GIVEAWAY!!! 4 PRODUKTER FRA Q10 NIVEA!!

//Reklame

Hei dere ♥

Planen var klar denne uka. Jeg skulle få ordna ting hjemme, gå turer og poste flere innlegg på bloggen. Blant annet dette som kommer i dag, nesten en uke senere! Uka ble brått mer hektisk enn forventet og sånt skjer innimellom. Men nå er vi her! Natt til torsdag sendte jeg brodern avgårde til Brasil. Den lille sniken skal være borte i nesten tre uker. Men da får jo jeg og Mailson leiligheten for oss selv! Morsomt å prøve å bo alene også.. hehe! Ellers har jeg som resten av befolkningen fått vondt i halsen og hoster som bare det. Skikkelig slitsomt altså, og jeg skylder på brodern som var syk før han dro.. I tillegg til dette har vi akkurat startet et mini oppussingsprosjekt i heimen. Ikke noe drastisk, men det blir spennende å se! Før-bildet er tatt.. Etter-bildet kommer når brodern er hjemme, for han får vel nesten se det først! =) Så da har du litt å glede deg til Gorbi!! :)

Men nå sporer jeg veldig av fra hva jeg egentlig skulle skrive om! Nivea Q10 Plus!!! Dette er en serie for ansiktet fra Nivea som jeg har vært så heldig å få teste ut i forbindelse med deres kampanje "Q10 grunner til å smile"! Jeg fikk den i posten for noen uker siden, men ville gjerne prøve den litt før jeg skrev om den på bloggen.

Man kommer jo plutselig i en alder hvor rynker begynner å komme (evt. har vært der en stund) og det de fleste vil er å se yngre ut. Visste du at ved å smile blir man ofte oppfattet som to år yngre enn det man egentlig er? Greit å ha i bakhodet!! Likevel kan det være lurt å prøve å ta vare på huden også. Jeg har alltid vært nøye med hvilken krem jeg putter i ansiktet og kan vel si at jeg er skeptisk til å prøve nye ting når jeg først har funnet noe jeg liker. Denne serien fra Nivea er helt fantastisk! Den har absolutt ikke skuffet meg, og både morgen- og kveldsrutinen er en ren fornøyelse med disse produktene. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg følte at huden min var så deilig og silkemyk. 

"Selv om det å smile kan gi deg et mer ungdommelig uttrykk, så vil det ikke forhindre rynker"

- De. Sven Fey, produktansvarlig for ansiktspleie hos Nivea.

Denne serien inneholder anti-age ingrediensen coenzyme Q10. Ettersom man blir eldre, vil den naturlige mengden Q10 i huden reduseres. Dette betyr at hudcellene blir mindre beskyttet, noe som vil føre til rynker og slappere hud. Det å tilføre huden Q10 vil derfor kunne gi deg en  hjelpende hånd i kampen mot aldring. I pakken jeg mottok fikk jeg prøve fire forskjellige produkter fra denne serien, og de kan du lese om under bildet. 


Dette er kremene jeg fikk og som også er de samme kremene du kan vinne her på bloggen!! :)

- NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Serum Pearls

Dette er kremen jeg begynner å smøre på ansiktet både på morgen og kveld. Denne har den høyeste dosen av Q10 av produktene. Den kommer faktisk også ut som gule perler og er myk og deilig å påføre. Husk å smøre denne på et rent ansikt. Du kan lese mer om produktet ved å klikke på navnet over.


- NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream 

Dette er det andre produktet jeg påfører huden. Jeg pleier å legge den som små prikker på det bua beinet vi har under øyet. Er du plaget med blå ringer under øynene, så vet du hvor jeg mener. Jeg klapper denne lett rundt øyet til den har trukket seg inn i huden. Jeg smører den ikke på øyet, bare rundt. Den kan brukes for de som bruker kontaktlinser og hjelper mot å redusere de mørke ringene under øynene. Fantastisk. Du kan lese mer om produktet ved å klikke på navnet over.


- NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Day Cream 

Dette er dagkremen som skal på etter serumet og øyekremen. Denne bruker jeg om morgenen. Den er veldig fuktighetsgivende og gir en deilig følelse på huden. Den inneholder også SPF 15, noe som beskytter huden mot sola. Huden føles jevnere og friskere. En deilig start på dagen. Denne skal ikke påføres ved øynene. Du kan lese mer om produktet ved å klikke på navnet over.


- NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Night Cream 

Dette er nattkremen og fungerer på samme måte som dagkremen, bare at du påfører den før du legger deg. Jeg har aldri vært spesielt flink til å bruke nattkrem, men nå er jeg solgt! Det er så utrolig deilig. Ofte tar jeg en dusj før jeg legger meg, og det gir en utrolig følelse å smøre på disse produktene før man legger seg. Da er det bare å ta fatt på skjønnhetssøvnen. Deilig å tenke på at huden pleies, selv om jeg ligger og sover. Aldri mer en natt uten! :) Du kan lese mer om produktet ved å klikke på navnet over.


Mine to favoritter i serien!! ♥ Love it!! 

Det høres kanskje ut som mye jobb med denne rutinen. Det er det altså ikke. Det er gjort på et minutt og jeg garanterer deg at du vil føle deg bedre!! Om jeg vil få færre rynker med tiden gjenstår å se, men jeg er veldig fornøyd og merker at huden responderer positivt på kremene. Jeg kan absolutt anbefale disse og det gjør meg så glad siden jeg nå kan gi bort en tilsvarende pakke til en av dere lesere.

VIL DU VINNE EN SLIK PAKKE FRA NIVEA??? DA MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik min facebookside her: BRASSEFRUE

♥ Kommenter DETTE blogginnlegget med: JEG VIL VINNE!! + din epostadresse!

♥ For ekstra vinnersjanse del innlegget på facebook og lik Brassefrue på instagram her: Brassefrue (skriv i kommentarfeltet hvis dette er gjort)

 

LYKKE TIL!! VINNEREN TREKKES OM EN UKE!!!!! ♥ NESTE LØRDAG.

 #NIVEA #Q10 #KREM #DAGKREM #NATTKREM #SERUM #ØYEKREM #VELVÆRE #ANTIRYNKER #MAKESMESMILE #GIVEAWAY

UKE 29 OG SPREKKFERDIG!?

 • 24.01.2016 kl.18:10
 • //
 • Gravid

Hei dere ♥

Helgen er snart over og jeg vet ikke helt hvor den ble av! Jeg har egentlig ikke gjort allverden, men tiden flyr veldig fort uansett. Det jeg vet er at jeg nå har gått inn i den 29. graviditetsuka i svangerskapet og tredje trimester!!! Så fort som tiden flyr. Tenk om 10 uker så er jeg snart i mål. 

Jeg har kjent stor forandring de siste ukene og derfor den noe dramatiske overskriften. Ja, til tider føler jeg meg rett og slett sprekkferdig. Som om jeg burde født NÅ... Det føles som om magen er på vei opp i halsen og som om jeg er stappmett hele tiden. Ikke veldig gunstig når man samtidig er sulten hele tiden. Du kan jo tenke deg. Sulten og stappmett på en gang. Hva gjør man da?

Magen har vokst mye i det siste, men jeg ser samtidig at det er "lenge" igjen, når jeg sammenligner med virkelig høygravide damer. Da virker jo min mage ganske "liten". Innimellom skjønner jeg ikke helt hvordan det skal gå, eller hvordan jeg skal se ut om et par måneder. Men godt er det at alt skjer naturlig og at millioner av kvinner har klart dette før meg! Det er litt betryggende egentlig.

En ny plage jeg har fått følt på i det siste er halsbrann. Fysj, så vemmelig.. Jeg har ikke hatt det før, men nå skjønner jeg plutselig hva folk snakker om. Jeg trodde virkelig ikke det var så ille altså. Det føles som om det brenner i halsen og det kommer også sure oppstøt innimellom. Ikke akkurat behagelig. Ellers har smertene i korsryggen blitt litt verre og nattesøvnet er også et slags sjansespill. Man vet aldri om man får den eller ikke. Blodprosenten har gått ned til tross for at jeg tar jerntilskudd, så nå skal jeg prøve meg på flytende. Den blir visst lettere tatt opp i kroppen da. Jeg kommer derfor til å jobbe 50% framover, så jeg ikke plutselig ligger rett ut. Jeg håper jeg kan være på jobben helt fram til jeg går ut i permisjon som forøvrig er ved påsketider.

Denne uken skal jeg søke om foreldrepenger og skrive liste over alt jeg har og mangler til lillegutt kommer! Det gleder jeg meg faktisk til! ♥


Bildet tatt i dag. 29 uker ♥

 

SNAPCHAT LATELY!

Jeg slenger meg på trenden og slenger ut en Snapchat lately. Min Snapchat er definitivt ikke fylt med lekre gjennomtenkte bilder. Her kommer det som faller seg inn og det kan gå dager mellom det kommer noe der. Men siden jeg var litt flink til å oppdatere og faktisk husket å lagre noen av bildene i helgen, får dere et lite utvalg her. Add meg under navnet Knertis hvis du vil! :)INSTAGRAM LATELY!!

Når vi først er inne på trender. Instagram bruker jeg en del og bildene er om ikke annet litt mer gjennomtenkte enn på Snapchat. Her poster jeg stort sett bilder jeg synes er fine og noen ganger har jeg også hatt konkurranser o.l der. Følg meg gjerne under navnet Brassefrue.

Det var nok fra meg for i dag!! Ha en fortsatt fin søndagskveld så blogges vi mer i morgen! ♥

Husker du hvordan du hadde det i uke 29 (hvis du har vært gravid? Noe tips mot halsbrann?

#gravid #uke29 #baby #svangerskap #halsbrann #snapchat #instagram

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

SOPHIE ELISE, IKKE DØM ANDRE BLOGGERE!

Hei folkens! ♥

En ny kveld har kommet.. Jeg slapper av i sofaen. I dag har jeg hatt spansk med ungdommene på skolen, fikset bryna, hengt med Mie og sett på innebandykamp!! Nå er det deilig å slappa av litt før jeg skal legge meg! Jeg leser daglig igjennom en del blogger...Det er noe jeg virkelig koser meg med. Jeg hørte på radio´n at en mann i gjennomsnitt kan navnet på 6 bloggere og en kvinne kan navnet på 9. Jeg kan sikkert navnet på 50, hvis ikke fler. Hehe. Om det er positivt eller ikke vet jeg ikke. Men det blir kanskje sånn når man blogger en del selv. Det er spennende å følge med hva andre skriver.

Som dere skjønner, i dag har jeg noe å si om Sophie Elise.. Liker jeg dama? Ja, jeg gjør egentlig det. Jeg synes det er kult at hun er så frittalende og tøff og jeg har flere ganger forsvart henne ovenfor folk som synes ho bare virker som ei dum jente som prøver å få oppmerksomhet. For desverre er det mange som har den tankegangen.. Vel, det bor nok mye mer i jenta enn et behov for oppmerksomhet. Og hvem har vel ikke det til tider!? Her må vi ikke undervurdere oss selv. Veldig mange ønsker litt oppmerksomhet en gang i blant.

En ting skuffer meg likevel litt, og resten av innlegget er til deg Sophie Elise... I løpet av de siste par ukene har jeg ved et par anledninger lest at du "rakker ned" på bloggere som promoterer seg selv ved å betale for at folk skal se innleggene deres. Det er flere måter å gjøre det på, men det er gjennom facebook du nevner, så det er den jeg tar for meg nå. Jeg vil sitere deg fra et innlegg du skrev tidligere i dag..

Haha, forresten synes jeg det er veldig morsomt når bloggere skal begynne å påtatt engasjere seg for samfunnsrelaterte saker fordi det er.. riktig? Fordi de ser at det funket når andre gjorde det? Og så betaler de for at innleggene skal synes for mange på facebook, såkalt "sponset". Jaja, alt for å ikke miste lesertall..

Det er her jeg ble skuffet for andre gang og derfor velger å si noe om det nå. Du vil kanskje si at du ikke rakker ned på andre bloggere, fordi du skriver at du synes det er morsomt. Men i teorien så er det jo egentlig det du gjør, for det blir på en måte å latterliggjøre hvordan andre velger å promotere bloggen sin på. For et par dager siden sa du i et intervju (jeg tror det var på Senkveld) at du har jobbet hardt hver dag for å komme dit du er i dag. Du har jobbet for at folk skal få øynene opp for bloggen din, for at lesertallet skal øke og for at dette skal bli noe du kan leve av. Og du har gjort det jævlig bra. Likevel vil jeg si at det finnes mange måter å promotere seg selv på. Jeg vil tro at du da du begynte å blogge vant du mange lesere på det du skrev om. Silikonpupper, restylane, løsvipper, lettkledde bilder, provoserende innlegg/bilder osv. Dette er også en måte å promotere seg selv på. Det er først etterhvert som du har blogget at du har begynt å blogge mer om samfunnsrelaterte ting. 

Jeg vet ikke om du sikter til noen spesielle når du skriver at noen påtatt har begynt å engasjere seg i samfunnsrelaterte saker.. Trolig gjør du det, og jeg kan egentlig bare snakke for meg selv. Jeg synes det er rart at du kan ta "cred" for at andre nå engasjerer seg i samfunnsrelaterte saker. Sånn jeg tolker det virker det som du tror folk nå engasjerer seg bare fordi du har gjort det.. (og du har fått mange positive tilbakemeldinger på det). Jeg for min del har alltid engasjert meg i visse saker i samfunnet og det er ikke noe jeg gjør fordi jeg føler at det er noe jeg må eller fordi jeg har sett at det har funket for deg.. For jeg tror ikke det er pga det du skriver at det har funket for deg.Hadde du startet bloggingen med kun samfunnsrelaterte innlegg, den gangen du ikke hadde lesere, hadde svært få fått de med seg.. i forhold til nå som sykt mange får det med seg, egentlig uansett hva du skriver om. Det er stor forskjell på å ha en blogg med nesten 100 000 daglige lesere og en blogg med 100 daglige lesere.. Dette er et eksempel, men dine innlegg vil bli lest, innleggene til en blogger med 100 daglige lesere vil ikke bli lest av nesten noen, selv om de kan ha skrevet kjempebra eller ha veldig gode poeng. Og her kommer vi tilbake til det du skrev på bloggen din tidligere i dag. At de betaler for at innleggene skal synes for mange på facebook. Er det egentlig så rart? Har man skrevet et godt innlegg så er det kanskje nettopp dette som må gjøre for at folk faktisk skal se innlegget. Det er en måte å promotere seg selv og sin blogg på. Det er en måte å bli oppdaget på.

Jeg synes du burde ha mer respekt for andre bloggere og at man faktisk gjør en innsats for å bli oppdaget, for å nå en drøm. Den samme drømmen som du hadde en gang.. Det finnes forskjellige måter å promotere bloggen sin på og den måten må ikke være å skrive provoserende innlegg eller å vise lettkledde bilder. Alle har et valg og det synes jeg vi burde respektere, istedenfor å latterliggjøre andre i samme bransje for å gjøre ting på en annen måte. 

Du ble fort kjent, og lesertall har vel egentlig aldri vært et stort problem for din del. Jeg tviler virkelig ikke for at du har jobbet hardt for å komme dit du har, Sophie, for det er jeg helt overbevist om, men bare for å sette ting litt i perspektiv...

Du poster et innlegg på bloggen din. Du deler det kanskje på bloggsiden din på facebook og i løpet av dagen er det ca 60000 personer som er innom å leser innlegget ditt, uansett om innlegget kun inneholder et bilde og fire setninger. Folk klikker seg inn uansett. Og nå vil jeg ta meg selv som eksempel... Jeg kan bruke lang tid på å skrive et innlegg som jeg til slutt er veldig fornøyd med. Hvis jeg kun poster det på bloggen min uten å gjøre noe mer ut av det, vil kanskje 50 - 200 personer lese innlegget. Dette er da folk som klikker inn på bloggen bare for å sjekke om det har skjedd noe nytt der. Såkalt faste lesere. Derfor må jeg prøve å promotere innlegget, for jeg skriver jo for at folk skal lese det jeg skriver.. Hvis ikke kunne jeg like godt skrevet dagbok. Jeg kan bruke over en time på å bare dele innlegget på forskjellige sider/grupper på facebook. Likevel er det ikke sikkert så mange klikker inn på det, men dette er for å ha en sjans for at folk skal finne det interessant. En sjans for å bli oppdaget for noe bra man har skrevet. Har jeg skrevet et godt innlegg vil jeg kanskje komme opp i 2000 lesere den dagen. Slår det ekstra an, kan jeg være heldig å komme opp i 4000, og da er innlegget virkelig bra. Så er det virkelig så rart at folk blir frista til å legge inn f.eks. en femtilapp for at innlegget skal synes for mange på facebook? Nei, det synes jeg ikke.. Og det er blir helt feil for meg å latteliggjøre folk som gjør det fordi de prøver å "synes" litt mer. Hvem hadde ikke ønsket å bare kunne poste et innlegg og så satt det andre folk der ute og delte innlegget..!? Dette er selvfølgelig noe du ikke har greie på for du har aldri vært i den situasjonen der du har blitt nødt til å sitte i timesvis for å dele innlegg osv. for å få lesere. Derfor blir jeg skuffa over at du har den holdningen til andre bloggere. "jaja, alt for å ikke miste lesertall" skriver du.. Det er veldig mye som kan sees på som stunt/måter for å ikke miste lesertall på.. Men det trenger ikke alltid å inneholde pupper eller dyrevern. 

Og denne går til alle som blogger.. Vis respekt for andre bloggere og hvordan de jobber på. Ha forståelse for at veien til å oppnå det man vil ikke nødvendigvis er den samme som du velger å ta!! Sånn, da var det sagt!! og sånn bortsett fra denne lille skuffelsen så er jeg egentlig en fan av denne jenta altså.. og skuffelsen går nok snart over...:) :p  Ha en fin kveld alle sammen...♥ Nå skal jeg snart ta kvelden og se om telefonen min har begynt å fungere ordentlig igjen. Tror den har fått kuldesjokk. Den reagerer lissom ikke når jeg trykker på den. Jaja. Kalde Norge!! Brrr.. Må vel leve med det! =)


Bildet er hentet fra tv2.no

Noen der ute som er enige med meg, eller hva er din mening egentlig?

#sophieelise #blogg #kjendis #skuffet #bloggere #dømmende #mening 

LES OGSÅ: 10 GODE GRUNNER TIL Å BLI GRAVID.

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

 

10 GODE GRUNNER TIL Å BLI GRAVID!!

 • 17.01.2016 kl.21:08
 • //
 • Gravid

Hei store og små, tjukke og smale ♥

Å være gravid er som kjent ikke alltid en dans på roser. Graviditet er jo fantastisk i seg selv, men det fører med seg en del ulemper i form av f.eks. kvalme, vektøkning, vond rygg osv. Jeg tenker alltid at man skal prøve å være så positiv som mulig og i dag skal jeg gi dere noen gode grunner til å bli gravid. For i tillegg til det å faktisk få en fantastisk liten skapning ut av det hele, så har graviditeten sine fordeler også!!

Følg med her..

1. Å få stor mage er plutselig blitt noe flott og positivt. De fleste misliker når magen eser ut og får kuleform. Det kan selvfølgelig også være litt uvant når man blir gravid, men dette er noe som både oppfattes som flott og fantastisk. Selv synes jeg det var veldig fint når magen fikk såpass stor størrelse at folk kunne se at jeg var gravid, og ikke bare tro at jeg har lagt på meg. Jeg har aldri tidligere vært særlig begeistret når magen har est utover, men nå er jeg det!! 

2. Man får finere hår. Visste du at gravide ofte får mer glansfult og finere hår. Ikke mister man like mange hårstrå som til vanlig heller, noe som gjør at det blir fyldigere! Fyldig, glansfult hår - Ja, takk!! Hadde dette bare vedvart etter fødsel..;)

3. Man har "lov" til å være sliten. Å være sliten er noe jeg ofte har tatt meg selv i å være. Både før og etter graviditeten. Forskjellen er at nå kan jeg på en måte være sliten med god samvittighet. Det er helt normalt og helt akseptert å være sliten når man her gravid. Er man derimot ikke gravid, kan man fort bli sett på som lat og kjip. Så nyt graviditeten og la deg selv være sliten!! Slapp av med god samvittighet. Du har lov til det, og kroppen trenger det!

4. Puppene blir større! Det sies at puppene kan bli opp til fire ganger så store som utgangspunktet. Heldigvis er det ikke alltid det inntreffer, men ganske sikkert er det at de blir større enn de var og blir enda fastere. Hvem trenger vel silikon, når den gravide kroppen gjør jobben selv!? Dette vil trolig ikke vare evig, så er du en av de med komplekser på dette området, er det bare å nyte tiden som gravid og ammende. :)

5. Aldri mer festbrems! Du kan rett og slett ikke bli tatt for å være festbrems når du er gravid. Det er ingen som forventer at du skal stå å danse på bordet til kl. 4 om natta når du har en bolle i ovnen, dog er det heller ingen som stusser på om du forlater festlighetene når klokka er tolv. Det som derimot kan skje, er at man for skryt for å holde ut lenge og være med til tross for at man er gravid. 

6. Man får ikke mensen. Dette punktet trenger ikke så mye forklaring, bortsett fra at det er heaven on earth å slippe dette i 9 måneder!

7. Alltid noe å prate om. Noen ganger kan det være vanskelig å dra i gang en samtale når man skal prate med folk man ikke kjenner så godt i utgangspunktet. Er du gravid kan du vinke farvel til dette problemet. Alle kan snakka om graviditet og unger og det vil være helt naturlig å komme inn på dette temaet når du er gravid. La samtalen flyte i vei! 

8. Man slipper unna tungt arbeid. Det er faktisk helt sant at gravide ikke skal løfte så tungt, så her er det bare å utnytte seg av tilstanden man befinner seg i. Ikke slit deg ut på tunge løft og kjipe arbeidsoppgaver. Nå kan du la andre ta jobben for deg med god samvittighet. 

9. Spis hva du vil, skyld på matlysten! Er det ikke deilig.. For en gang skyld kan du unne deg selv de deiligste ting, og så er det selvfølgelig bare fordi du er gravid. Joda, man bør holde seg til et sunt kosthold når man skal fostre fram et barn. Men får man cravings, så får man cravings. Kos deg med god samvittighet! Det er jo bare pga. matlysten og du hadde selvfølgelig ikke spist så mye om du ikke var gravid :p

10. Motta ekstra pleie fra de rundt deg. Her er det bare å ta i mot. I løpet av livet er det ikke så ofte man går gravid. Det skulle bare mangle at du fikk litt ekstra pleie. Der jeg merker det mest er fra min egen mor, som selvfølgelig vil gjøre alt for meg (enda mer enn før) og mannen min. En fotmassasje, mat på senga, rydding i leiligheten. Her kan vi ramse opp gode forslag! Det er nok lurt å bidra litt selv også, men det er også veldig deilig å unne seg litt ekstra oppvartning. Har du det bra, har også barnet i magen det bra og dette er vel det beste argumentet du kan komme med! :) Bare det at mannen går ut hver morgen og starter bilen så den er varm til jeg skal sette meg inn er noe jeg setter utrolig pris på ♥ Fikk du ikke lyst til å bli gravid nå, så vet ikke jeg :) Vær vennlig å ta noen av utsagnene med en liten klype salt.. Alt er nok ikke så svart/hvit som dette, men det er viktig å se positivt på livet tror jeg, og være glad for slik ting er og gjøre det beste ut av ting. Jeg tror nok jeg er en ganske lykkelig gravid, selv om jeg også har tøffe dager! Jeg håper og tror at alle gråværsdager er glemt når man plutselig har en liten baby i sine armer! 

Er du/ har du vært gravid.. Er du enig i disse punktene? 

#gravid #svangerskap #28uker #10grunner #baby 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !


 

Finner du innlegget interessant, vittig eller rett og slett er enig i det jeg skriver... Da blir jeg glad om du vil ta deg et par sekunder til å dele innlegget! :) 

BABYENS FØRSTE KLÆR!!!

 • 16.01.2016 kl.14:44
 • //
 • Gravid

Hei dere ♥

For litt siden skrev jeg at jeg hadde vært på salg og kjøpt inn de første babyklærne. Det var romjulssalg og 50& på Name it!! Veldig vanskelig å dy seg må jeg si. Jeg har jo ingen barn fra før, men liker virkelig den butikken!! Klærne er så fine og det virker også som de er av veldig god kvalitet!

Rett over nyttår var jeg også ute for å shoppe meg noen nye sko og endte opp med et par til lille nurket istedenfor. Vel, tenkte å vise dere skattene jeg fant i dette innlegget. Jeg er så fornøyd!!


Er ikke disse helt fantastisk nydelige!! De er i str. 20 og det sies å være ca 1 år. De var satt ned fra 499,- til 99,- Jeg MÅTTE ha dem!


Str. 56 og noe av det første babyen vår kan bruke!


Ble helt forelska i denne buksa...♥


Str. 62 og fortsatt smått altså! Den minste pysjen er i str. 56 da (la den feil). Så mye fint!


Denne jakke er en annen favoritt!


Str. 68 og 74. Gleder meg til å bruke alt sammen! Det som er i blått er i ull og blir deilig utover høsten!Å ordne med babyklær tror jeg ikke at jeg blir lei!! Herlige Rebekka var også innom for litt siden og ga meg masse klær fra str. 56 til 80. Alt ligger bretta og klart og skal snart få sinn plass i klesskapet!! Så deilig å både kjøpe og få klær til babyen! Og tusen takk, Rebekka for alt jeg fikk. Nå føler jeg meg godt rustet til å ta i mot den lille. Nå er det bare 3 måneder igjen og jeg klarer nesten ikke vente. Sikkert greit at det er litt tid igjen også, for jeg har ikke alt som trengs av utstyr og så må det gjerne bli litt varmere i lufta også før jeg tar han i mot. Nå er det jo så kaldt at det nesten ikke går an å være ute! Sånn sett veldig glad for at jeg får en aprilunge!!

Var du tidlig ute med å kjøpe inn klær til babyen? Endte du opp med mye du aldri fikk brukt?

Ha en fin dag, folkens!! Nå skal jeg ut i kongstenhallen og se på innebandy!! :) 

#baby #gravid #klær #mote #babyklær #nameit #sko #svangerskap #28uker

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits