MARCELO 3 DAGER GAMMEL!

Hei alle sammen ♥

I dag kom vi hjem fra sykehuset, og i dag var det en familie på 3 som dro hjem! Rar, men så utrolig god følelse! Jeg skal fortelle mer om fødselen og dagene på Kalnes i et eget innlegg, men må bare si at jeg er helt utrolig fornøyd med oppholdet og vi har møtt så mange fantastiske mennesker at det var litt vemodig å dra derfra i dag! 

I dag vil jeg vise dere noen fler bilder av vårt lille mirakel :) Han er altså bare helt til å spise opp. Jeg er rett og slett hodestups forelsket og føler at kroppen min har fått overdose av kjærlighet. En så sterk følelse at den ikke går an å beskrive. Jeg er så stolt og så glad for at han er akkurat som han er! Følsom kan jeg også skrive under på at jeg er. Begeret renner over rett som det er og jeg er helt ustyrlig. Bare å titte på han kan gjøre at jeg ikke bare får tårer i øynene, men at jeg nærmest braser ut i gråt. Sånn er det når hormoner er ute av kontroll!:)

I morgen skal vi tilbake på Kalnes for ny veiing og test, Lillegutt har fått gulsott. Det går vanligvis over av seg selv, men vi må sjekke det ut!

Her er Marcelo fra de tre første dagene i livet hans ♥


Marcelo og papai---♥​
Etter første bad.. :)
Sovetid!!


Stort sett sovende..:) Litt "seteleie-hode" enda!


Klar for hjemreise..


Hade Kalnes! Takk for oss!


Hjemme ♥

Ha en fin natt og helg!! Flere oppdateringer kommer! 

#gravid #fødsel #svangerskap #keisersnitt #fødestua #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

NÅ ER GUTTEN VÅR FØDT!!

 • 26.04.2016 kl.20:13
 • //
 • Gravid

Hei dere ♥

Endelig, nå har vi blitt foreldre!! Marcelo kom til verden i går kl. 18.41 og er den vakreste skapningen jeg noen gang har sett!! :) Det ble som dere vet planlagt keisersnitt og opplevelsen var veldig fin. Alle leger og annet personale vi var i kontakt med var helt enestående. De forklarte godt hva som skulle skje og jeg følte meg trygg fra start til slutt! Vi dro til operasjonssalen ca kl. 18, så det tok kun 40 minutter til han var ute. Å ta keisersnitt var en rar følelse, men absolutt en fin opplevelse. Jeg merket at de romsterte i kroppen min, men ingenting gjorde vondt og vi var bare veldig spente på å få sett han. Plutselig hørte vi herlig barnegråt, og da brast jeg ut i gråt selv. For et følelsesladet øyeblikk. Der satt vi og gråt alle mann.. jeg, Mailson og Marcelo!

Etterpå ble han lagt sammen med oss mens de lappet meg sammen og sydde igjen. Det la jeg nesten ikke merke til engang for jeg var så opptatt av lillegutt. Etter operasjonen lå jeg på oppvåkninga en god stund og ca kl 21.30 var vi oppe på rommet igjen. Lettet og utrolig stolt over gutten vår. For en lykke ♥

Marcelo veide 3745g og var 36cm fra hode til sete (rumpa). Siden han lå i sete ville de ikke strekke ut beina for å måle hele han enda, men han er nok ca 50 cm. Det siste døgnet har gått med til å nyte tiden sammen med vårt nye familiemedlem. I natt ble det ikke mye soving på noen av oss gitt. Enten hadde jeg vondt i såret eller så klarte vi bare ikke å sove fordi vi ville følge med på Marcelo. Jeg prøvde også å amme innimellom, noe jeg tror kommer til å fungere veldig bra. I dag har gutten sovet mer, Mailson har prøvd seg på sitt første bleieskift og jeg har reist meg opp i dag fra senga for første gang etter operasjonen, noe som forøvrig ikke var deilig i det heletatt. Men jeg har både klart å dusje og gå litt litt utafor døra i løpet av dagen. Må si at jeg er overrasket over hvor fort jeg har kommet meg. Jeg får jo smertestillende, men jeg føler meg mye bedre bare fra i morges til nå. Planen er at vi skal hjem på torsdag forresten. Det tror jeg kommer til å bli veldig rart. Da begynner lissom en ny epoke!

Alt er hvert fall bra med oss og vi nyter tiden som foreldre til den vakre gutten vår! ♥


Bare minutter etter han kom ut ♥​ herlig øyeblikk..


Verdens vakreste ♥

Flere bilder av vidunderet kommer senere!! :) Tusen takk for alle gratulasjoner og alle som følger med oss her ♥

#gravid #fødsel #svangerskap #keisersnitt #fødestua #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

 

JEG BLIR MAMMA I KVELD!!

 • 25.04.2016 kl.17:29
 • //
 • Gravid

hei alle sammen ♥

Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle oppdatere noe mer her, men nå må jeg nesten det likevel! Her er det i forandringer i planene hele veien! Jeg våknet i dag kl. 7.30 og har sovet greit. Våknet en del ganger, men sånn blir det vel. Jeg har ikke hatt noen rier i natt, så ingen fødsel på gang her. Dagen startet med at jeg fikk en blodprøve kl. 8 og kl. 8.45 lå jeg til ctg-registrering mens jeg spiste frokost på senga! Registreringen var bra og jeg fikk beskjed om at de under morgenmøte skulle planlegge dagen og finne ut av hva som skulle skje.

Så da ble mine planer lagt. De sa at de skulle se an utover dagen om fødselen vil starte av seg selv og hvis ikke så blir det et planlagt keisersnitt mest sannsynlig i kveld. Jeg fikk derfor beskjed om å faste fra etter lunsj. Ca kl. 11.30 kom legen inn og tok en prat med meg om det samme. Hun tok også en undersøkelse av modningen min, men der var det ikke noe forandring. Fortsatt bare 1 cm åpning. Jeg får da beskjed om at vi fortsatt skal se an, men sannsynligheten er stor for at det blir et keisersnitt. 

Lunsj ble spist kl 12.30 og siste bælming av vann skjedde kl. 13. Så etter det har det egentlig bare vært å slappe av og forberede seg på hva som enn måtte komme. Nå har det gått noen timer og fortsatt ingen tegn til rier. Nå for litt siden kom en ny lege inn til meg og sa at de kommer til å planlegge et keisersnitt i ettermiddag siden det ikke har skjedd noe enda. Jeg må være fastende i 6 timer før de kan ta snittet, men om det skulle komme noe akutt på avdelingen så blir mitt utsatt. Dette blir spennende og mest sannsynlig er jeg mamma i kveld allerede! Hurra ♥

Ble et lite opphold i skrivinga her, men nå har vi fått bytta rom til det vi skal være på mens vi er her og jeg er klargjort for keisersnitt. Har dusjet og ligger nå og får intravenøs og har blitt satt kateter på, så da er vel alt klart! Måtte også fjerne alt av smykker og sminke :) 

Venter i spenning nå og skjer det i kveld, så ikke forvent at det blir noe oppdatering før i morra uansett. Jeg kommer til å være opptatt med lille nurket når han først har kommet ♥ Takk for alle støttende ord jeg har fått i løpet av dagen. Setter virkelig pris på det. Dere er gode! ♥

#gravid #fødsel #svangerskap #keisersnitt #fødestua #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

LAGT INN FOR Å FØDE !!

 • 24.04.2016 kl.23:52
 • //
 • Gravid

Hei folkens! ♥ 

Da blir det rett og slett litt blogging fra sykehussenga! Dagen ble ikke helt som jeg først trodde, men alt kan jo skje når det kommer til fødsel visstnok!

Som dere vet hadde jeg time på sykehuset i dag kl. 10 for å sette inn ballongkateter og dra hjem igjen. Da jeg kom startet vi med måling av fosterlyden og den var sånn passe bra. Han sov mye, så de fant ut at de skulle ta en ny måling etterpå. Da var det klart for å sette inn denne ballongen. Det var en helt grei prosess. Litt ubehagelig, men ikke vondt egentlig. De fylte den med vann og teipet noe greier til låret mitt og så var den klar. Så skulle vi ta en ultralyd av barnet for å se hvordan han lå nå.

Etter jeg hadde hatt ballongen inne i ca 15 minutter sa det "poff".. Der sprakk ballongen visst.  De fant ut at de da skulle sette inn en ny som var litt tykkere og gjorde klart alt til dette. Men det sluttet ikke å komme vann, og dette var jo litt rart for de hadde ikke fylt ballongen med så mye vann. Så det som faktisk skjedde var at fostervannet hadde gått. Derfor ble det bestem at jeg skulle bli lagt til og ingen ballong skulle settes på nytt. Når fostervannet går så er det jo ofte et tegn på at fødselen er i gang og da ville de se om det kom i gang av seg selv. Og jeg skulle hvert fall ikke hjem.

Så her har jeg lugget i hele dag. Jeg har tatt et par målinger til av fosterlyden, mannen har kommet og vi har hengt her. Det har ikke skjedd stort mer enn at det lekker stadig litt fostervann og jeg kan kjenne litt murringer, men ikke noe som er smertefullt. Nå skal vi snart få oss en god natt søvn og så starter man opp med vurdering på hva som skjer i morgen tidlig. Da kommer det an på hvor moden jeg er og om det evt. har kommet noen rier i løpet av natta!! Jeg vet ikke så mye mer enda, men vi får bare vente å se! Det blir spennende uansett og ikke sikkert jeg får oppdatert noe mer før lille prinsen er her ♥


Fra sykehussenga. Her har jeg flytta inn nå!

Ha en fin natt og morgendag og så høres vi så snart det har skjedd noe. Nå kommer jeg ikke hjem før jeg er mamma og vi er tre som drar hjem, istedenfor to. Ganske fantastisk følelse må jeg si!! 

#gravid #fødsel #fødestua #svangerskap #lagtinn #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

NÅ BLIR FØDSELEN SATT I GANG!!!

 • 24.04.2016 kl.09:46
 • //
 • Gravid

Hei fininger! ♥

Da har dagen kommet. Lillegutt har bestemt seg for at han ikke har lyst til å møte denne verden enda, så da må vi hjelpe han litt i gang. I dag kl. 10 har jeg time på sykehuset for å sette i gang fødselen. Jeg skal få ballongkateter og er veldig spent på hva som skjer. Jeg må også bare få takke så utrolig mye til alle som har delt sine erfaringer både her på bloggen, på facebook og på meldinger. Jeg føler meg både trygg og ved riktig godt mot før jeg går inn i denne prosessen! Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at jeg både skulle gjennom en setefødsel og en igangsetting! hehe

Hvis ikke jeg får noe annen beskjed når jeg kommer til sykehuset i dag, skal jeg ta måling av fosterlyden og få satt inn ballongkateter før jeg drar hjem igjen og venter på at fødselen settes i gang. Jeg kommer til å få en ny time på mandagsmorgen og da blir jeg nok lagt inn tenker jeg. Det er jo så mye jeg ikke vet, men jeg skal oppdatere dere i løpet av kvelden. Og hvis dere ikke skulle høre noe fra meg resten av kvelden, så er kanskje ting i gang! ♥ Dette er så spennende og jeg kan ikke fatte at vi snart får møte sønnen vår!  

Wish me good luck. Nå farer jeg avsted til sykehuset!! ♥

#fødsel #gravid #uke41 #svangerskap 

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits