VINNER ER TRUKKET OG JULA KAN BARE KOMME!!

Hei dere ♥

Klokka er over tolv og det betyr at det nå er julaften!! Er du klar? Her har vi kosa oss med grøt i dag, Mandelen lå igjen i kjelen så spenningen var stor gjennom hele spisinga, og vi endte opp med å dele mandelgaven! Uflaks eller urutinert av grøtlagern? Du kan velge ;)

Ellers har jeg kjøpt meg en kjole i dag som skal på kroppen i morra. Det er jammen ikke lett når man er gravid, og egentlig vet jeg ikke om den er så fin engang, men den er veldig julete, komfortabel og den var på salg, så da sier jeg meg fornøyd og så må jeg bare glede meg over at magen har blitt ganske stor nå ♥ Kjøpte også inn alkoholfri cider fra Fredrikstad Blomster som jeg skal kose meg meg i jula. Den kommer i en slags vinflaske, så jeg føler at det er litt luksus til tross for at det er langt fra vin jeg drikker! 

Jeg har også trukket to kalenderluker i dag! I luke 20 delte jeg ut 5 gavekort fra Japan Photo og vinnerene er annonsert på facebook og instagram!!

Så var den fantastiske luke 22 der et gavesett fra morrocanoil skulle deles ut! 

VINNEREN BLE: MALIN THERESE THORVALDSEN!!  GRATULERER!! Du vil bli kontaktet!! :) 

Planen var å laste opp en ny luke nå, men fordi jeg ikke har fått helt klarsignal fra sponsor med riktige lenker sparer jeg den til senere og så får det heller bli en romjuls eller nyttårskonkurranse!! =) Tusen takk til alle som følger og som har vært med på kalenderen!" Det har vært hektisk til tider, men utrolig gøy!! Veldig hyggelig å kunne glede og overraske så mange der ute!! Tusen takk til alle dere som har sponset også. Både jeg og alle leserne er veldig takknemlige!!

Følg med videre for flere konkurranser!! <3 Nå skal jeg la juleroen senke seg her og nyte tiden med familie! Vi blir hele 19 stk her til middag i morgen og jeg gleder meg masse til å se alle sammen og feire en utrolig koselig dag!! Som dere vet har vi gjort det litt annerledes med julegaver i år. Det skal jeg fortelle mer om senere, men kan si at det har vært mye mindre stress og mye mer kos i forbindelse med julegaveshopping for meg i år!! Jeg er superfornøyd med at vi ble enige om å moderere oss i år!! 

Håper alle koser seg i morra og at vi klarer å nyte tiden med dem vi er glad i! Sender også mange gode tanker til mennesker der ute som ikke har det så godt, som enten gruer seg til jul, som er på flukt eller som av en eller annen grunn ikke har det så bra på julaften!! Måtte denne julen bli noe positivt for alle, uansett forutsetningen! ♥

GOD JUL!! ♥

LUKE 22: MOROCCANOIL GAVESETT FRA LAILA´S FRISØR!!

Hei vakringer ♥

Dagens luke kommer sent, men godt!! Det har blitt 22. desember og i dag er det nok en gang Laila´s frisør som er sponsor. Denne gangen deler jeg ut et gavesett fra MoroccanOil. Hydration Essentials Gift Set er et lekkert gavesett for hår som trenger fuktighet. Moroccanoil Hydrating pleier og gir fuktighet til håret og etterlater det mykt og glansfullt.

Dagens luke: Moroccanoil gift set!

Moroccanoil ? en suksesshistorie! Moroccanoil er den nyskapende og ledende aktøren innen hårprodukter med arganolje. Moroccanoil har skapt revolusjonerende hårprodukter for styling, finishing og pleie med garanterte resultater. 

Arganolje er en fantastisk gave fra naturen som kun finnes i det sør-vestlige Marokko, og som er en kraftig antioksidant, UV-beskytter og nøytraliserer frie radikaler. På grunn av det høye innholdet av antioksidanter, fornyer arganolje cellestrukturen på en naturlig måte, øker hårets elastisitet og gir glans til tørt og livløst hår. Arganolje finnes i alle produktene. Dette gavesettet inneholder: Moroccanoil Treatment 50 ml, Moroccanoil Hydrating Shampoo 250 ml, Moroccanoil Hydrating Conditioner 250 ml og Moroccanoil Intense Hydrating Mask 75 ml. Perfekt for håret!! =)

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 22 OM Å VINNE DETTE MOROCCANOIL GAVESETT FRA LAILAS FRISØR, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik LAILAS FRISØR sin facebookside HER og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 22 HER. (Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =) Jeg kjenner ikke igjen alle navn!Lykke til!! Vinneren trekkes i morgen kveld på selveste lille julaften. Da trekkes også vinner av luke 20, som du finner HER!


 

VINNER AV LUKE 21 OG ET HERLIG UNDERTØYSETT FRA CHANGE BLE: MARIANNE !!! Du vil bli kontaktet! :)

LUKE 21: VALGFRITT UNDERTØYSETT FRA CHANGE LINGERIE!!!

Hei dere ♥

Jeg blir helt overveldet selv over alle de fine premiene jeg får lov til å dele ut i min kalender!! Dagens luke er sponset av Change Lingerie Fredrikstad. I dag deler jeg ut et valgfritt undertøysett på inntil 800kr. Å som jeg har gleda meg til å dele ut denne!! Jeg sverger selv til undertøyet fra Change og helt siden jeg oppdaget denne butikken har jeg ikke kjøpt undertøy noe annet sted. Det er faktisk helt sant!! Til bryllupet kjøpte jeg inn to nye sett fra denne butikken i Fredrikstad og ble superfornøyd!! Det som er så fantastisk med Change er at de har noe for alle, uansett størrelse (skåler fra A - J). Dessuten er ikke prisen så stiv som på andre rene undertøysforretninger. Jeg anbefaler absolutt å besøke Change om du er ute etter noe fint og behagelig undertøy. Du har kanskje opplevd å finne det lekreste undertøysettet, men så sitter det ikke pent på, eller at alle som faktisk sitter godt på ser helt forferdelige ut? Den tid er forbi. Hos Change kan du finne noe som både ser utrolig flott og sexy ut og som sitter som et skudd!! Tro meg, jeg har hatt mange frustrasjoner opp igjennom med å finne riktige bhér. Change har alt fra flotte blondesett til enkelt bomullsundertøy. I tillegg har de noen utrolig fine kimonoer der. Jeg har også alltid vært fornøyd med personale som jobber på Change. De er utrolig flinke til å hjelpe deg å finne den perfekte bhén til din kropp ♥

Change Fredrikstad vil gjerne dele ut et undertøysett (bh + truse) til den heldige vinneren. Pris varierer litt fra modell til modell, men vinneren kan velge et for inntil 800kr, og da kommer du til å få et skikkelig fint sett!!!Over ser dere et lekkert undertøysettet fra serien Hannah fra Change. Man kan som regel velge forskjellige varianter i de forskjellige seirene. Hannah er sensuell og eksklusiv i lekker sort med flotte blonder og søte detaljer. Bhéne til Hannah er Triangle with wire som går fra str60-85, A-J (pris 600kr) eller Full shaper som går fra str 65-95, DD-K (pris 650kr). I tillegg finnes forskjellige underdeler som går fra str 34 til 48. F.eks hipster string eller vanlig hipster. De har også en fantastisk Kimono i denne serien fra str. S - XL (pris 650) som du ser på bildet. Vinneren kan velge helt fritt fra undertøyet i butikken, så dette er bare et eksempel :)

Premien er gitt av Change Fredrikstad, så om du vinner og bor i nærheten vil du få premien din der. Bor du langt unna, så ordner vi at du kan prøve undertøy i en annen Change butikk og få det tilsendt. :)

 

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 21 OM Å VINNE ET UNDERTØYSETT FRA CHANGE, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik CHANGE sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER (om du ikke allerede har gjort det). (Begge sidene).

♥ DEL gjerne dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 21 HER.  får da et ekstra lodd i trekningen).LYKKE TIL!!! Vinneren trekkes i morra!! :) Bli med, del og få med venninnene dine!!! ♥

Bare 3 dager til JUL!! ♥

 

LUKE 20: 5 GAVEKORT PÅ FOTOBOK FRA JAPAN PHOTO!!

Hei folkens og velkommen til en ny uke og en ny luke!!! ♥

I dagens luke deler jeg ut hele 5 gavekort fra Japan Photo!! Hvert gavekort har en verdi på 349kr pr.stk og gavekortet gjelder CEWE FOTOBOK. Hvor ofte er det ikke at vi samler opp en haug med bilder på pc`n og så ser man nesten aldri på dem igjen. Å ha en fotobok er gull verdt! Da kan man samle de fineste bildene og lage et minne man har i evig tid. Jeg har selv lagd en sånn bok til mamma sin bursdag og det er utrolig hvor mye glede vi har hatt av den boka. Det blir noe helt annet å sitte å se på bilder i en bok, enn å lete de fram på en pc.
Det finnes mange varianter av CEWE FOTOBOK og den billigste koster 65 kroner. Derfor har du med dette gavekortet virkelig mulighet til å lage en fin bok! Du kan sjekke ut variantene og prøve deg fram ved å klikke her: CEWE FOTOBOK. Enten om du vil få orden på dine egne bilder, eller gi bort en koselig og personlig bok til noen til jul, så er dette absolutt en luke dere bør være med på. Dette er noe alle vil sette pris på tror jeg!

I dag blir det 5 vinnere, noe som gjør at vinnersjansen er veldig stor!! Få med venner, så flere får mulighet til å vinne!

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 20 OM Å VINNE GAVEKORT FRA JAPAN PHOTO, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

DENNE GANGEN KJØRER JEG EN FACEBOOK-  OG INSTAGRAMKONKURRANSE. DU KAN DELTA PÅ BEGGE FOR DOBBEL VINNERSJANSE. 

FOR Å DELTA PÅ INSTAGRAM KLIKK HER: BRASSEFRUE LUKE 20

FOR Å DELTA PÅ FACEBOOK KLIKK HER: BRASSEFRUE LUKE 20

Lykke til! Vinnerne trekkes 23. desember!!!

Besøk og lik gjerne Japan Photo her: Japan Photo!


 

VINNER AV LUKE 19 BLE: KARI!!! Du vil bli kontaktet for å få gaven din fra The Body Shop!! :)

LUKE 19: GAVESETT FRA THE BODY SHOP!!!

Hei alle fine ♥

Dagens luke er sponset av The Body Shop og nok en gang gir de bort et fantastisk gavesett!!

Dette gavesettet er fra den helt nye plommeserien til The Body Shop "Frosted Plum" og inneholder shower gel, body butter, sugar scrub og shimmer lotion, alt med deilig duft av plomme!!! Jeg elsker når Body Shop får inn nye dufter og denne er utrolig god! Passer både for den unge og den litt eldre. Utrolig delikat!!! Gaven kommer i en plommeformet nydelig eske. Den er til å forelske seg i! Kunne du tenkt deg en sånn selv, eller kanskje gi den til en spesiell person!?

Dagens luke: Gavesettet "Frosted Plum" fra The Body Shop!

Jeg har selv tidligere jobbet i The Body Shop og jeg elsker produktene derfra. Hvem gjør ikke det egentlig? De er delikate, fargerike, lukter helt herlig og er gode mot huden. Produktene er heller ikke testet på dyr, noe som gjør at svært mange sverger til The Body Shop. Produktene kan absolutt anbefales! Du kan lese mer om ingredienser og lignende her: The Body Shop

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 19 OM Å VINNE DETTE HERLIGE GAVESETTET FRA BODY SHOP, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik BODY SHOP sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER (om du ikke allerede har gjort det). (Begge sidene).

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 19 HER.  får da et ekstra lodd i trekningen).

Lykke til!!!  Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut! :D

Det er viktig at du følger oppskriften for å vinne. Jeg sjekker den som blir trukket. Alle kan delta!!!


VINNER AV LUKE 17 OG DEN FANTASTISKE PLEASEBUKSA BLE: KAREN!!! Gratulerer!!! :) Du blir kontaktet for å få buksa di!

 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits