hits

ULTRALYD UKE 18!!

 • 28.12.2017 kl.16:35
 • //
 • Gravid

Hei dere ♥

Etter jeg postet innlegget i går har det rent inn med meldinger. Jeg har fått mange spørsmål både på sosiale medier og privat om hvordan det har gått på ultralyden og om vi fikk vite kjønn! Rart at det der med kjønn er så viktig å vite, men jeg er alltid nysgjerrig på sånt selv, så skjønner godt at folk spør altså ♥

Det gikk veldig bra på ultralyden. Jeg var der inne alene fordi Mailson var på jobb. Mamma og Marcelo var med, men de ventet ute. Man skal jo helst ikke ta med seg barn på ultralyd i tilfelle man skulle få noen dårlige beskjeder osv. Og det kan jeg skjønne. Uansett ville jeg ha fult fokus på selve ultralyden mens jeg var der og tror nok Marcelo kunne stjålet en del av oppmerksomheten om han hadde vært med inn.

Jordmor fikk først noen opplysninger av meg og så satt vi i gang å titte. En av de første tingene vi så var hjertet som banket, og det var veldig betryggende. Selv om jeg egentlig vet at det ikke går ut over barnet, så har jeg var ganske dårlig de siste par månedene og gått på bl.a to pencilinkurer og det gjør jo at man blir litt bekymret for om den lille har det bra. Hun målte så mage, hode, lårbein osv og alt så helt normalt ut. Det var ti fingre og ti tær også. Man regner jo ikke med at noe skal være galt, så klart. Men det var hvert fall en god følelse å vite at ting så bra ut! 

Hun spurte om jeg ville vite kjønn om det var mulig å se, og det sa jeg ja til. Med Marcelo så fikk vi jo ikke sett det på den ordinære ultralyden ultralyden, men det fikk jeg heldigvis gjort nå!! :) Som dere vet, jeg hadde ikke klart å vente!!

Hva det blir, skal jeg snart dele med dere, men jeg vil fortelle det til de nærmeste før jeg deler det på bloggen så smør dere med tålmodighet litt. 

Ny termin!

Etter undersøkelsen regnet hun litt på målene og fant ut at ny termin er 28. mai! 3 dager før det jeg trodde! Så i dag er jeg plutselig 18 + 5 uker på vei! ♥ 


Jeg synes ikke ultralydbildene ble så bra den gangen her, så poster heller et fra appen! 

Flere som venter barn i 2018? Eller håper på å få?


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7158046984

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

6 kommentarer

29.12.2017 kl.01:31

Venter barn nr 2, vårt hjerteplaster rundt samme tid som deg. Mistet vår datter i april i år, døde under fødsel.

BRASSEFRUE

29.12.2017 kl.23:13

Anonym: huff så grusomt! Kan jeg spørre hva som skjedde? Og Gratulerer likevel med ny på vei!

Heidi Gustad

29.12.2017 kl.18:30

Så godt å høre at alt var bra med den lille : ) Det som er det viktigste, men morsomt når du deler kjønnet <3 jeg hadde heller ikke klart å sagt nei til å få vite det under ultralyd.. hehe

Sandra

30.12.2017 kl.08:38

Gratulerer :-D !

31.12.2017 kl.15:33

jentebaby

Ida

11.01.2018 kl.12:12

Får vi vite om det er jente eller gutt snart ? Har dere tenkt noe på navn?

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign