, ca en måned senere sitter jeg her med en sommerkropp som er i ferd med å forfalle. Jeg har gødta meg med sjokolade og godis og rett og slett ikke tenkt på å være sunn i det heletatt. Og selvfølgelig skal man kose seg!! Men det er så rart at jeg går på samme feilen hver gang. Hvorfor lærer man ikke. Hva er egentlig vits med å jobbe mot en sommerkropp, når man isteden kan jobbe mot en bedre livsstil som vil vare? Hva er vits med å jobbe for en sommerkropp om den en måned senere er tilbake til utgangspuntet eller kanskje verre?Vi er fortsatt i juli, iallefall en dag til og derfor bestemte jeg meg for å ta fatt på kroppen som forfaller og redde den fra å bli dvask, slapp, og grå. I dag fant jeg fram joggeskoa og treningstøyet og gjorde comeback med trening. Jeg og mannen dro bort på fotballbanen i nærheten og jogga, spilte litt fotball, tok styrkeøvelser og jogga litt til. Jeg trente overhode ikke hardt, men jeg var helt i kjelleren da jeg satt snuta hjemover etter 45 minutters trening. Jeg fikk faktisk følelsen av å være svett igjen. Den følelsen var faktisk utrolig digg, selv om den ga meg en liten aha-opplevelse, for det føltes uvant. 

Følelsen jeg fikk i dag ga mersmak og nå vil jeg begynne å ta vare på meg selv igjen. I morgen har vi planer om å dra på Spenst igjen også. Der har jeg ikke vært på over to måneder tror jeg. Kjenner at jeg gleder meg! På søndag skal jeg skive kostholdsplan for den kommende uka, for har skjønt at det er utrolig viktig å planlegge måltider. Jeg skal ikke gå på noe slankekur eller bli hysterisk på noe som helst måte. Jeg skal rett og slett bare begynne å ta vare på kroppen min igjen! Gi den det den trenger av vitaminer, næring og mosjon. Yes!! Nå er jeg klar!! =)
Bildene er knipset rett før jeg dro avgårde på trening! Motivert og klar!! =) Kroppen skal reddes!

Jeg må bare beklage at det ble litt i overkant mye prat om sommerkroppen i dag. Det høres jo ut som jeg er helt besatt av den. Poenget mitt er egentlig at jeg bare synes det er veldig rart hvordan vi mennesker er. Iallefall hvordan jeg selv er. Alt jeg jobber mye for å nå et mål og når jeg kommer dit, så er det akkurat som at da er jeg ferdig så da skal jeg lissom unne meg litt ekstra. Noe som fører til at jeg ofte havner tilbake til utgangspunktet. 

Er det bare jeg som føler det sånn, eller er det andre som kjenner seg igjen?

Har din sommerkropp forfalt? 


 

Ellers må jeg bare få sagt at jeg begynner å få en del bilder fra bryllupet nå. Jeg har jo mange idéer om bryllupsinnlegg fremover. Det blir så spennende. Jeg har ikke villet begynne før jeg hadde fått en del av bildene, for jeg vil jo at innleggene skal bli bra og noe jeg kan se tilbake på. Men tenker at jeg skal jobbe en del med det i uka som kommer, så da kan dere bare glede dere til overdose av bryllup og kjærlighet! 

LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET  OG   14 TING Å GJØRE MED KJÆRESTEN!

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ♥

Tusen takk til alle som følger meg, kommenterer, liker og deler innleggene mine! Jeg setter stor pris på dere ♥ Lesertallet har økt mye i det siste, og jeg er veldig takknemlig!

 

10 TEGN PÅ AT KJÆRESTEN ER TROFAST!!

Hei alle sammen ♥

I det siste har jeg lest mange innlegg og artikler med tegn på at kjæresten din er utro, eller at han er en player osv. Jeg tror noen ganger at disse innleggene kan gjøre vondt verre for forholdet, for man kan jo bli helt paranoid. Alle er jo ikke like, heldigvis. Og går du og tror at kjæresten din er utro for hver ting han/hun gjør så har du det ganske slitsomt. Jeg tenkte uansett at jeg skulle vri litt på det og gi dere noen tegn på at kjæresten din er trofast! Jeg valgte å bruke tegn på at HAN er trofast, fordi jeg tror det er mest jenter som leser disse innleggene, men de passer like godt andre veien og da.

1. Han åpner meldinger foran deg. Et godt tegn er at han ikke har noen problemer med å åpne meldinger foran deg. Dette betyr rett og slett at han ikke har noe å skjule. :)

2. Han skjuler deg ikke for noen. Er dere kjærester, så er dere kjærester. Det er ingen grunn til at han skal skjule at dere er sammen. Ikke for familie, venner eller for eksempel på facebook. Er han åpen om at dere er sammen, er dette nok et tegn på at han er trofast mot deg.

3. Han er hjemmekjær. Det jeg mener er at han vil heller være hjemme sammen med deg og familien enn å være ute for å feste.

4. Han legger fra seg mobilen hvor som helst. Han prøver ikke å gjemme mobilen. Ringer den eller han får melding, kan han gjerne spørre deg om å sjekke hvem det er, eller ta telefonen for han. Dette hadde han neppe gjort om han var redd for at du skulle se noe du ville reagert på.

5. Han er ærlig. Han er ærlig, selv om det kan gjøre vondt. Han lyver ikke for at du skal være fornøyd, men er ærlig selv om det betyr at han sier seg enig i at du har lagt på deg litt, eller at han kan synes en annen dame ser bra ut. Har han til vane å si sannheten, kan dette være et tegn på troskap. 

6. Han vil være sammen med deg hele tiden. Hvis han skal finne på noe, så ønsker han å gjøre det med deg, fordi det er deg han vil dele ting med. Han prioriterer deg framfor andre, og ønsker også å ha deg med når han er sammen med flere. (jeg sier ikke at man aldri kan finne på noe uten kjæresten, men det bør være en trend i at han liker å være sammen med deg framfor alle andre).

7. Han stoler på deg. At han stoler på deg er et godt tegn. Hvis du er sammen med en som overhodet ikke stoler på deg uten grunn, så er ofte det fordi han vet hva han er i stand til å finne på selv, og er redd for at du er likedan. At han stoler på deg er veldig positivt, og et must i et godt forhold.

8. Han bryr seg om deg. Han er opptatt av hvordan du har det og husker på de små tingene. Han viser at han vil at du skal ha det bra og gir gjerne litt ekstra innsats for å oppnå nettopp dette. 

9. Han er intim, kosete og interessert i deg. Han har aldri sluttet å ha lyst på deg, og er like gal etter deg som da dere ble kjent!

10. Han har meldt seg ut av datingsider og lignende. Når du har kjæreste/samboer/kone så har du ingenting å gjøre på datingsider som match.com, tinder osv. Har han tidligere vært medlem på sånne sider, og nå meldt seg ut, er det et tegn på at han har funnet det han vil ha. Har han derimot ikke gjort dette, så må du nok ta han litt i ørene.Jeg kunne sikkert kommet på fler punkter, men her er noen av de jeg mener er viktigst. Nå er det jo ikke sånn at om et av punktene ikke stemmer, så er han utro, men om de fleste av disse tingene er på plass så kan du nok ta det med ro! ♥

Er du enig i punktene, eller savnet du noen? Har du en kjæreste som faller inn under denne beskrivelsen?

#kjærlighet #troskap #utroskap #kjæreste #liste #test #tegn #åpenhet #ærlighet #sjekkliste 

Link til bildene ved å trykke på bildet


 

LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET!!

LIVET PÅ LANDET!

Hei igjen dere ♥

Her nyter vi late dager på landet. Vi bor på en bondegård med hester, hunder, høns og en katt. I går tok vi oss en tur med hundene på kvelden og da hadde jeg med kamera mitt. Er jo så kost å knipse litt av niesa og nevøen. Tenkte dele noen bilder fra livet på landet her i Tinglev i Danmark. Tinglev ligger ca 20 minutter fra den tyske grensa, så vi er ganske langt syd. I dag har vi vært på ringeridning og sett på hester ri og konkurrere med å løpe og dytte en stav inne i en ring. Ganske sær og rar sport, men sikkert fint for de som driver med det. Hestene var iallfall fine! Om en time eller to kommer kusinene mine og deres familie hit. Det blir koselig! :)
Liker du deg på landet? 

#landet #bondegård #sommer #danmark #tinglev #hester #barn #dyr


 

LES OGSÅ: CAMPING OG SOMMERLAND I DANMARK  OG   MY FAVORITE DENIM JACKET!

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Blogurat

CAMPING OG SOMMERLAND I DANMARK!

Hei igjen dere ♥

Etter et par fine dager i København, kjørte vi over til Jylland for å teste campinglivet litt! Vi booket oss inn på Jelling Camping som ikke ligger så langt fra Billund. Den første dagen gikk med til å slappe av på plassen og gjøre oss litt kjent. Måtte også en tur på SuperBrugsen som er en kjent daglivarehandel i Danmark. Det er alltid så spennende å gå på matbutikker på nye steder. Kanskje man kommer over noen skatter som man ikke har funnet tidligere. Jeg tror vi brukte en time på butikken. Så mye deilig! I danmark kan man jo også kjøpe vin i butikken. Ikke feil :) Campingen ellers var helt ok. Vi bodde i en liten hytte med 4 sengeplasser og et lite kjøkken (les: en kjøkkenbenk med vask) og et lite bord. Utafor var det også en plass som vi kunne sitte og slappe av på. Do og dusj var nede ved resepsjonen. Der var det også en Café slik at man kunne kjøpe seg mat og drikke om man trengte det. Det var veldig fint der for barn fordi det var stor lekeplass, minigolfanlegg og gratis inngang til friluftsbadet som var rett ved siden av. Det som trakk ned på oppholdet var at de annonserte med at de hadde internett, men den fungerte ikke i det heletatt omtrent (fikk etterhvert en kode vi kunne bruke rett ved resepsjonen), dårlig belysning på hele området. Når det ble mørkt, så ble det mørkt for å si det sånn. Ellers hadde det vært hyggelig om caféen hadde vært åpen lenger, eller om de iallefall kunne latt lysa stå på på kvelden, for da kunne man ha kost seg sammen der =) Men alt i alt var det helt ok for vårt opphold. 

På torsdag dro vi avgårde igjen. Nå var det Djurs Sommerland. Dette ligger ikke så langt fra Århus og blir ofte omtalt som Danmarks beste sommerland. Det er nok ikke uten grunn fordi det veldig stort der og noe for enhver smak. Hele parken var delt inn i forskjellige temaer, der du fant attraksjoner for store og små! Vi trodde vi hadde god tid, men tiden gikk veldig fort i denne parken, derfor anbefaler jeg å ta seg god tid eller dra dit over to dager. Iallefall hvis man er glad i å prøve ting. Det var ikke så varmt der da vi var der, så vi beholt klærne på, men den ene avdelingen var en vannpark med mange sklier og lignende. Det så veldig fint og morsomt ut, men det får vi ta igjen senere :) 

Fredagen tilbragte jeg og Mailson på campinga med deilig frokost og lunsj, lesing og en tur på friluftsbadet, mens de andre dro på Legoland! Det var kjempedeilig med en rolig dag etter så mye farting. I dag våknet vi til pøsende regn, og det passet jo greit for i dag skulle vi sjekke ut. Vi kjørte så sørover til Tinglev der tanta mi bor, og her blir vi noen dager. Ho på bor på en gård ute på landet, så her blir det avslapping og kos med dyra! Det skal jeg fortelle mer om senere. Her kommer det noen bilder fra dagene på Jelling, og så skal jeg ta meg et glass vin og slappe av litt!! Digg Digg Digg! =)Håper dere likte bildene!

Hva er ditt favoritt sommerland? 

#sommer #sommerland #danmark #djurs #jelling #camping #bilder #kos #familie #kjærlighet #foto 


 

LES OGSÅ: COZY IN COPENHAGEN!  OG   MY FAVORITE DENIM JACKET!

14 TING Å GJØRE MED KJÆRESTEN!!

Hei alle sammen ♥

Late dager med kjæresten? Dere vet ikke hva dere skal finne på? Dagen går, uten at dere egentlig har gjort noen ting, selv om dere i utgangspunktet ville finne på noe.. Noen som kjenner seg igjen? Feriedager er typiske dager som det ikke skjer så mye, men fortvil ikke. Noen ganger må man bare komme på idéene for å få gjort det! Tenkte derfor jeg skulle dele med meg noen tips om hva du kan finne på med din kjære. Tipsene passer både for kjærester, hvis du er på dater´n eller for eksempel med en venn!

1. Gå på kino. Jeg synes det er koselig hvis man planlegger dette litt før, så man kan glede seg. Kino er alltid en slager! Alternativt kan man se en film hjemme i armkroken. Ikke så verst det heller.

2. Lage mat sammen. Dette er nesten litt undervurdert. Det er så koselig å lage mat sammen. Man fordeler oppgaver seg i mellom og kan prate og tulle mens man får ferdig en god middagsrett. Mye bedre enn å stå alene med alt. Etterpå er det bare å nyte den deilige maten sammen. Obs: husk at dette skal være en hyggelig aktivitet. Dette er også en arene det er fort gjort å irritere seg over den andre på, og da blir det brått ikke like romantisk.

3. Gå tur. Er været fint så er det utrolig koselig å gå en tur. Tror også det kan være koselig om været ikke er så fint, men det er viktig med riktig tøy, hvis ikke så får man lyst til å snu før man har begynt. Et tips er å pakke med en liten sekk med noe godt å drikke og spise. Kakao og kvikk lunsj er jo en klassiker! Det blir ekstra hyggelig om man kan finne et koselig sted på veien hvor man kan dele litt snacks.

4. Klatre. Det finnes mange steder som tilbyr klatring, og det er utrolig gøy. Foreløpig har jeg ikke gjort dette med kjæresten, men det står definitivt på lista. Man kan hjelpe hverandre i klatreveggen, bakke hverandre opp og føle mestring sammen. En veldig bra aktivitet. Det som evt. taler imot er prisen. Jeg synes det er litt dyrt, men det er noe man kan gjøre en sjeldent gang. Eller ofte om man har råd til det.

5. Trene sammen. Når jeg er på helsestudio ser jeg sjeldent kjærestepar trener sammen. Om det er fordi man ikke liker at den andre ser deg svett og sliten, eller om det er fordi det ikke passer sånn, vet jeg ikke, men det er absolutt en aktivitet å anbefale. Man kan pushe hverandre til å yte enda mer, og så er det jo ganske digg å se typen/dama i treningstøy også. Hopp i det. Det er kjempegøy!

6. Dansekurs/ danse i stua. Dansing er utrolig gøy, enten om du er god eller ikke. Det er også en perfekt aktivitet sammen med din bedre halvdel da dette virkelig fører dere sammen, og er en ting dere må samarbeide om for å få til. Mange tilbyr dansekurs (f.eks salsa, swingkurs e.l), men du må ikke betale i dyre dommer for å få dansa litt sammen. Det ligger masse bra på youtube. Finn fram til en dans dere vil lære og følg trinn for trinn. Her kan det bli mye moro, og det er faktisk utrolig kult når du begynner å få det til.

7. Dra på bondegård. Nei, det er ikke bare for barn. Det kan være både romantisk og koselig å dra til en gård for å se på noen dyr sammen. Man får tid til å prate sammen, man ler sammen av de herlige skapningene man finner der og noen steder kan man også få til en ridetur. Har de kafé der kan dere jo også ta en kaffe og bare kose dere gløgg i hjel. 

8. Bowling/ biljard. Disse aktivitetene er mange kjent med, og den går liksom ikke av moten. Her kan du virkelig få sett konkurranseinstinktet til den andre. Hvorfor ikke lage en konkurranse med en aldri så liten premie? Da blir det jo ti ganger mer spennende, og du får virkelig se hva som bor i din partner. 

9. Spille spill. Mye kan gjøres innenfor husets fire vegger. Og når det kommer til spill er mulighetene mange. Kortspill, brettspill, kryssord, sudoku, dataspill, tv-spill osv. En av mine favoritter er bilspill på playstation eller lignende. Man kan få utrolig mye moro av å utfordre hverandre litt på spill.

10. Hjemmespa. Det handler ofte om å finne på mest mulig, men hvorfor ikke roe helt ned med en dag med hjemmespa. Tenn noen levende lys, sett på søt musikk og bare kos dere sammen med massasje, fotbad osv. Høres kanskje litt jentene ut, men jeg er sikker på at typen din vil digge en slik kveld.11. Dra ut for å fiske. Skaff deg en fiskestand (hvis ikke du har) og dra ut til havet for å fiske sammen. Følelsen av å få en fisk på kroken er jo ganske fantastisk. Premie til den som får den største kanskje? Etterpå kan dere jo lage noe godt av fangsten.

12. Rydde sammen. Høres kanskje kjedelig ut? ikke nødvendigvis. Sett på musikk på full guffe og sett i gang. Husarbeid må gjøres, og det er tross alt mye bedre å gjøre det sammen. Og så utrolig deilig det føles når dere er ferdig. Faktisk ikke en dum aktivitet om ikke dere vet hva dere skal gjøre.

13. Dra på idrettsarrangement. Ta dere en tur for å se på det lokale fotballaget spillet, eller på en turnoppvisning for eksempel. Det er veldig gøy å engasjere seg over noe sammen. 

14. Ta bilder sammen. Ta med dere kamerat når dere drar ut for å finne på noe, eller finn en morsom location og ta bilder av hverandre. Knips noen med selvutløseren og dere har noen herlige bilder dere kan se på senere. Kilder til alle bildene finner dere ved å klikke på bildet. Håper dere likte tipsene mine, og at de kan komme til nytte en dag dere ikke vet hva dere skal gjøre.

Hva pleier DERE å gjøre sammen?

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram.  #tips #hverdag #DIY #liste #kjæreste #gjøremål 

DEL gjerne innlegget :)


 

LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET OG   COZY IN COPENHAGEN!

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits