2017 - VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!!

Åhh! 2017 - måtte du bringe lykke, kjærlighet og nye muligheter! Det er noe veldig befriende med å starte et nytt år. Man kan på en måte ta med seg det gode fra året før, legge det som ikke er så bra bak seg og starte med blanke ark! Jeg er veldig spent på hva det nye året vil bringe meg og min lille familie! De siste årene i livet mitt har jo vært mildt sagt innholdsrike. Vi snakker jorda rundt reise, ny kjæreste, ny jobb, giftemål, graviditet.. 2016 var et fantastisk år der den største begivenheten av alle var å få lille Marcelo! Det kan faktisk ikke måle seg med noe annet, men det gjør bare at jeg gleder meg til fortsettelsen. 2017 skal bli et år der det kommer til å skje masse for vår det.

Om bare tre uker dra vi på en langtur til Brasil. For første gang med lillegutt. Det er noe vi gleder oss til og samtidig er veldig spente på. Nesten to måneder blir vi borte. Vi skal besøke familie og vi skal nyte alt det deilige Brasil har å by på. Tenk så deilig å dra til knallsommer når det er mørkt og trist her hjemme. Det skal bli sååå bra!

Vi har også nylig fått huslån, noe som betyr at søken etter ny bolig virkelig begynner nå. Det har lugget veldig lite ute nå i jula, men jeg håper at en bolig er kjøpt innen sommeren! Og det er noe jeg nesten ikke klarer å vente med. Til tross for at vi trives godt der vi er nå, så bor vi ikke alene og det er noe med å ha sitt eget. Det blir bare enda mer etterlengtet når man får barn. Jeg er så spent på hvor vi ender opp og hvordan alt blir.

Utenom dette så gleder jeg meg bare til å se alt som skal skje med Marcelo. Vi håper han snart begynner å krabbe og etter det går det nok bare slag i slag og vi kommer sikkert til å lengte tilbake til den tiden hvor han ikke var så aktiv. Men sånn er det! Det er jo supergøy å følge med på utviklingen. 

Har vi noen nyttårsforsetter da tro?

Blir det klisje å si at jeg skal bli sunn? Ja, jeg vet. Men det skal jeg faktisk. Jeg har sakte, men sikkert jobbet med å få tilbake kroppen min etter graviditeten og er på god vei, men nå trenger jeg å Step it UP, og det finnes vel ingen bedre start på det enn et nytt år! Januar gir håp og nå gleder jeg meg faktisk til å rydde vekk julemarsipan og annet julesnacks og finne fram vannflaska og treningstightsen. Jeg har jo faktisk en Brasiltur å se fram til om noen uker, og det gir bare en ekstra motivasjon! 

Ellers har jeg et fortsett om å få orden på livet. Det høres stort ut og det er det kanskje og, men jeg skal få rydda i alt jeg har og få oversikt. Jeg har jo faktisk flere esker i kjelleren med ting jeg ikke husker hva er lenger. Men jeg tror det kan passe inn i et nytt hjem. Det blir jo nesten julaften på nytt å begynne å titte i de eskene. Ellers skal jeg få orden på bilder, videoer og papirer. Jeg får ro i sjela når ting er på plass og jeg må rett og slett sette av tid, for jeg vet ikke om en ting som er mer tidkrevende enn å ordne med bilder. Så slitsomt, men så fantastisk når man er ferdig! 

Så det ble vel to forsetter det da! Det skal jeg klare altså!! Det er ikke et forsett, men jeg har vært ekstremt sløv med blogging og det har blitt litt reklame og mindre av de personlige innleggene i det siste! Der må jeg skjerpe meg og jeg håper at jeg får bra nok nett i Brasil til å dele opplevelsene våre derfra med dere!! Denne bloggen var jo en gang en reiseblogg! :)Godt nytt år alle sammen!


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

EN TRIST DAG FOR OSS! MEN SÅ MANGE GODE MINNER!

Hei dere ♥

Har dere det fint? I dag har vi nesten bare sovet, for helgen og spesielt gårsdagen har vært ganske trist her i huset. Vi har jo de siste tre - fire ukene hatt besøk av tanta og farmora til Marcelo her. De bor i Brasil og fikk møte lille prinsen for første gang når de nå var her. Det har vært så hyggelig å ha dem her siden slutten av September og i går måtte vi altså si ha det til dem igjen. Vi kjørte de til Gardemoen og flyet gikk 16.55. Det var en veldig trist dag både for oss og dem. Det ble mange tårer på flyplassen og det virket også som Marcelo var preget, selv om han sikkert ikke skjønner helt hva som skjer. Det har vært så koselig å se hvor nærme Marcelo har kommet dem på bare noen uker. Det er det som er synd med å ha familie på andre siden av jorda. Skulle jo ønske vi kunne få enda mer tid sammen med dem. Men nå er det bare å glede seg til neste treff, som sannsynligvis blir i Brasil i Februar!! Vi gleder oss som bare det! ♥

Vi sitter igjen med mange gode minner da og vi har både hatt barnedåp og eller kost oss i det fine (?) høstværet. Vi har gått turer, vært i Oslo og ellers kost oss hjemme og i nærmiljøet. Helt perfekt! 


Marcelo i Lillelam ulldress fra fineste torgunns.no (her sammen med Vovó)

Dette var litt av alle fine minnene vi har fra de siste ukene. Det er også derfor det har vært så dårlig med oppdatering her på bloggen. Men har som vanlig masse fint som kommer!! Nå er det litt tilbake til rutiner for vår del. Begynne å stå opp før, tilbake til normalt kosthold, begynne å trene igjen og så har jeg ellers mange planer for ting jeg skal gjøre hjemme og på bloggen! Så følg med :) 


Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram om dagen og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

EN STOR DAG FOR OSS!!

Hei dere ♥

Jeg har ikke hatt så god tid til å oppdatere dere, for her har det gått litt unna det siste døgnet!! :) Forresten, så klarte jeg sånn halvveis å følge planen min i går. Var et par små ting som ble utsatt til i dag. Blant annet et blogginnlegg.. Og det er jeg fornøyd med!!

Nå står vi på farta til å dra å hente Marcelos farmor og tante på Gardemoen!! Det er deres første gant i Norge og blir dere første møte med Marcelo!! Så dette er en veldig stor dag for oss alle! Vi gleder oss! De setter seg straks på fly fra Frankfurt nå. Kommer tilbake med mer senere! 

Marcelo har dressa seg opp for sitt første møte med familien ♥

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Å FØLGE SINE EGNE PLANER!

Hvorfor er det så sinnsykt vanskelig? For å si det som det er så er jeg en jævel på å planlegge ting. Jeg elsker det. Skrive lister opp og ned på hva jeg skal gjøre, handle osv. Det føles så utrolig deilig å bare få det ned på papiret, svart på hvitt. Dette skal jeg gjøre. Og i hodet mitt da så er det jo allerede gjort. Jeg har fått oversikt og det er veldig bra. Men så kommer det til å følge planene sine da. Planer jeg har lagd helt selv. Planer som jeg tenker at jeg må og skal gjøre. Hvorfor er det så vanskelig å følge sin egen plan?

Jeg kan for eksempel sitte på kvelden og planlegge hva jeg skal gjøre neste dag. Jeg planlegger alt fra når jeg skal stå opp til hva jeg skal spise, handle , gjøre osv. Alt virker veldig greit å gjennomføre.Men så skjer det noe. Jeg legger meg kanskje litt senere enn jeg hadde tenkt. Jeg har jo tross alt brukt en time eller to på å planlegge hva jeg skal gjøre. Og det er viktig. Så da står jeg visst ikke opp kl 9 likevel da. Den blir kanskje 11, og frokosten er ikke inntatt før klokka er nærmere 13. Jeg måtte jo ordne litt med lillegutt først og sette på et tvprogram jeg kan se til maten og lese gjennom noen blogger. Brått har halve dagen gått og det eneste jeg har klart å gjennomføre av planen min er å stå opp, ta vare på Marcelo og spise. Noe som strengt talt er ting som går av seg selv og faller seg veldig naturlig. Det er bare en ting å konkludere med. Jeg er tiltaksløs. Jeg veldig ting jeg har lyst til framfor ting jeg bør gjøre. 

Planene trenger altså å være veldig lystbetont for at jeg skal klare å gjennomføre de. Om jeg planlegger fest eller reise f.eks så har jeg null problem med å gjennomføre. Planlegger jeg gjøremål, så kommer det merkelig nok alltid noe i veien. Vel, la oss håpe det er et forbedringspotensiale her. Det MÅ være et forbedringspotensiale.. Om to dager får vi besøk fra Brasil og det er et par ting jeg vil ha i orden til da. Senger, klesskap, innkjøp osv. Litt er gjort, men resten står på planen for morgendagen. I kveld skal jeg prøve meg igjen. Skrive en detaljert plan med klokkeslett. Jeg skal være realistisk. Men jeg skal rett og slett tvinge meg selv til å gjennomføre planen. Jeg må bare få kjenne på den følelsen av å klare å følge min egen plan. For en gang skyld!!

I løpet av de soste dagene har Marcelo rukket å bli 5 måneder og jeg har også hatt et me&i party her hjemme. Innlegg om begge deler kommer. Lurer på hvor jeg skal presse det inn i planen, men jeg får det vel til! 

Deler et snasent bilde av min vakre sønn så lenge. Her i klær fra et av våre siste innkjøp!! ♥


Vakker ♥

Noen som kjenner seg igjen?

Tror dere jeg klarer å følge planene mine i morra? 

#planer #familie #baby #hverdagsliv #mammaliv #tiltaksløs 

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut September får alle mine lesere/følgere 15% ved kjøp av babynest gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. PS: NÅ HAR DE OGSÅ SALG SOM DU FÅR I TILLEGG TIL MIN RABATT!!

MINIFERIE TIL BØ!

Hei dere ♥

Inneholder sponsede produkter

Ting går litt tregt om dagen, eller så er dagene så fulle at jeg får dårlig tid til ting. Eller så prioriterer jeg litt feil. Når jeg tenker meg om så er det nok det siste, for jeg burde har mer tid enn før, men jeg er nok en livsnyter og velger ofte å gjøre de tingene jeg har lyst til og ikke det jeg burde gjøre. Nå er vi allerede kommet til en ny uke og dette innlegget begynner å bli litt sånn "velkommen etter innlegg", men jeg tror uansett at det er nytt for dere. For en uke siden dro jeg, Marcelo og brødrene mine Jonas og Michael for å besøke bror Philip som studerer i Bø i Telemark. Vi bestemte oss for å leie en campinghytte da det hadde blitt en smule trangt på rommet til Philip. Vi leide oss inn på Bø Hytter og Camping og jeg må si meg veldig fornøyd med valget og kan virkelig anbefale dette stedet til andre som skal til Bø. Det ligger rett ved Bø Sommerland og har også mange morsomme aktiviteter på selve Campinga som blant annet minigolf, basseng og stor klatrepark (Høyt og Lavt). Vi var der utenfor sesong så var en del som ikke var oppe, men likevel koste vi oss. Vi spilte minigolf og hygget oss i den fine campinghytta. Så morsomt å ha med Marcelo på tur også. Han er virkelig en grei liten kar å ha med seg! Han sov mesteparten av bilturen bort og når han var våken var han fornøyd. Vi passa på å stoppe så også han fikk strekke litt på kroppen. Er jo rart med det, men de sitter jo fastspent i setet sitt og det er viktig å tenke på at de også kan ha behov for å bevege på seg. Vi klarer jo å bevege oss greit mens vi sitter i bilen, men det er litt annerledes for et lite barn, så greit å ha det i bakhodet. Marcelo var som vanlig en solstråle hele turen og vi benyttet anledningen til å knipse noen bilder av han i Campinghytta.

Bodyen han har på seg her er fra me&i (sponset)

Har blitt sterk i nakken og koser seg mer i mageleie nå..♥​

På kvelden dro vi inn til sentrum og tok middagen på den fine restauranten "Den Gode Nabo", populært kalt "Nabo`n". Her var jeg og spiste forrige gang jeg var i Bø også og jeg drar vel hot neste gang også. Restauranten er kjempekoselig og maten er nydelig, så vi skal ikke klage!Philip bestilte seg speket andebryst!


Jonas sin Hamburgertallerken!


Jeg og Gorbi endte opp med biff i pitabrød.


Marcelo koste seg sammen med oss på Restauranten!

På kvelden kosa vi oss på hytta og sov godt gjorde vi også. Det var to køyestenger + en familiekøyeseng, så Marcelo lå ved siden av meg i babynestet sitt i den største senga. Dagen etter tok vi oss en deilig frokost, vasket oss ut av hytta og dro en liten tur hjem til Philip før vi satt kursen mot Fredrikstad igjen. Da ble Marcelo med meg på sin første fotballkamp noen sinne! 
 

Både jeg og Marcelo har på oss klær fra me&i på bildene (sponset)Superfornøyd med min nye bukse og trøye fra me&i. Marcelo har også ny kosedress fra samme merke!

Og et par bilder av hytta innvendig!
Takk for en fin tur til Bø.Vi kommer igjen, Philip! :)

Noen andre som har vært i Bø? Hvor overnattet dere? 

#bø #miniferie #camping #sponset #meandi #mote #hytte #mamma #familie

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Ut August får alle mine lesere/følgere FRI FRAKT ved kjøp av babynest eller Tipitelt gjennom babynest.no (annonse). Bruk rabattkoden: BRASSEFRUE når du bestiller. Klikk HER for mer informasjon. 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits