MARCELO 3 DAGER GAMMEL!

Hei alle sammen ♥

I dag kom vi hjem fra sykehuset, og i dag var det en familie på 3 som dro hjem! Rar, men så utrolig god følelse! Jeg skal fortelle mer om fødselen og dagene på Kalnes i et eget innlegg, men må bare si at jeg er helt utrolig fornøyd med oppholdet og vi har møtt så mange fantastiske mennesker at det var litt vemodig å dra derfra i dag! 

I dag vil jeg vise dere noen fler bilder av vårt lille mirakel :) Han er altså bare helt til å spise opp. Jeg er rett og slett hodestups forelsket og føler at kroppen min har fått overdose av kjærlighet. En så sterk følelse at den ikke går an å beskrive. Jeg er så stolt og så glad for at han er akkurat som han er! Følsom kan jeg også skrive under på at jeg er. Begeret renner over rett som det er og jeg er helt ustyrlig. Bare å titte på han kan gjøre at jeg ikke bare får tårer i øynene, men at jeg nærmest braser ut i gråt. Sånn er det når hormoner er ute av kontroll!:)

I morgen skal vi tilbake på Kalnes for ny veiing og test, Lillegutt har fått gulsott. Det går vanligvis over av seg selv, men vi må sjekke det ut!

Her er Marcelo fra de tre første dagene i livet hans ♥


Marcelo og papai---♥​
Etter første bad.. :)
Sovetid!!


Stort sett sovende..:) Litt "seteleie-hode" enda!


Klar for hjemreise..


Hade Kalnes! Takk for oss!


Hjemme ♥

Ha en fin natt og helg!! Flere oppdateringer kommer! 

#gravid #fødsel #svangerskap #keisersnitt #fødestua #sykehus

Vil du følge med videre på hva som skjer... ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

BABYSHOWER FOR SUPERMAMMAEN!

Hei dere ♥

Jeg holdt ikke det jeg lovte. Jeg skulle ha postet dette innlegget i går, men det kommer ikke før nå! Det har vært noe galt med siden her jeg skriver innlegg, så jeg får beklage og skylde på det. Det er iallefall litt av grunnen til at det kommer senere enn planlagt.. :)

På onsdag var jeg på Babyshower for vakre Rebekka. Ho er ei venninne som jeg har hatt så og si hele livet, dvs. vi ble kjent i barnehagen og jeg må si at det er ganske stort at ho nå skal bli mamma. Om under 3 uker! Hjelpes!! Jeg kaller ho supermammaen for jeg er sikker på at det er akkurat det ho kommer til det. Ei dame som er så flink og engasjert i barn skal du lete lenge etter. Ho har vokst opp med å passe barn, jobber i barnehage og har rett og slett det man kaller "barnetekket". 

Det var så koselig å samles sammen med jentene og feire denne store begivenheten sammen. På en deilig, varm sommerdag møttes vi i leiligheten til ei felles venninne. Rebekka trodde ho skulle på middag og slappe av med ho, men da ho satt i sofaen og ante fred og ingen fare, vælvet det inn 12 damer og 3 babiser!! Kaker, godis, brus, gaver og noen morsomme leker gjorde kvelden helt perfekt!! Nå er det bare å vente på at den lille gutten skal komme! Jeg er så spent! 


En kjempefin dag ♥

Noen flere som digger babyshower? 


 

#baby #babyshower #jenter #gravid #kos #jentekveld 

LES OGSÅ: "MUST HAVES" DENNE SENSOMMEREN! FølG meg på Facebook HER og Instagram HER

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

Les eldre innlegg

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits