NED 30 KG PÅ 2 UKER!

Hei alle sammen ♥

I dag har det vært første dag med regn på ganske lenge. Egentlig er det litt deilig for da kan vi være inne med god samvittighet. Det gjør at jeg får tid til å både gjøre litt husarbeid, skrive blogg og ligge på sofaen. Man trenger sånne dager innimellom! 

Jeg har i løpet av de siste par dagene gått igjennom alle kommentarene siden jeg lå på sykehuset og endelig fått svart på de. Ja det tok sin tid, jeg vet det. Jeg er så takknemlig for alle gratulasjoner, lykkeønskinger og koselige kommentarer som har kommet inn. Jeg er virkelig heldig! ♥ Likevel kommer det alltid noe oppgulp innimellom de søte, fine kommentarene. Noen har bare så utrolig trang til å prøve å trykke andre ned ved å fokusere på ting som ikke er bra, fint eller lignende. Og da er det jo typisk at man skal bite seg merke i akkurat det, ikke sant? Vel en kommentar førte meg inn på dagens tema, nemlig vekt. Da jeg la ut et innlegg på bursdagen min, som var litt over to uker etter fødselen kom det en kommentar på at jeg fortsatt så litt rund ut. Ja, det var altså noen som klarte å lire av seg den setningen innimellom alt annet, som om jeg hadde sagt at jeg plutselig var blitt tynn.

Mitt svar til kommentaren er at Ja, selvfølgelig så jeg fortsatt litt rundt ut to uker etter fødselen. Jeg ser fortsatt rund ut, nå 7 uker etter. Haha, Det er nesten litt komisk, for jeg la jo ut vekta mi i all offentlighet før fødselen da den var på over 106kg, og før jeg fikk ut mitt lille mirakel så var den sikkert oppe i 110, så hvordan jeg ikke skulle sett "litt" rund ut to uker etter fødselen skjønner ikke jeg. Går det an å gå ned 30 kg på to uker?? 

Å legge på seg i svangerskapet er helt normalt, og jeg la vel kanskje på meg litt i overkant tror jeg! Vel, sånn ble det og sånn er det. Jeg skal helt klart tilbake til vekta jeg hadde før graviditeten, men det skjer ikke over natta og for å være helt ærlig så har ikke det vært mitt hovedfokus midt oppe i å bli kjent med min lille skatt, sykehusbesøk, bleieskift og brystbetennelse. Jeg tok også keisersnitt, noe som har gjort at jeg ikke har kunnet trent. Jeg vet at med et normalt sunt kosthold og mosjon så kommer jeg til å gå ned, men det vil ta litt tid. Jeg har tidligere kastet meg på utallige kurer, men det er ikke slik det skal skje nå. Jeg vil fokusere på å være sunn og aktiv og da vil resultatet enkelt og greit komme av seg selv. Jeg gleder meg dog veldig til å få tilbake kroppen min om jeg kan si det på den måten, for jeg har vel knapt et plagg jeg føler meg vel i om dagen. Men hver dag og uke er en mulighet til å gjøre noe godt for kroppen min og den muligheten har jeg tenkt til å gripe. Nå kan jeg endelig begynne å trene sånn smått igjen også og det gjør ting litt lettere. Foreløpig har det bare blitt gåturer med vogna, og det har i grunn vært slitsomt nok. Neste uke skal jeg gjøre comeback på Spenst og gleder meg faktisk litt til det, selv om jeg vet det blir dritslitsomt. Jeg skal begynne pent, så jeg ikke går på en smell. Foreløpig har jeg gått ned ca 13kg siden fødselen (inkludert hva babyen veide osv.), og jeg har en del igjen for å si det sånn, så det blir spennende å se hvordan kroppen kan forandre seg i løpet av sommeren og høsten! 

♥ Going back in that shape!! ♥


Slik så jeg ut på utdrikningslaget mitt som var et par måneder før jeg ble gravid!

Har du vært gravid? Hvor fort gikk du ned i vekt etterpå? 

Ha en fortsatt fin kveld folkens! Nå ser jeg sola titter fram her igjen. Åhh, måtte dette bli en knallsommer!! Følg meg gjerne videre for oppdateringer på livet som mamma til Marcelo, vektnedgang og ellers litt oppdateringer på mote, skjønnhet og mer babystæsj!! 

#vekt #svangerskap #gravid #trening #mamma #kropp 

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

OCTOBER GOALS!

Hei dere!! ♥

Da er vi endelig tilbake igjen. Klare for nye blogginnlegg og masse spenning. Jeg tror jeg kan love at det blir en del nytt (og kanskje spennende) å lese om framover. Og for å kicke det hele i gang etter "bloggferien" min, så tenkte jeg å starte med et OCTOBER GOALS innlegg. Jeg synes det er veldig givende å sette seg mål. Det gir liksom en ekstra motivasjon i hverdagen. Jeg er heller ikke så fan av ting man skal forandre på for alltid. Jeg føler det kan være veldig demotiverende å f.eks tenke at man aldri mer skal spise sjokolade igjen. I tillegg så er det ganske urealistisk også. I hvertfall i mitt tilfelle. Nei, å sette seg mål for en måned av gangen har jeg trua på, og her er hva jeg ønsker å oppnå i Oktober:


Jakke Fra SheIn finner dere HER (sponset)

Planlegge uka hver søndag. Dette er måneden der Kristine skal få tilbake strukturen i livet sitt. Jeg vil sette opp hva jeg har av planer for uka som kommer, treninger jeg vil gjennomføre, venninner jeg vil treffe, gjøremål i heimen og innkjøp. For all del, jeg skal ikke slutte å være spontan, for det er vel noe av det jeg er best på. Men det føles godt å ha noen planer, for da er man i hvertfall ett skritt nærmere å få det gjennomført.

Være aktiv hver dag. Da tenker jeg ikke treningsøkter, men f.eks. gå en tur eller gjøre noe aktivt for helsa. Det hadde vært deilig å få inn noen gode rutiner før kulda setter inn. Da blir det så mye mer tiltak. Minimum 30 minutter hver dag er vel ikke for mye forlangt?

Lese en bok. Det er det faktisk lenge siden jeg har gjort, og jeg savner det litt. Jeg kommer ikke til å velge en tung og lang roman, for det orker jeg ikke. Men en som er ganske lettlest og som fanger min oppmerksomhet. Siden mannen skal på ferie/hjem uten meg, så får jeg faktisk litt mer tid til sånt. Noen som anbefaler noe? Jeg liker drama. Gjerne sanne historier. 

Spise fisk to dager i uka. Dette er vel et mål som alltid går igjen hos meg. Jeg er glad i fisk, men ikke så kreativ når det kommer til å tilberede den, så her må jeg dra meg litt i nakken og prøve meg fram. Eventuelt så blir det laks to dager i uka. Funker det og :)

Alltid ha frukt i huset.. og spise det. Jeg er veldig glad i frukt, men glemmer det litt innimellom. Mannen min kan sikkert spise en halv bærepose med frukt om dagen, så jeg har litt å lære av han. Dette er et mål jeg gleder meg til, fordi det er så deilig med frukt. Det handler bare om å bli litt mer bevisst!

Rydde i tinga mine. Jeg har ganske mange ting liggende fra jeg gikk på skolen og fra min tidligere leilighet, som jeg trenger å få sortert i og mest sannsynlig kasta. Planen er å få ryddet i dette for å finne ut av hva jeg har og kvitte meg med alt jeg ikke trenger. Plastikkeskene står klare, så det er egentlig bare å sette i gang. 

Sove mellom 7 og 9 timer hver natt. Det finnes ikke noe verre enn å være trøtt og det finnes ikke noe bedre enn å være utvilt, så hvorfor skal det være så vanskelig. Valget er enkelt, søvn må bli prioritert. Meeeeen... ikke for mye, for da er det akkurat som om man aldri våkner. Ikke lett..

Bake hjemmebakt brød eller rundstykker. Det har jeg tenkt på en stund, så nå setter jeg det opp som mål for Oktober. 

Spare penger. Etter en sommer med bryllup og ferie er det tid for å spare penger. Vi tenker jo å søke lån på leilighet etterhvert, så jeg må bare bli flink til å spare. Vel utgifter er utgifter, men det er veldig mye å spare på mat og sånne unødvendige ting som kafébesøk og sånt. Man får heller finne på ting som ikke koster så mye.

Få flere lesere på bloggen. Etter en måned med bloggtørke, så blir vel ikke dette målet så vanskelig å nå, men målet er å øke interessen for bloggen. Flere unike lesere og flere sidevisninger. Håper innleggene jeg kommer med framover kan bidra til det. Et ganske overfladisk mål, men føler det er viktig å ha dette som mål når man driver en blogg. Mitt lesertall varierer veldig, men målet er først å fremst å komme opp i 1000 daglige lesere (som et stabilt lesertall), selv om ikke jeg tror det skjer i løpet av Oktober. Vi får se! Hvis du vil hjelpe, så del bloggen og innleggene mine :) Det setter jeg alltid pris på! 

Oppdatere instagram. Nok et overfladisk mål. Jeg har ikke posta noe på kjempelenge, men det tenker jeg å gjøre noe mer. Jeg digger egenltig instagram. Elsker å scrolle meg opp og ned å se alle de fine bildene. Men på tide at jeg bidrar selv også :) Jeg gidder ikke poste bilder jeg ikke er fornøyd med, så derfor kommer det ikke oppdatering daglig. Men følg meg. Jeg heter Brassefrue der også, så legg meg til!

 

Hva er dine mål for oktober?? 

#goals #mål #oktober #brassefrue #blogg 

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram: Brassefrue

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits