hits

NY BLOGG - ÅPNET I DAG!

 • 01.02.2018 kl.22:49
 • //
 • Blogg

Hei alle sammen ♥

I dag har jeg åpnet min nye blogg og dere finner den her: brassefrue.no

Der forteller jeg litt om hvorfor jeg har valgt å starte under eget domene og i løpet av de neste dagene skal jeg blant annet dele dette:

 • Svangerskapskontroll uke 24
 • Kjønnet på babyen i magen
 • Åpnings GIVEAWAY på 1000kr fra Laurbærbarn.no

Og mye mer!! :)

Håper du vil følge meg videre! ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker alle en fortsatt fin kveld ♥


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

FORNYELSE AV BLOGGEN og litt svada :)

 • 28.01.2018 kl.01:13
 • //
 • Blogg

Hei alle fininger og trofaste lesere!

Jeg blir så glad når jeg faktisk titter innom her og ser at folk har kommentert og både lurer på hvordan det går med meg, og etterlyser nye innlegg. Jeg har vært ekstremt sløv i det siste med å blogge og det må jeg bare beklage for det har virkelig ikke vært meningen.

Dette svangerskapet har vært litt tøffere enn det forrige fordi jeg har vært så mye dårlig. Jeg har blitt kvitt bihulebetennelsen (takk til dere som har spurt ♥) og jeg er bedre enn jeg var før jul. Men jeg har fortsatt hatt infeksjon i kroppen, noe som har gjort at jeg har blitt fort sliten og har måtte prioritere litt hva jeg bruker tiden på. Jeg har jo ikke fått gjort halvparten av det jeg hadde tenkt til å prioritere egentlig, Men får vel bare akseptere at sånn er det. Haha.. Det er visst litt annet når man har en liten pjokk fra før og går gravid også. Kan ikke bare legge seg på sofaen å sove da! Jeg jobber halvt nå og skal på ny kontroll 1. Februar så da får vi se hva prøvene og legen sier!! Jeg er i uke 23 nå også så nå begynner jeg å komme et stykke på vei! Det er deilig ♥

Men jeg har det bra altså. Vi flyttet inn i ny leilighet rett før jul også, så har gått med litt tid til å få orden her også. Og vi er så klart ikke ferdig. Ting tar tid, og vi har ikke råd til å kjøpe alt med en gang, men det er greit. Mye å glede seg til også sånn sett! :) I dag har jeg fått ordna masse på rommet til Marcelo da, så det gleder jeg meg til å vise fram snart! :D Veldig fornøyd! ♥

Typisk meg og ikke komme til overskriften før på slutten av innlegget. Jeg har lenge lurt på om jeg skal fortsette å blogge på blogg.no, om jeg skal flytte den til en annen plattform, starte eget domene, eller hva jeg skal gjøre. Jeg har snakket med noen gode bloggvenner og fått litt tips og holder nå på å fornye meg litt, og skal etterhvert starte å blogge under eget domene. Adressen blir da: brassefrue.no, så det tror jeg blir veldig bra. Bare å sjekke den ut allerede, men den er under behandling eller hva jeg skal si, så ikke ferdig enda! 

Grunnen til at jeg vil gjøre dette er at jeg vil eie min egen side, bestemme hva jeg evt. har reklame for på bloggen og for å få en litt mer seriøs side. Jeg har vært veldig fornøyd med blogg.no, men føler jeg er klar for nye ting snart og håper folk vil følge med meg over dit! Det skjer mye spennende framover som jeg gjerne vil dele med dere. Blant annet lurer mange på hvilket kjønn som skjuler seg i magen, og det skal jeg dele på bloggen veldig snart! ♥ Planen er at den nye bloggen skal være klar i løpet av en ukes tid og da tenkte jeg å dele det der! ♥

Ellers har jeg noen nye kjempefine samarbeid som dere kommer til å finne ut mer om! :) 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker alle en fortsatt fin lørdagsnatt! Vi snakkes plutselig igjen! ♥


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

AVHENGIG AV BLOGGING?

 • 23.11.2017 kl.16:07
 • //
 • Blogg

Oh yes! 

Denne skapningen har våknet fra dvale etter et par måneder i koma. Jeg tror faktisk det er akkurat to måneder siden i dag jeg skrev mitt forrige blogginnlegg, og det er vel ikke langt unna at jeg har vært syk i to måneder nå. Jeg er faktisk fortsatt ikke 100% frisk, men det kommer seg. Orker ikke gå i detaljer, men kan si at det i hovedsak har hatt med halsen, brystet osv å gjøre. Øre, nese, hals er det vel noe som heter. Har ikke hatt energi til å drive med blogging og har vurdert å slutte et par ganger i løpet av denne perioden også. Men i dag tok jeg meg tid til å lese gjennom mange gamle blogginnlegg. Mimret litt og greier, og da fikk jeg plutselig lyst igjen. 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært inne på tanken på om jeg bare skal "drite i det". Men så klarer jeg det virkelig ikke. Vender alltid tilbake. Det blir kanskje litt som de som er avhengig av røyk eller lignende. De faller ofte tilbake. Blir kanskje litt teit sammenligning, men på sett og vis så tror jeg at jeg er en smule avhengig. Eller kanskje jeg er redd for å gå glipp av noe.. Bloggen har jo gitt meg noen muligheter og goder opp igjennom, så kanskje det er det jeg ikke klarer å gi slipp på!? Ikke at noe av det jeg har fått er i nærheten av å gjøre opp for tiden jeg har brukt, men det har jo aldri vært meninga heller. Jeg lever jo ikke av bloggen, langt i fra. Så det er kanskje mest å regne som en hobby. En hobby som har blitt en del av meg etter mange år. Men jeg skal si dere at når man først er aktiv på bloggen så tar det tid. Det tar mye tid. Så jeg hadde ikke klart det om jeg ikke likte og skrive og om jeg ikke synes det er gøy. Blant annet synes jeg det er fantastisk at jeg kan se tilbake på minner her på bloggen. Ting jeg aldri ville husket ellers. Derfor sletter jeg heller aldri innlegg. 

Nå ble det litt mye svada her, men det er vel nesten et must når man har hatt bloggpause. Så får de neste innleggene bli mer innholdsrike. Men jeg vil på en måte oppdatere dere trofaste  leserne som er innom bloggen selv om jeg ikke skriver. Beundringsverdig og utrolig koselig! Selv om jeg ikke vet hvem dere er så er jeg glad i der ♥ 

Marcelo tar seg en lur nå. Han våkner vel hvert øyeblikk så jeg benytter anledningen til å fyre løs på tastaturet. Det er nesten umulig for meg å skrive på macen om han er våken. Han er ekstremt klåfingra og enten så prøver han å skrive selv, eller så lukker han igjen macen. Tenk at han snart er 19 måneder gammel... om to dager. Han blir så stor og han er så utrolig morsom om dagen. Jeg gleder meg til å vise dere mer av han og fortelle om alt som skjer. 

Jeg har faktisk flere nyheter å fortelle dere nå, og det ser ut til at det blir et innholdsrikt år dette her og!! Og en av de store tingene jeg ser fram til skjer om bare 8 dager, så følg med!!! Det er noe jeg har venta på i flere år!! Vet du hva det er??

Jeg vet at noen lurte på hvordan det gikk med veganerkosten som jeg holdt på med i september. Det gikk jo egentlig veldig bra og jeg klarte å holde meg til den kosten i en måned. Jeg gikk forresten ned 2,5kg tilsammen og det er jo i og for seg fint siden jeg trengte å gå ned litt, men jeg ser ikke på det som en diett form. Det må i tilfelle være fordi man vil leve som veganer. Jeg følte meg ganske bra i kroppen og savnet ikke kjøtt så mye. Men jeg må innrømme at det var litt slitsomt å hele tiden tenke alternativt med mat. Jeg tror at hvis jeg skulle blitt veganer på heltid så hadde det vært mest for å prøve å redde miljøet vårt, for jeg vet at kjøttindustrien ikke er bra for miljøet. Jeg har ikke noe ønske å leve som veganer, men jeg kan godt tenke meg å spise mer grønt og mindre kjøtt. Om alle hadde gjort det så hadde det faktisk gjort en forskjell. 

Nå skal jeg avslutte dette innlegget og takke for at dere leser igjen! Nå blir det litt Marcelo tid og så skal jeg skrive mer senere. Jeg har masse morsomt å dele med dere!! ♥♥♥

Processed with VSCO with a5 preset
ME - MYSELF - I 


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

BACK TO SCHOOL - BACK TO BLOGGING!!

 • 08.08.2017 kl.16:56
 • //
 • Blogg

Hey alle dere ♥

Velkommen tilbake etter en aldri så liten sommerferie! Så godt å være tilbake igjen! Jeg har lagt bloggen litt på hylla i sommer, fordi det tar litt tid å holde på med og da har det blitt så vanskelig å gjøre andre ting. Men alle trenger en sommerferie, bloggen også. 

Jeg har derimot vært ganske aktiv på instagram da, så om dere vil ha en liten lifeupdate, så kan dere jo gå inn der ♥ BRASSEFRUE  ♥

BXfcfuABUzQ
Siste bilde av solstrålen min fra Instagram.
 
Fritid gir tid til å planlegge og jeg føler jeg alltid har noe gående. Ting jeg skal gjøre, planer, drømmer. Men jeg elsker det. Jeg tror drømmer er noe av det viktigste du kan ha i livet ditt. Jeg lurer på hvordan livet mitt hadde vært om jeg ikke hadde hatt det. Drømmene drar deg lissom framover, de gir deg lyst til å leve, de gir deg noe å leve for! Jeg er en drømmer og det er mye jeg vil oppnå i løpet av de neste årene av livet mitt! Livet går litt for fort noen ganger da og innimellom skulle jeg ønske jeg var 20 år igjen, men med den samme erfaringen og kunnskapen jeg har i dag (Nå hørtes jeg fryktelig gammel ut. Jeg er ikke sååå gammel). Da hadde verden stått for mine føtter skal jeg si deg! Det gjør den for så vidt nå også, men mulighetene har forandret seg noe. 
 
Husjakt!!
 
Akkurat nå drømmer jeg om å ha et helt normalt, godt liv. Vi er på husjakt... igjen!! Vi måtte søke om lån på nytt og har derfor vært av markedet en liten stund, men nå er vi virkelig tilbake og nå håper jeg at vi kan flytte i løpet av noen måneder! Vi har allerede lagt inn bud på en leilighet vi ikke fikk. Men vi er i gang!! Og som jeg gleder meg!
 
En utrolig spennende tid!

Denne uka blir helt utrolig spennende! Jeg skal nemlig på et event i Oslo i forbindelse med bloggen på Fredag og Lørdag. Hotellovernatting, middag, høstkolleksjon og moteshow er noen av stikkordene jeg kan nevne! Dere får vite mer om det om noen dager!! Jeg gleder meg helt vanvittig ♥ Og det beste av alt er at Marcelo også skal være med på deler av det! 
 
Neste uke begynner jeg å jobbe igjen. Starter med tre dager planlegging av det neste skoleåret! Jeg skal være kontaktlærer for 1. klasse og ha 10. klasse i Spansk! Nå er det jo faktisk 5 år siden jeg bodde i Spania, så kjenner på meg at jeg virkelig trenger en tur tilbake snart! Både for å få pratet litt Spansk, og for å føle litt på den deilige spanske kulturen. Kanskje jeg får til en tur i høst? Det er vel bare drømmer det og, men de er gode å ha! 
 
Nå skal jeg og Marcelo farte avgårde på venninnebesøk og så snakkes vi igjen om litt! Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten Marcelo update snart også!! ♥ Stay tuned!!
 
Processed with VSCO with a5 preset
 
Processed with VSCO with a5 preset
 
Processed with VSCO with a5 preset

Ha en fin dag alle sammen! Keep it real ♥

Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

MARCELO OG MAMMA I FINSTASEN!!

 • 17.05.2017 kl.23:52
 • //
 • Blogg

Hei dere og God 17. Mai til alle sammen!! ♥

Jeg ligger i senga nå og er egentlig ganske sliten etter en lang, men koselig dag. Men så vil jeg så gjerne dele et par antrekksbilder med dere! Det er gøy å pynte seg selv, men Gud så gøy det er å pynte opp barn! Marcelo har på seg skjortebody og shorts med seler fra Hust&Claire, strømpebukse fra Mp Denmark, Sløyfe fra Den lille prikken over ién og sko fra En Fant. I tillegg hadde han cardigan fra MeMini som ble tatt litt av og på!! Jeg hadde litt lyst på bunad til han, men siden han bare da hadde fått brukt den en gang, så velger jeg å vente til han er litt større! Synes han ble kjempefin i dette antrekket. Og selv gikk jeg for en kjole fra me&i, sammen med Converse...! ♥ Har innsett etter hvert at høyhæla ikke funker på 17. Mai.

Her har du oss! Gratulerer med dagen alle sammen!HAR DERE HATT EN FIN 17. MAI? 


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign