LIVET PÅ LANDET!

Hei igjen dere ♥

Her nyter vi late dager på landet. Vi bor på en bondegård med hester, hunder, høns og en katt. I går tok vi oss en tur med hundene på kvelden og da hadde jeg med kamera mitt. Er jo så kost å knipse litt av niesa og nevøen. Tenkte dele noen bilder fra livet på landet her i Tinglev i Danmark. Tinglev ligger ca 20 minutter fra den tyske grensa, så vi er ganske langt syd. I dag har vi vært på ringeridning og sett på hester ri og konkurrere med å løpe og dytte en stav inne i en ring. Ganske sær og rar sport, men sikkert fint for de som driver med det. Hestene var iallfall fine! Om en time eller to kommer kusinene mine og deres familie hit. Det blir koselig! :)
Liker du deg på landet? 

#landet #bondegård #sommer #danmark #tinglev #hester #barn #dyr


 

LES OGSÅ: CAMPING OG SOMMERLAND I DANMARK  OG   MY FAVORITE DENIM JACKET!

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Blogurat

CAMPING OG SOMMERLAND I DANMARK!

Hei igjen dere ♥

Etter et par fine dager i København, kjørte vi over til Jylland for å teste campinglivet litt! Vi booket oss inn på Jelling Camping som ikke ligger så langt fra Billund. Den første dagen gikk med til å slappe av på plassen og gjøre oss litt kjent. Måtte også en tur på SuperBrugsen som er en kjent daglivarehandel i Danmark. Det er alltid så spennende å gå på matbutikker på nye steder. Kanskje man kommer over noen skatter som man ikke har funnet tidligere. Jeg tror vi brukte en time på butikken. Så mye deilig! I danmark kan man jo også kjøpe vin i butikken. Ikke feil :) Campingen ellers var helt ok. Vi bodde i en liten hytte med 4 sengeplasser og et lite kjøkken (les: en kjøkkenbenk med vask) og et lite bord. Utafor var det også en plass som vi kunne sitte og slappe av på. Do og dusj var nede ved resepsjonen. Der var det også en Café slik at man kunne kjøpe seg mat og drikke om man trengte det. Det var veldig fint der for barn fordi det var stor lekeplass, minigolfanlegg og gratis inngang til friluftsbadet som var rett ved siden av. Det som trakk ned på oppholdet var at de annonserte med at de hadde internett, men den fungerte ikke i det heletatt omtrent (fikk etterhvert en kode vi kunne bruke rett ved resepsjonen), dårlig belysning på hele området. Når det ble mørkt, så ble det mørkt for å si det sånn. Ellers hadde det vært hyggelig om caféen hadde vært åpen lenger, eller om de iallefall kunne latt lysa stå på på kvelden, for da kunne man ha kost seg sammen der =) Men alt i alt var det helt ok for vårt opphold. 

På torsdag dro vi avgårde igjen. Nå var det Djurs Sommerland. Dette ligger ikke så langt fra Århus og blir ofte omtalt som Danmarks beste sommerland. Det er nok ikke uten grunn fordi det veldig stort der og noe for enhver smak. Hele parken var delt inn i forskjellige temaer, der du fant attraksjoner for store og små! Vi trodde vi hadde god tid, men tiden gikk veldig fort i denne parken, derfor anbefaler jeg å ta seg god tid eller dra dit over to dager. Iallefall hvis man er glad i å prøve ting. Det var ikke så varmt der da vi var der, så vi beholt klærne på, men den ene avdelingen var en vannpark med mange sklier og lignende. Det så veldig fint og morsomt ut, men det får vi ta igjen senere :) 

Fredagen tilbragte jeg og Mailson på campinga med deilig frokost og lunsj, lesing og en tur på friluftsbadet, mens de andre dro på Legoland! Det var kjempedeilig med en rolig dag etter så mye farting. I dag våknet vi til pøsende regn, og det passet jo greit for i dag skulle vi sjekke ut. Vi kjørte så sørover til Tinglev der tanta mi bor, og her blir vi noen dager. Ho på bor på en gård ute på landet, så her blir det avslapping og kos med dyra! Det skal jeg fortelle mer om senere. Her kommer det noen bilder fra dagene på Jelling, og så skal jeg ta meg et glass vin og slappe av litt!! Digg Digg Digg! =)Håper dere likte bildene!

Hva er ditt favoritt sommerland? 

#sommer #sommerland #danmark #djurs #jelling #camping #bilder #kos #familie #kjærlighet #foto 


 

LES OGSÅ: COZY IN COPENHAGEN!  OG   MY FAVORITE DENIM JACKET!

COZY IN COPENHAGEN!

Hei dere! ♥

I dag skal jeg fortelle dere om fine København! Mandag tok vi turen ned til København for å starte vår lille ferie med familien. Etter 6 timer i bil var vi framme på Danhostel Amager som ligger rett i utkanten av København. Et helt greit sted for å overnatte når du ikke har tenkt til å bruke så mye tid på hotellet. Vi sov på et 5-mannsrom med to køyesenger og en enkeltseng. Vi hadde ikke eget toalett, men det var rett ute i gangen, så det gikk veldig fint! 

Innlegget inneholder reklame


Bilde tatt på en rasteplass på veien. Dekselet mitt er fra Caseapp.no og nå kan du få 20% ved å bruke koden KRISTINE20 når du bestiller!! =) (adlink)

Noen ganger må man være effektive hvis man skal få meg seg litt når man er på tur. Siden vi bare skulle overnatte her to netter, så måtte vi finne på noe samme dag som vi kom. Vi var sultne og ville gjerne på tivoli. Før har det naturlige valget vært tivoli i sentrum, men nå tenkte vi å prøve et annet. Vi dro dermed til Bakken. Du kan se med en gang du kommer inn at her er det ikke oppdatert på mange år, men det er noe fint med det også. Ting så jo helt likt ut da jeg var liten. Det har en litt gammeldags stil noe som gjør hele opplevelsen litt nostalgisk! Vi satte oss ned på en restaurant nesten med en gang vi kom inn. Den samme Pizza restauranten som for 4 år siden. Nammm det smakte godt gitt! 


Nyter en pils og venter på Pizza!! Jakke fra SheIn.com HER (adlink)


Sinnsykt god pizza!


Her spiller vi på et hestespill! 

Det ble fort kvelden og vi var ganske slitne, så da var det bare å finne senga og lade opp til neste dag! Dag 2 dro vi avgårde til København Zoo. Vi tok bussen fra hostellet og endte opp med å gå av alt for sent så vi fikk oss en ganske lang gåtur. Da vi kom inn var vi så sultne at vi stupte ned på første og beste restaurant for å få en matbit. Jeg var helt ukritisk til hva jeg fikk, bare det smakte greit og ga litt energi. Dette ble faktisk dagens første måltid til tross for at klokka snart var 14. Ikke rart man var litt ukritisk kanskje? 
Ble egentlig ganske fornøyd med maten uansett. Den brokkolisalaten var veldig god, så den vi jeg prøve å lage selv en dag.

Etter litt mat og ny energi var det tid for å titte rundt i parken. Jeg tror jeg har tatt flere hundre bilder av dyr, men det er noe rart med det. Man knipser i vei, men når ser man egentlig på bildene i ettertid. Bilder av dyr som sitter inne i bur eller svømmer rundt i et basseng. Må si det er mer stas å se der og da enn å titte på bilder i etterkant! Skal likevel dele noen bilder av dagen med dere, selv om jeg ikke orker å laste opp uttallige dyrebilder! Her kommer et knippe..
Mr. & Mrs. Pereira 


Meg og lillebror! 

Etter besøket på København Zoo tok vi bussen til sentrum for å finne oss noe mat. Vi gikk av ved togstasjonen og gikk hele veien ned til Nyhavn. En ganske lang tur, men det av absolutt verdt det da vi ankom. Nyhavn er et kjempekoselig sted. En slags kanal med fine gamle hus på hver side som minner veldig om husa på brygga i Bergen. Havnen var full av restauranter som var fulle av folk, så vi måtte vente en stund for å få bord. Vi endte opp på en restaurant som het Nyhavn S, og der ble det en deilig burger med vin ved siden av. Utafor restauranten var det livemusikk og sola skinte. Fikk egentlig litt Amsterdamfeeling av hele stedet. En helt herlig avslutning på kvelden i København. Det var så deilig å sitte der at det både ble en Mojito og en Irish Coffie etter maten.

Se så koselig..Rundt midnatt vendte vi snuta hjemover, men slet litt med å finne riktig buss. Vi kom oss på en, men den gikk ikke hele veien hjem, så det ble en gåtur på ca 3 km. Kan tro vi var slitne da vi kom hjem. Beina sto ikke stille i løpet av hele dagen omtrent. 

Stup i seng da vi kom hjem og veldig fornøyd med vårt Københavnopphold. På onsdag dro vi videre til Jelling Camping her vi er for øyeblikket. Det ligger ikke så langt fra Billund, så ganse nærme mange forlystelsesparker her i Danmark. Kan fortelle litt mer om hva vi har gjort her senere. I morra skal vi ned til tanta mi som bor i Tinglev. Der skal vi bo noen dager på bondegård. Mannen min er superivrig på å ri, så kanskje jeg får prøvd meg på det jeg også!

Flere som liker København her?


 

#københavn #copenhage #danmark #ferie #familie #kjærester #kos 

LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits