ME, MYSELF AND I!!

 • 10.07.2015 kl.02:43
 • //
 • Om meg

Jeg heter Kristine Gangfløt, er fra Fredrikstad og kom til verden en vakker maidag i 1983. Jeg er faktisk en av de få personene i verden som er født på Fredag den 13., så da har du vel klart å regne deg fram til at jeg ble født 13. mai 1983. Jeg har en en fantastisk fin og stor familie, og har vokst opp sammen med verdens snilleste mor, og mine to storebrødre, som i dag også er noen av mine beste venner. Alle tre faktisk. :) Ellers er jeg så heldig å ha en snill og god far, som gjennom årene har gitt meg 6 flotte halvsøsken som jeg har mye kontakt med. 

Her er bilde av meg som et lite nøste sammen med mine to storebrødre.. Virker som jeg fikk i meg den maten jeg trengte iallefall.. :)

Da jeg var ca 1,5 år ble det oppdaget at jeg hadde en hoftefeil. Hofteskålen som hoftebeinet går inn i var ikke ferdig utvokst, og derfor haltet jeg. Dette førte til 9 måneder med beina gipsa rett ut til siden, og masse jobb for mamma. Jeg var tålmodig og blid, og ble veldig sterk i armene da det var det jeg kunne bruke for å komme fram og tilbake. Undrer meg på hvor den styrken tok veien.. 

Ellers kan jeg vel si at jeg vokste opp som en guttejente. Jeg både så ut som (ja, mamma sverget til kort hår), og til tider oppførte meg som en gutt. Kanskje ikke så rart med en haug av brødre rundt meg. Men årene gikk og heldigvis ble jeg mer og mer jentene. Nå elsker jeg mitt lange hår, shopper fler kjoler enn jeg trenger , planlegger fester og andre selskapligheter ned til den minste detalj som bare jenter kan, og digger alt som er søtt, smått og rosa. 

Da jeg var 21 år flyttet jeg hjemmefra. Men jeg flyttet ikke langt. Mitt første bo var hos broren min Michael, kalt Gorbi fra nå av. Her bodde jeg noen år før jeg fikk meg egen leilighet. Den hadde jeg i to år.


Meg, Gorbi (som jeg bor hos), lillebror Philip og nevøen og niesa mi! Julen 2013.

Jeg jobbet på et autismetilbud på en skole og i 2008 begynte jeg på almennlærerutdanninga. Det er noe av det beste jeg har gjort. Jeg tok de to første obligatoriske årene der jeg kastet meg på enhver utfordring. Det andre året mitt tok jeg praksisen min i Malawi. Jeg var en ivrig blogger også på denne tiden, og innleggene fra denne fantastiske opplevelsen han du lese HER.

Livet og alt jeg fikk av nye inntrykk og læring gjorde meg mer eventyrlysten. Det gikk opp for meg at jeg hadde bodd i samme by hele livet mitt, og det ville jeg gjøre noe med. September 2010 flyttet jeg til Valencia i Spania. Jeg kjente allerede Katrine som bodde der, og flyttet inn sammen med henne. Planen om å bo der i 3 måneder og lære litt spansk, ble til 2 år og ganske mye spansk. Jeg studerte og jobbet med å lære spanske barn engelsk. Fikk også gjort unna mitt tredje år på utdannelsen der, som naturlig nok ble årsstudium i Spansk. Bloggingen ble byttet ut med Spansk skinke og billig rødvin, så det ble ikke lenger innlegg hver dag på bloggen. Noen ganger gikk det også måneder, men litt har jeg fått rabla ned om mitt Valencia-opphold, og det kan du lese om HER. 

Det var behagelig, varmt og morsomt å bo i Spania, men trangen til å fullføre studiene og begynne å jobbe meldte seg mer og mer. Jeg flyttet hjem høsten 2012 og tok da mitt siste år på almennlærerutdannelsen. Det var da jeg og Mie begynte å spare for fullt til vår Jorda Rundt reise, og livet var egentlig ikke så verst hjemme i Fredrikstad heller. Jeg flyttet tilbake til min bror, og her bor jeg enda, selv om en del ting har skjedd siden den gang.

Sommern 2013 var jeg ferdig utdannet adjunkt. Jeg fikk jobb på Rød Skole på Kråkerøy og har jobbet der siden. Våren 2014 dro jeg og Mie på tidenes reise. Vi var borte i 10 uker og besøkte 7 land. Alt om reisen kan du lese HER. Vi besøkte steder vi aldri hadde vært på før, og møtte blant annet vårt fadderbarn i Laos.Men det som troner opp som den største opplevelsen på reisa (iallefall sett i ettertid), må være at jeg under denne turen møtte han som skulle vise seg å være mannen i mitt liv. På en øy utenfor Rio de Janeiro i Brasil traff jeg en fantastisk hyggelig mann, som jeg gjennom de neste månedene ble mer og mer kjent med. Lange samtaler over skype, og meldinger til alle døgnets tider førte til en stk. billett tilbake til Brasil sommeren 2014. Overraskende for mange, men jeg kunne ikke la denne gode følelsen og sjansen gå fra meg. Så jeg dro tilbake til den idylliske øya, og sammen nøt vi sommeren i Brasil. I August dro jeg tilbake til Norge, med Mailson på slep. Da var det hans tur til å besøke meg og landet han knapt hadde hørt om før vi traff hverandre. Nå er vi i Juli, og vi bor sammen her i leiligheten til Gorbi i Fredrikstad. 


 

♥ 27. JUNI 2015 giftet vi oss i Domkirken i Fredrikstad og feiret dagen på hytta på Engelsviken! Dagen ble mer enn vi kunne drømt om! ♥

Hvorfor blogger jeg?

Jeg har blogget fra og til siden 2009, og har med årene blitt mer og mer glad i det. Det er veldig flott å kunne dele ting man tenker på, og ikke minst ting man opplever. Jeg er også evig takknemlig for at noen av de store hendelsene jeg har vært med på i livet har blitt foreviggjort her på bloggen. Jeg kan ta fram innlegg fra f.eks da jeg var i Malawi, og kjenne at jeg gjennom å lese det jeg skrev da, får tilbake de samme følelsene som jeg hadde da. Dette er én av grunnene til at jeg blogger. I tillegg er jeg ekstremt glad i å reise, og bloggen har gjort at de hjemme har kunnet følge med på livet mitt, selv om jeg har vært på andre siden av jordkloden. Ellers liker jeg å bruke bloggen til å formidle tanker og følelser rundt ting som skjer i verden. Noen ganger kan jeg ligge våken hele natta fordi jeg tenker så iherdig på noe, og da kan det være fint å samle tankene et sted.

 

Framover vil nok bloggen være preget av Reising (når jeg er på reisefot), Bryllup (her er det mange innlegg på gang), Samfunn (saker som fattigdom, epedemier og katastrofer rundt om i verden er noe som griper meg veldig), Trening og Helse (jeg liker effekten trening og sunt kosthold har på kroppen min og helsa mi), Mote og Skjønnhet (Vi kommer ikke utenom.. Vi er jenter og litt av dette må det også bli!). Ellers kan jeg se for meg at jeg etterhvert kommer til å bli opptatt av Hus og Hjem (ja, vi tenker å dra på boligjakt med tiden). 

 Håper du liker det du ser og leser.

Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på, eller kontakt meg på: brassefrue@hotmail.com

-Kristine-
 

planfadder2 photo planfadder2_zps9d2d20a2.jpg

4 kommentarer

Ingrid

22.10.2015 kl.11:00

Så herlig skrevet! Jeg ble også født med hoftedysplasi :(

BRASSEFRUE

23.10.2015 kl.00:00

Ingrid: tusen takk! Koselig sagt av deg! Å, hadde du også det. Måtte du bruke gips eller tok de det tidligere på deg? Jeg fikk vite før at når jeg får barn kom de til å måtte ligge med pute, men vet ikke om det har forandret seg. Kanskje de bare tar en ultralyd nå. Vet du noe om det?

Håper du vil følge med videre her på bloggen! :)

Victoria

12.06.2016 kl.00:51

Er du søsteren til phillip? han gikk jeg på ungdomskole med :)

Fin familie du har!

BRASSEFRUE

12.06.2016 kl.02:59

Victoria: Ja, det er jeg :) Vi er halvsøsken da, så ligner kanskje ikke så mye :) Tusen takk forresten <3 koselig sagt

Skriv en ny kommentar

 • Kontakt/sponsing

  brassefrue@hotmail.com

  Søk i bloggen

  Translate

  Instagram

  Annonser

  SheIn -Your Online Fashion Wardrobe

  planfadder1 photo planfadder1_zps84467b24.jpg

  Blogglisten

  Norske blogger

  Brassefrue  leather jackets

  Bloggdesign

  hits