OK, JEG HAR EN TILSTÅELSE!

Hei! 

Ja du hørte riktig. En tilståelse å komme med. Jeg var så godt i gang og jeg har allerede to utkast skrevet som bare må justeres litt før de kan publiseres. Ja, jeg snakker om bloggen. Det begynte jo egentlig så bra og jeg tenkte at jeg skulle oppdatere dere ofte med både ting om Marcelo og ting og meg. Litt om hva vi har gjort, hvordan han har utviklet seg osv. Men så skjedde det noe..

Jeg ble hekta. På "Jane the virgin". Jeg prøvde for litt siden (les: noen dager siden) å se etter en litt jentete serie. Ja, noen ganger har man bare behov for noe girly. Og det var da jeg fant denne serien! Historien om en jomfru som ble gravid fordi en lege gjorde en feil og inseminerte Jane istedenfor ei annen dame. Historien er mye mer komplisert enn som så, og har resultert i at jeg har blitt helt oppslukt. Hver ledige tid jeg har som når Marcelo sover eller er sammen med noen andre har jeg brukt på denne serien. Og ja jeg er snart ferdig med sesong 2 som desverre er den siste!!! Help! What to do?

Jeg vet jeg er litt overdramatisk nå, som forøvrig denne serien også er. Så la oss bare si at jeg er påvirket, en smule. Det er egentlig mye i serien som.. hva skal jeg si. Ikke er helt meg. Men jeg kan ikke noe for det, jeg klarer ikke å legge den fra meg! Så innleggene på bloggen har blitt nedprioritert. Bortsett fra dette. Jeg tror jeg vil slappe mye mer av etterpå når jeg skal se på serien når jeg har fått skrevet dette! ♥ Så ha meg unnskyldt! Det er kanskje flere som kjenner seg igjen i å bli hekta på en serie? Sist jeg var så hekta var da jeg så Orange is the new Black! Å som jeg gleder meg til ny sesong der! Nå skal jeg slutte her. Har en shake, en kaffe og en episode som venter :)


Random bilde

Hvilken serie er du eller var du sist hekta på?


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 
planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

8 kommentarer

07.01.2017 kl.22:57

Finnes en sesong 3, bare ikke tilgjengelig på Netflix. Tror den kanskje er på Tv2 Sumo eller hvis du streamer det.

BRASSEFRUE

08.01.2017 kl.01:59

Anonym: Åhh! Det var den beste nyheten jeg fikk i dag!! Lurer på når den kommer på Netflix!!

Victoria Larsen

07.01.2017 kl.23:04

Håper du har en fin Lørdagskveld :-)

BRASSEFRUE

08.01.2017 kl.01:59

Victoria Larsen: Tusen takk og i lige måde! :)

Ingus

07.01.2017 kl.23:42

Sesong 3 er på Sumo, men de forsvinner etterhvert.. Prøvde å se episode 1 i sesong 3, men var bare episode 2 eller 3. Mulig de kommer tilbake senere på sumo, aner ikke..

Er selv hekta, men venter med å se siste sesong slik at jeg kan ha Jane The Virgin maraton-ish når jeg enten har barnefri eller når han sove :)

Ellers så er Younger, Syrror, Gåsemamma og Guilt noen andre serier som jeg syns er bra og ser på, men alle de er på sumo, aner ikke om du ser på sumo eller har tilgang til sumo ;) :)

Ha en forsatt fin lørdagskveld! 😁

BRASSEFRUE

08.01.2017 kl.02:03

Ingus: Hei! Ja jeg hørte det. De sletter episodene etterhvert, så da får man bare vente til hele sesongen blir tilgjengelig. Lurer på når det blir? Er deiligere å se den mer eller mindre i ett som du sier. Hater når jeg må vente en uke på neste episode og sånn! Hehe, gøy å høre at det er fler som meg som benytter anledningen når den lille sover :)

Tusen takk for serietips! Jeg tenkte laste ned noen fra netflix på macen nå som jeg skal ut å reise, så skal sjekke ut noen av de. Jeg har også tilgang på Sumo! Hvis jeg har nett og det har jeg her hjemme, men ikke alltid når jeg reiser. Men det kommer alltid en tid hvor man trenger å se en serie!

Ha en fin natt :D

Amalie

08.01.2017 kl.13:12

Den siste serien jeg har vært hekta på er "The Fosters"❤ Elsker den serien! Gleder meg også veldig til ny sesong med "Orange is the new black":)

annirendauvi

08.01.2017 kl.13:31

Jeg har fått helt hekta på "Vampire Diaries". Har bare siste del av sesong 4 og sesong 5 igjen på Viapay, og så må jeg finne på noe lurt for å se de siste sesongene! :)

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits